@beruskadada@sasinka111 Zdravím Vás dámy, pokud byste na Váš termín 21. 9. potřebovaly i fotografa, mám tento den prozatím volný. Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. Přeji pohodové plánovaní Vašeho dne. S pozdravem, Honza.
Zdravím, taky se přidávám :) 21.9. 13:30 můj velký den :)
Měli jsme mít obřad 14.9. ale nakonec jsme se rozhodli pro obřad v krásné kapličce a tak je přesunutý... Těšíte se? plánujete už takhle dopředu?
Já měla o víkendu trochu plánovací náladu :-) Takže jsem se různě dívala, plánujeme tombolu, takže jsem si nastřelila seznam výher. Jinak jsem koukala také po svatebním dortu. V pátek jdu vybírat šaty tak se mooc těším :) Máme už obřad, fotografa,klavíristku a zřejmě místo hostiny.
Ahooooj, přidávám se k Vám :) 21. 9. 2013 ve 14:00 v kostele sv- Josefa v Loučné nad Nisou.... :-) Máme pár věci hotovo a zamluveno, ostatní čekají....dnes jsem obesílala veškeré restaurace / penziony / chaty, co připadají pro nás v úvahu...plánujeme, plánujeme a na začátku tam byl 1 rok...příští čtvrtek už jen půl - nějak se to blíží ;-)
kronecko, já jelikož mám v červenci porodit naše druhé miminko tak musím plánovat už ted :D raději dopředu, dnes jsem byla na KO a nelíbil se mu čípek, tak musím odpočívat a sedět s nohama nahoře :) je fakt že jsem se hodně honila, vše obvolat, protože jsme to 3x měnili, tak možná z toho stresu.. ale už dobrý.. my už máme prstýnky :), obřad, hostinu, fotografku, DJ, mám zamluvený termín na dort a cukroví a v neděli si jdu pozkoušet šaty..hmm jsem blázen, ale raději si vše obvolám ted, dokud nemám ještě tak velku pupek, pak bych nic neprozkoušela a pak se už budu chystat na miminko..
A co všechno např. se dává do tomboly, chtěli jsme to na kamarádové svatbě ale vůbec jsem nevěděla co do ní dát :( tak nakonec z toho sešlo..
Taky jsme vybrali toto datum, máme už místo, ubytování pro hosty a místo na hostinu (všechno včetně obřadu Skalák, Skalka u Ježova), kadeřnici, fotografa (toho jsem zamlouvala loni v červenci a už měl celkem plno...), šaty (zítra už jdu zaplatit rezervační zálohu), ženichův oblek (zatím jen vybraný, ale nekoupený), zaplacená záloha a objednané prstýnky. U nás to bude velká svatba a hodně lidí musíme ubytovat, tak jsme začali zařizovat už loni v květnu... Navíc mám doma 2 děti, tak s něma se toho taky moc nevyřídí... Taky jsme si chtěli trošku rozložit finanční výdaje, aby jsme pak neplatili všechno najednou.
My teda už máme domluvené místo, restauraci a fotografa. Minulý týden jsem zvládla i kadeřnici a vizážistku. O všem ostatním mám docela přesnou představu, takže si myslím, že to bude pohoda:) Jen teda ty šaty....to bude horor....a začnu s ním tak za týden:)