to jó ja jsem ji nechtela ale nakonec me kamaradka ukecala a jsem strasne rada urcite neco udelej ja jsem byla nadsena a tak jako na rozlucce jsem se jeste nezasmala:-) bylo to uzasny
hvezdicka: ahojky, možná by se ti hodila taková, co mám já. Mám ji v albu inspirací pod fotkou č.23 (http://www.dekorace-svatby.cz/189-kor...). Možná by se hodila i ta další, ale už nevím, odkud ji mám uloženou :-(
ahojky, tak dnes si jdu zkoušet účes. doufám, že závoj mi k tomu bude slušet ;-).
hcezdicka07: včera jsem dostala smlouvu od zámku. Podepisovat se máme oba? když rč má být jen jednoho?
ahoj holky, ja mam taky 21.8. :-) a docela je to hekticky... jeste do stredy jsem v praci, je nas tu malo, tak mi sef nedal volno na cely tyden... takze po vecer cely tyden budu ruzne litat po kadernici a dalsiho zarizovani...
a já mám doma spícího skoro manžela :-) ti chlapi nic nevydrží.....ale makal dnes na aubusu...technika dá zabrat..
jinak schránka se plní svatebními blahopřání....dnes přišlo a bylo tam podepsaných asi 30 důchodců ze zájezdu,který Tom pravidelně vozí na Slovensko do Podhájský :-D tak to potěšilo....a možná v pondělí pojedem do Itálie......tam to všechno totiž jednou začalo...jela jsem na dovolenou a že nevíte kdo tenkrát řídil nás autobus??? No můj nastavající :-) a stejný autobus nás poveze na svatbu...no romantika...první naše pusa na pláži v Itálii...jééééa už je to 6 let skoro...a pořád je to moje ZLATO...
Už se nám to blíží, co, holky? To to uteklo... Pořád sleduju počasí a snad každý den to mění - zatím aktuálně hlásí polojasno, 25°C, to by bylo ideální. Ale i tak mám strach. No uvidíme. Snad to proběhne v pohodě, ženich má zlomenou ruku, měli by mu v pátek sundat sádru, tak doufám, že se s ní nebude ženit. :-)
jsoprova : Tak to je fakt super romantika ;-) To vám tu Itálii přeju...my jedeme v pondělí taky na svatebku ;-)
summer_rain: Neskutečně to uteklo, ale už se moc těším ;-) No u nás si zlomila zase tchýně nohu a povede se sádrou ženicha, takže taky super :-D