Ahoj holky,no samozřejmě ještě je potřeba pár věcí doladit,ale poverejšku nejvíc myslím na počasí...odkud holky jste? Já z Mostu a svatbu máme na zámku v Libochovicích.
Zítra mám zrovna zkoušku účesu a ve středu líčení. Ještě se chystám do Prahy nakoupit pár dekorací...noooo a ten čas tak letíííí.....napište budu ráda.
Ahoj JArka
jsoprova : Já jsem z Brna a svatbu máme na zámku v Lysicích ;-) Já jdu na zkoušku účesu ve středu a nemám ještě vizážistku, tak jsem z toho na mrtvici :-D Děkoraci už celkem máme, ale budeme ještě dolaďovat a hodně jezdit :-)
hvězdička: takže taky zámeček :-D tak ať nám to počasí vyjde...věřííím tomu...
mě bude líčit známá,uvidím ve středu-já třeba používám pudr-nemám ráda tekutý make-up...takže to jí řeknu..jinak když se mi to nebude zmalouvat tak se nalíčím sama-to mi nedělá problém-ale chci zkusit nějak zajímavě vystínovat oči-to si myslím,že je základ-hezké oči...no a nosím brýle-i když jsem původně chtěla čočky,švagrová mi je i sehnala.ale lidi mě znají s brýlemi,tak jsem si koupila hezké,decentní,s kamínkama :-) tak zkus na internetu nějakou vizážistku..nebo vím,že i Oriflame,Avon líčí....
jsoprova : Jari já nosila taky x-let brýle, ale co jsem poznala před pár měsícema čočky, tak brýle jen v nutnosti :-D Jsi teda odvážná, když se troufneš namalovat sama...já se moc nemaluju, takže na to bych si asi netroufla, ale když nikoho neseženu, tak asi budu muset...
hvězdička: no já se čoček bojím, prý se pak začne rychleji kazit zrak....já si své 2 dioptrie úspěšně udržuji...a to jsou ještě slabá sklíčka....jinak se líčím denně,jsem kreativní :-) tak to u mě není ani odvaha...normálka :-) stíny+tužka+řasenka+rtěnka+pudr a je to ;-)
Z počasí mám taky strach a malování teď taky řeším. Maluje mě kamarádka, co je vyučená kosmetička, zatím mě namalovala moc světle, že jsem měla pocit, že ani nic na těch ořích nemám a teď jsem si prosadila, že mi zkusí kouřové stíny, tak jsem zvědavá.
Jinak svatbu máme v Lázních Bohdaneč.
Ahoj, přidávám se do skupiny. Máme svatbu 21. 8. na Dobříši. Z počasí mám taky strach, nejdřív říkali, že od poloviny srpna mají být letní teploty, ale když to teď vidím... :-| Mám už celkově z té svatby trochu trochu stresy. :-)
Summer: ahooj, tak v Dobříši jsme byli na svatebním květinovém dnu-jako je to tam náááádhernýýý-takže palec nahoru :-) a já prostě věřím,že počasí vyjde a basta fidli...dnes jsem byla na zkoušce účesu-paráda..ve středu líčení....připadám si pořád jak v pohádce...princezna...svatba na zámku....taky si to tak užíváte??? Stresy to nejsou,spíš takový těšení že ani nemůžu usnout :-) Moje svědkyně je zároveň koordinátorka mého DNE,takže o svatební den se už o nic nehodlám starat a budu si jen užívat..organizaci přejela ona a jsem ji vděčná...takže do startu zbývá už jen 12 dnů....
pellulinka: přesně moje řeč :-) taky si říkám,jakékoliv počaší.jen nééé tohle co bylo v sobotu-u nás to byl celodenní slejvák a když jsem slyšela troubit dvě svatby během dne tak jsem v duchu litovala nevěstu....přece jenom když se člověk ráno probudí a svítí aspon trošku sluníčko tak je hned úsměv na tváři :-)
Ahojte holky! Přidávám se k Vám, také máme 21.8. svatbu, moc moc se těším, vše už máme téměř zařízené, jen mě trápí a to strašně moc to počasí :-( Mám z něj vážné obavy. Snad se na nás ale sluníčko usměje. :-)
Zrovna jsem četla článek, že v srpnu má být uplakané počasí. Prý to bude hodně proměnlivé, např. 2 dny hezky, pak přeháňky... Tak snad nám to vyjde... My už máme taky skoro všechno zařízené, ve čtvrtek jdu na zkoušku líčení, v pondělí na účes. Ještě ale nemám moc představu, co vlastně chci. :-)
jsoprova: děkuji. ;-) Taky se mi to na Dobříši moc líbí, hlavně ty zahrady. Ale letošní svatební květinový den se mi moc nelíbil.
Ahojky holky, tak jak jdou přípravy??? Já dneska byla objednat dort a kadeřnice měla dovču, tak v pondělí ;-) Jinak sháním ještě vizážistku, tak uvidím kde to dopadne....;-)
Hlásím že vše probíhá dle plánu :-) užívm si to a můžu říct,že je mám skvělou 3v1 kamarádku...ta je moje svědkyne a koordinátorka...vytiskla jsem ji veškerou organizaci,o co se v ten den bude starat.vlastně to korigovat a já si budu ten DEN D s ženichem jenom užívat a nebudu se fakt o nic starat-teda jenom bavit hosty...vyzdobím si autobus,stoly,udělala jsem plakát,chystáme překvapení pro ženicha-transparent-jelikož si beru šoféra a v jedné písni se zpívá JO RIDIC TEN TVRDEJ CHLEBA MA....tak bude plnit ukol a pak dostane za odměnu tvrdý chléb s překvapením uvnitř :-) taky nacvičujeme s ženichem pěvecké vystoupení pro naše svědky..v autobuse máme nachystaný legrační program..takže já věřím,že tenhle den se bude všem líbit...dnes mě líčila známá-pěkné taky do LILA jako ta naše svatba-dám do ALBA..tak ahoooj děvčata joo a nakonec mi i svědkyně dohodila známou co mi uděla marcipánový svatební dort s Lila růžičkama a to pouze za 600 kč-v cukrárně chtějí až 2.500 kč hrůza a to je mi líto...se to sní raz dva a tolika peněz...jaké máte zkušenosti Vy???