Svatba 2021 - jsou tady nějaké nevěsty?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, holky :-) Jsou tady mezi námi nějaké nevěsty na rok 2021? :-) Přece jenom to není tak daleko, jak by se mohlo zdát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@a_mysakovicova pochlubte se, jaké šaty máte 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@sona_glombikova Taky jsem šaty koupila těsně před tím, než se všechno zavřelo a přemýšlela jsem, jestli jsem se neunáhlila a teď jsem vděčná za to, že už mi visí doma ve skříni 😄 Svatba nás čeká 22. 5. 🙂 Jaké jste pořídila?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já šaty ještě nemám. Než jsem někam stihla dojít zavřeli obchody 😂. Ale koukám po netu. Tyhle mě zatím zaujali nejvíce tak až to otevřou půjdu je zkusit.
Odpovědět
@misacechova95 Mám tyto, ty na postavě jsou přímo na mě, ty další dvoje již mám doma taky ale zatím jsem je jen vybalila
Odpovědět
@a_mysakovicova Na postavě takto
Odpovědět
Profilova fotka
@luckah26 Krásné, podobné jsem si koupila. 🙂 Tak snad co nejdřív otevřou salony. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@werasz To doufám, děkuju snad mi budou sedět😊. Hlavně, aby to už bylo příští rok v létě v pohodě. Hrozně se těším a nic by se mi rušit nechtělo.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckah26 Taky doufám, protože už jsme to měli mít letos v létě, ale přesunuli jsme na příští rok v květnu a teď se klepu, aby bylo vše v pohodě. 😄 Znovu všechno přesouvat už by se nám fakt nechtělo. Takže se budeme modlit. 🙂 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@werasz Tak to nezávidím a je mi jasné, že jednou přesouvat to stačí. Tak si musíme držet pěsti, aby bylo všechno v pohodě 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@werasz Přesně jak říkáte. Pořídila jsem si je jako zálohu, ale už je asi nedám 😁. A navíc po návštěvě Polska, které bylo pro mě velký zklamáním, se mi ty mé líbí teď ještě víc.
Odpovědět
Profilova fotka
@sona_glombikova Nádherné šaty a moc vám sluší. Určitě jste udělala dobře. 😉 Jakou k nim budete mít spodnici? Já mám 5kruhovou, ale přemýšlím, že pořídím menší, aby ta sukně nebyla tak naducaná. Na fotkách ze salonu jsou šaty bez spodnice, selfie je se spodnicí. 🙂
Odpovědět
Ahoj budouci nevesty 🙂 Jestli jeste nektera nemate svatebni saty, nabizim sve. Kupovala jsem je ve svatebnim salonu Caxa v Brne, znacka Monica Loretti, velikost 40. Cena 4000 kc, mrknete na fotky, vice info do zprav 🙂 at se Vam svatebni den vydari! 🍀
Odpovědět
Článek se načítá
Toto jsou ony 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@a_mysakovicova koukám, že všechny z Ali. Také jsem to měla v plánu, ale nakonec mě učarovaly jedny v salonu 😊 ale jsou hezké. Jen jsem zastánce klasické barvy 😊
Odpovědět
@misacechova95 Díky, já měla zas jen jeden požadavek a to aby nebyli bílé 😄 Já jsem v salonu ani nebyla, chtěla jsem šaty max do tisícovky 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@a_mysakovicova No, to já původně také chtěla levné šaty 😄 Nějak se mi to nepovedlo 🙂
Odpovědět
@misacechova95 My máme navíc svatbu na louce a ve stodole takže se mi tam barevné šaty i hodí 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@a_mysakovicova Tak to jo 🙂 už se těším na fotky. Já se chci vdávat na zámku, tam by se barevné šaty asi moc nehodily 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@werasz Obě varianty jsou hezké 🙂 Záleží na tom, ve které se cítíte lépe. Bez spodnice nebo s ní? 🙂
Odpovědět
@misacechova95 Ale tak asi i hodily, ale v bílé budete mnohem princenovštější 🙂
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu 3.7.2021 na Statku v Benicích. Je to strašně krásné místo a moc se těšíme 🙂. Doporučuji všem začít co nejdříve s rezervací místa, fotografa, dj atd.. Jelikož letos se zrušilo dost svateb, tak se přesunuly na příští rok a my už měli problém sehnat to, co jsme chtěli. Naštěstí máme jak místo, tak dj, vizážistku, květiny, cukrárnu, unitáře, fotografa + video a vše potřebné k této záležitosti. Věci jako výzdoba a prstýnky se dají řešit příští rok. Ale rezervace všeho je boj. Mějte se krásně a moc gratuluji všem nevěstám! 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@misacechova95 Děkuji 🙂 Také budeme mít svatbu na zámku, tak jsem dle toho volila šaty. Spodnici musím mít určitě, jelikož šaty mají sukni z několika vrstev tylu a bez ní se v nich nedá chodit, jelikož se to hrozně motá pod nohy. Tak abych se tam ještě při obřadu někde neválela po zemi. 😄 Spíš řeším zda nevolit trochu menší spodnici. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@werasz Také jsem uvažovala nad 5ti kruhovou ale nakonec možná bude stačit menší. Na fotce se mi zdá vaše sukně akorát zvednutá🙂 uvidíte, jak se budete cítit. Já mám pod sukni mnoho prostoru, dokonce uvažuji o balerínách. Každopádně šaty máte nádherné, s to jáko vážně, já tenhle typ sháněla ale na sebe nesehnala 😔.
Odpovědět
Ahoj devcata, my planujeme svatbu na 26.6.2021, mame zamluvene misto+catering, matriku, fotografa, kosmeticku, houslistku a dj... Jo a ja uz mam saty, jsou z Elody a krasne, jsem spokojena, tak snad se budou libit 🙂 uz jsou tedy po jedne pani, ale za ty penize..ja bych 15.tisic za saty nedala. Do jakych barev ladite svatbu? Moje predstava je staroruzova a navy blue a nevim jestli jeste nepridat treba neco zlateho.. Rada se kdyztak inspiruji.
Odpovědět
Profilova fotka
@emii2 Budu kombinovat starorůžovou, stříbrnou a hnědou nebo místo hnědé šedou 🙂
Odpovědět
@sona_glombikova ruzova s sedou je take pekna, ale me se libi vice modra, bude vyraznejsi a pritel bude mit prave modry oblek 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@emii2 Gratuluji ke svatbě. 🙂 Také mám šaty z Elody, mají nádherné a nevěděla jsem tam které vybrat dřív. 😛 Jaký máte model? Jinak my máme svatbu v kombinaci růžové s bordó. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@werasz Já teda nezvolila spodnicku žádnou, tak snad to nebude problém 😁
Odpovědět
@werasz ty barvy vypadaji take pekne 🙂 mam model 1174, kdybych si kupovala nove, tak jsem tam mela hodne adeptu, tak tomu rozumim 😀 jaky mate Vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@emii2 1174 byly jedny z mých favoritek, ale v reálu mi vůbec neslušely. 😕 Vypadají asi lépe na někom, kdo do nich má co dát. Já se svojí velikostí 32 jsem v nich vypadala jak plochodrážník. 😁 Nakonec jsem koupila Model 105 Linda z kolekce 2021.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?