@itstereza ja pokukuju po satech a snazim se si vybrat par typu, abychom se pak mely ceho chytit v salonu, ale pocitam s tim, ze neco malo zhubnu a zpevnim trochu postavu, takze zatim jen pokukuju😉
Holky, jdete se podivat po satech co nejpozdeji. Ja byla v rijnu, svatba je v cervnu a mezi tim jsem byla saty 2x zmenit, ptze se mi dycky zalibilo neco jineho 😀 snad uz nic menit nebudu 😀 takze jen takove doporuceni.
Určitě je rovnou nebudu brát, jen bych se chtěla začít chodit dívat a zkoušet, abych věděla, jaký typ mi bude sedět. :-) Navíc na podzim bývají různé výprodejní akce..
@opicka87@itstereza Ja to same - uz jsem byla v jednom salone v Praze jenom na cumendu ale vim ze teda musim trosku vic zhubnout! A zadne se mi nelibily, vse kousalo, bylo tezke - presne co nechci! Tak hledam alespon lichotivy styl :)
Holky! Mate nekdo tip, kde se da vyzkouset hodne satu a potom si je koupit? Nechci si saty pujcovat, ale chci aby mi zustaly a zaroven si nechci nechat usit saty na miru pouze z fotky v katalogu. :-)
Začali jsme se dívat po snubních prstýncích a nakonec jsme neplánovaně minulý týden našli "ty pravé" a ještě za skvělou cenu. Dohodli jsme se, že je rovnou objednáme. :-D
@denous123 Já jsem si zkoušela šaty v Adině v Letňanech - rovnou jsem věděla, že si je budu chtít koupit, takže jsem asistentce řekla, že bych chtěla zkoušet šaty z výprodeje, ne na půjčení, a po hodině a půl a asi 10 vyzkoušených šatech jsem si odnášela svoje vlastní. :)