Ahoj! Nekdo z Berouna a okoli a svatba pristi rok? Zaciname planovat, zatim to vypada na konec dubna a budu moc rada kdyz se najdou dalsi nevesty, abychom mohli probrat prstynky, kvetinarstvi, saty ... no proste vsechno :)
Ahoj, já jsem spíš v blízkosti Kladna, ale myslím, že to tak daleko není ;) Svatbu plánujeme v půlce dubna. Mám pár míst či kontaktů na obřad, hostinu a květinářství, kdyby jsi chtěla.
Ahoj, my máme teď v září svatbu na Točníku. Takže pár inspirací mám už za sebou. Kdyby tě zajímalo něco konkrétního, klidně se zeptej, ráda poradím, když budu vědět. :-)
@sllunecnice Dá se to tak říct.Termín finálně budeme mít zamluvený začátkem března,restauraci máme vybranou,seznam hostů napsaný,prstýnky vybrané,šaty moje přenádherné už mám doma a tak nějak postupně pomalu dáváme vše dohromady.:-)
Dobrý den, předem se omlouvám za nevyžádaný příspěvek. Mám eshop a vlastně i prodejnu po předchozí domluvě v okrese Beroun. Zatím se o mě moc neví, takže se tímto dávám na vědomí :))) Mrkněte buď sem, nebo na web, Děkuji Simona Veberová