Ahoj, je tu někdo, kdo plánuje obřad 20.6. 2020? Je jeste cas, ale napady a rady zde sdilet muzeme :) My bychom si s pritelem tento datum prali. Matrika otvira terminy na rok 2020 az v prosinci, coz me prekvapilo, ze az tak pozde. A jak byste si svoji svatbu predstavovali? Pod širým nebem, v kostele, na radnici? Do jake barvy? Atd...
Ahoj holky, šaty jsem si taky koupila od jedne pani a jsou super. Drobne upravy na moji postavu jsou potreba, ale nic hrozneho. Pujcovne je sileny, nikdy bych nedala za šaty vic, jak 5000 tisic, kdyz vim, ze mi nezustanou.
@rianka Nápodobně :-) to půjčovne je šíleně drahé. Jsem ráda, že jsem narazila na ty pravé na bazaru z druhé ruky. Když jsem byla v salónu, tak jedny které se mi líbily stály za půjčení 12.000,-.. . :-x Takže jsem si koupila levnější a ještě je můžu pak poslat dál, protože jsou jak nové a vyjdou mě nakonec po prodeji třeba na 4-5 tisíc. :-)
@werrys jen vstoupím do tématu.. Já si teda šaty budu půjčovat s půjčovny ale taky teda jsem nechtěla dávat za půjčené šaty majlant. Měli tam krásne ale ta cena, u nás třeba mají levnější ale řekla jsem víc jak 5000 za půjčení nedám.. Takže jsme tedy vybrali úplně obycejne jednoduché. Paní se teda slitovala a říkala že mi dá i slevu :-). Kamarádka co tam byla semnou tak říkala, já ti je zaplatím i ty dražší, tak jsem říkala teda že ne i když jsou krásné, tak teda nechci..
@kajadomca já věřím, že se dají sehnat i levnější, ale moje představa byla krajkovy korzet, rukavy a tylová sukně a za takové přes 10.000,- půjčení. :-| navíc jsem větších velikostí, takže u mě to nebylo jednoduché vybrat :-D
Výběr šatů byl horor! Ceny všude vysoké a hlavně penále za zničení mě děsí ještě víc, nakonec si půjčuji šaty ze salonu z 15 000 sleva na 12 000 Kč- šílené, ale já s nechtěla nechat šít šaty, ani nevím kde a nechci, aby mi ležely ve skříni. Měla jsem lehkou představu, která se mi sice nesplnila, výběr je všude obrovský a majitelé některých salonů si myslí, že jsou snad Bohové!! To samé pracovnice v salonech....
@lopata888888 je to šílené ty ceny. Já mám právě šaty do 5000.Nebudu a ani nechci za ně dávat víc když je to na jeden den. Ale zas prý je mám mít na sobě celý den ať si je uziju :-D když to stojí takové prachy.
@kajadomca jinak. já byla včera v salonu v české lípeě a koupila jsem si šaty za 1.500,- mají tak krásný vyběr :) a koukala jsem že od tebe to není uplně daleko :)
Ahoj holky já už se smiřuji s tím, že svatba nebude, člověk si řekne dost času, ale když si představím jak dlouho to bylo v Číně, počítám, že tady to bude stejné :(
Ja to teda taky nevzdavam... nemame tolik lidi max 40, tak verim, ze by to uz mohli povolit... jak poslou deti do skoly, tak proc by nemohla byt svatba s temi nejblizsimi. A ja doufam, ze nebudou deti doma do zari 😝🤕🤕
ahoj my teda nemáme v červnu ale 30.5.to je o něco dřív čekáme ještě na příští týden a pak už to rosekneme.. Sice svatby povoleny ale nechceme aby vsichni hosté byly v rouškách to ať se jdou vycpat.. Navíc to tady bude asi dlouho dobu. Docela jsem z celé svatby unavená a nebaví mě ani přípravy
Taky pořád přemýšlíme, jak to nakonec dopadne.
Termín se nám líbí, v menším počtu si to taky dovedeme představit, ale aby hosté museli mít roušky, to už ne :-(
Ahoj holky, tak co - vdáváte se některá v tento termín, nebo jste rušili? My chtěli zrušit, ale nakonec jsme se rozhodli, že do toho praštíme :-) podle plánu. A jsem ráda, přijde mi, že už se všechno uklidňuje a uvolňuje (uzdravuje). Teď jsem osobně spíše nervozní z počasí, aby vyšlo.. A taky se mi přestávají líbit svatební šaty :-D jak na ně furt čučím. Máte to taky někdo stejně? Prosím, řekněte že jo :-D Byla jsem z nich původně naprosto nadšená! Ale říkám si, že naštěstí pochybuju "jen" o šatech a ne o ženichovi :-D
Holky my už to máme za sebou, já myslím že až přijde ten den, tak si všechny budete připadat krásně a bude jedno jestli máte ty šaty nebo jiné.. 😉 Hlavně si to užijete.. Beru to už s odstupem.. Taky jsem chtěla mít vše dokonale a naplánované.. Bylo to krásné protože to byl můj den a hezky jsem si ho užila.. Preju vám aby vyšlo počasí. I když nevyjde tak to není tak dulezite jako to že si berete toho svého muže ❤️
My jsme také nezrušili a budeme se brát 20.6. :-) moc se těšíme ale už jsem nervózní. 😀 jediné co mě mrzí, že musí být stále ty roušky. Máme obřad v kostele a hosté je mají mít. Ale tak bude to alespoň netradiční. 😀
Ahoj děvčata, tak nastávající víkend je náš! :-) :-D
Ode dneška máme už dovolenou a moc se těšíme, jen já plaším kvůli počasí, které nemá být slunné, ale tak snad jim zase ta předpověď nevyjde.
Jak jste na tom vy, pár dní před svatbou? :-)
Ahojte holky, taky sleduji počasí a má nám celý den pršet. Ale snad se povedou i nějaké pěkné fotečky. Já jsem pořád v práci, dovolenou mám až v pátek, tak jsem sama zvědavá. Zatím to na mě nijak nedoléha. A jak se cítíte vy?
Krasne ranko, tak my dneska to dneska uz slavime v praci❤. Hrozme to uteklo🥂. Objednala jsem pro nasi pobocku dortik, kdyz nemame kolace. Jeste 3 dny❤🌈