Svatba 18.4.2009. Co už máte koupené?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte stejné datum svatby. A hlavně mě zajímá co už máte koupené, nachystané, připravené......Je to po velikonocích, chtěli jsme spíše 11.4.09 ale to jsou velikonoce :-S , tak jsme to museli změnit. Bude to přesně 10 let a 8 dní po tom co jsme se poznali a jsme spolu......., bude mi čerstvě 26 let :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
ano.ja ju mam ale vo vedlajsich dverach tak nemusim nikde behat.akurat co pojdem je od polikliniky na parkovisku pri policajtov.tak to neni tak daleko :-) :-)
Odpovědět
to máš dobré, ale zase ja aspon nemusím cestovat mimo TO, tak tam ušetrím na čase trošku... inač píšeme tu tušim len my dve, neviem kde sú ostatné nevesty čo sa vydávajú "18.4." ;-)
Odpovědět
tiez mam svadbu 18.4.,takze uz sme tri. :-)
Odpovědět
ahoj, ale casto sem nechodíš, že? kde v TO budeš mat svadbu?
Odpovědět
nie velmi casto.nemam svadbu v TO a ani nie som z TO,svadba bude v Bosanoch vola sa to Hotel David.
Odpovědět
Profilova fotka
AJoj mcdermott:no viem kde je david.aj ja som tam chcela mat najskor svadbu.potom sme nakoniec rozmyslali nad otexom a vyhral to nas kulturny.ideme ta spovedat.Satky uz urcite mas.kde si si zajednavala alebo kupovala.konecne dalsia osobka sharmy
Odpovědět
Profilova fotka
baby vy teda máte veľa času, keď tu toľko vypisujete :-D šak ani nestíham čítať...no, včera som už písala mená na menovky...troška už skladáme aj zasadací poriadok, vo štvrtok ideme do Maďarska pozreť tie popolnočné šatky x-) juj baby, šak už len chvílku a je to...som zvedavá, čo si budeme písať 16.4. :-D lebo 17. už na net moc času nebude :-N čoooo??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no ja veru ten posledny tyzden nebudem mat ani cas.ja uz zasadaci poriadok mam len nejako sa neviem dostat k menovkam.lepsie povedane sa mi to nechce.ja idem popozerat zase sobotu po pesej zone v nitre ci nenajdem topanocky
Odpovědět
keby nebývam v Blave, tak tiež pozerám topánky v Nitre, pár krát som si tam aj nejaké kúpila... tiež si musím pozriet k popolnočným šatám, ktoré samozrejme ešte nemám xixi... ja som na menovky kúpila taký potlačený papier, vytlačím tam mená a hotovo...
Odpovědět
Profilova fotka
no ja som veru topanky v nitre nenasla a to som tam vzdy zatial kupila.tak vyskusame sobotu nitru a ne vecer este prievidzu ze vraj tam je tiez nakupne stredisko.no menovky dam napisat mamine asi ta pise krajsie :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja som kúpila hotové menovky, len som tam striebornou fixkou napísala mená ;-) nejako som sa s tým neprplala...šak to slúži ajtak len na začiatku...potom je to jedno, ľudia sa presadia... :-D ideme zajtra do toho maďarska, uvidíme čo kúpime x-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja mam tiez hotove len tie mena napisat :-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
ahojte, ja si menovky robim, ale jednoduche, kupila som potlaceny papier, vytlačim nan v počitači mena, zohnem to a dam na stôl... v sobotu idem kaderníčke podstrihnút vlásky a možno aj zafarbit, na skúšku účesu je asi ešte skoro, takže prídem k nej ešte začiatkom apríla...
Odpovědět
Profilova fotka
ja idem tiez tyzden pred svadbou ten tyzden pred velkou nocou
Odpovědět
ahoj moni, si si zrušila fotku a album, kvôli švagrinám? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
asi tak nejak.
Odpovědět
Profilova fotka
caute...ja som tiez urobila menovky velmi velmi jednoducho a rychlo. kupila som trosku smotanovy papier, vytlacila, a dala som si ich pekne vyrezat a je hotovo...vysli ma cakompak 2,45€ no sikovna, nie? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D
Odpovědět
Profilova fotka
e.lle.no to veru si sikovna :-)
Odpovědět
e.lle a kde si si dala vyrezat menovky?
Odpovědět
Profilova fotka
no ajojte-No ja idem tiez zajtra do mesta aj tu vyzdobu dojednat tak uvidim co mi povie tam.len aby tam bola
Odpovědět
zajtra tam bude ak mas na mysli salon odkial si beries navleky, dnes som jej volala, takže kludne chod, ja tam idem zajtra poobede, lebo do TO pridem až o tretej...
Odpovědět
Profilova fotka
no ja pojdem doobeda
Odpovědět
Profilova fotka
ahojček babulky, tak odvčera chodím nakupovať do maďarska :-D akože úplná paráááááda! Kúpila som si nádherné popolnočné šaty za 2700 sk aj so štólou aj kruhom, topánky som si ešte nevybrala... ;-) A tie ceny, som myslela, že som v inom svete! Aviváž silan 2l 114 sk, 1l 59 sk...som si kúpila to coccolino - u nás tú aviváž nedostať, čo je škoda, lebo je úplne pecková. prášok ariel 6 kg tam výjde cca 450 sk...fakt som kukala jak puk... =-) naozaj sa oplatí tam ísť.
Odpovědět
Profilova fotka
no do madarska sa volakedy chodilo dobre nakupovat.potom sa uz neoplatilo ale teraz asi zase ano
Odpovědět
Profilova fotka
shar: vyrezali mi ich vo FAXCOPY, neviem ci je ta siet aj v TO...
Odpovědět
ahojte, tak dnes som si dohodla menu s kuchárom, objednala výzdobu auta, rezervovala popolnočné šaty... aspon niečo už je zas vybavené... e.lle tak to neviem, chodievam do TO málo a aj to mám čas len na rodinu... a kolko si za to platila?
Odpovědět
Profilova fotka
papier 1,25 a vyrezanie 1,20 :-)
Odpovědět
e.lle a to za kolko papierov si platila?
Odpovědět
Profilova fotka
shar: tusim 15ks, a polovica mi zostala... ;-) brala som do zasoby, keby ze sa pomylim. taky smotanovy papier, neviem ale kolko gramovy jeden..
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?