Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte stejné datum svatby. A hlavně mě zajímá co už máte koupené, nachystané, připravené......Je to po velikonocích, chtěli jsme spíše 11.4.09 ale to jsou velikonoce :-S , tak jsme to museli změnit. Bude to přesně 10 let a 8 dní po tom co jsme se poznali a jsme spolu......., bude mi čerstvě 26 let :-D .
no mozno je tri hodky dost,ale aj podla toho kde sa idete fotit.My to mame 20 minut tam a 20 naspät a plus u nas sa budeme fotit.tak stale nad tym rozmyslam,ci radcej na 11.00 alebo na tu 11.30
No ak chcete vediet, ako pokracujeme tak salu som nasla, ideme ju zajtra pozriet ale bojim sa ze bude draha ]-(
no ved uvidime. Inak tento tyzden mame oznamka, uz sa tesim. Co sa tyka obrucok ja som chcela kombinaciu zlteho a cerveneho hned odzaciatku, ale vyhrala u nas trojkombinacia ;-)
No ja som mala svoje vysnivane satocky uz zajednane len som ich musela zrusit,ako som uz davnejsie pisala.No a stale som nenasla celkom tie prave teraz.Cakam ze mi zavolaju zo salona,lebo som im nechavala nacrt ake by som asi chcela.no a povedali ze do 15 mi zavolaju a stale nic.
genialitka,gratulujem ze sa vam podarilo aspon nieco zohnat
holky, jak jste na tom s nějakým časovým harmonogramem svatebního dne? Máte už něco, nebo aspoň představu?
A necháte se česat v salonu, nebo kadeřnice přijde k vám?
hlavu hore, urcite najdes krasne satky a ak sa ti neozvali oni, tak sa im trosku pripomen ty a skus hladat aj niekde inde... bola si v Nitre? tam myslim maju dobry vyber, tiez by som tam isla, ale mam to trochu od ruky
to je v pohode.Ja som tam isla okolo 20.10.Kamaratka ich mala tiez na svadbe pred rokom a pol.Ja tiez hladam take nieco.tak to je super cena.A aj mi slubili ze take nieco donesu,tak som zvedava este pockam tento tyzden
ja som vysoka tych 172.no urcite nechcem davat 20 000.ja som jedny pekne nasla.Ale pozicanie stalo 16900 a plus ktomu zaloha 2200 co som uz nechavala v salone to nechcem dat
mona00 preto sa pytam lebo u nas v kosiciach mas v salonoch vypredaje svadobnych siat od 2.000 do 5.000
ale ty si s topolcian tak to mas daleko
skus daj do google vypredaj svadobnych siat v inych mestach