Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte stejné datum svatby. A hlavně mě zajímá co už máte koupené, nachystané, připravené......Je to po velikonocích, chtěli jsme spíše 11.4.09 ale to jsou velikonoce :-S , tak jsme to museli změnit. Bude to přesně 10 let a 8 dní po tom co jsme se poznali a jsme spolu......., bude mi čerstvě 26 let :-D .
no mi ideme aj s maminkou a tiez ju budu cesat a ja by som sa nestihla potom namalovat,lebo to je v druhom meste a zase by museli ist pre mna iba.Tak sa tam dame hned aj namalovat.Lebo ja pridem potom domkov a obleciem sa a ideme sa fotit uz.Tak ja musim byt najneskor uz o 10.45 doma a rychlo sa obliect lebo o 11.30 musime byt uz v jednom parku zase
no moja mamča ide kaderníčke inam, keďže nebývame spolu, my potom ráno po účese ideme k našim domov a tam príde vizážistka :-) hotová musím byť najneskôr o 10:30, lebo potom fičíme fotiť, aby sme na 13:30 boli doma na odobierku.
no to mas dobre.Len my byvame od mesta 18km tak to by nebolo bohvieco keby musime ist najskor somnou a potom zase s maminou.Takto jednu budu cesat,druhu malovat a potom sa vymenime zase.Tak to tak nejako vyjde.To musim byt uz aj ja domka.Tak to je vsetko tak narvane.to som uz o siedmej objednana u kadernicky.Radcej nech sme v predstihu a skor doma ako potom utekat :-D
to je najlepšie ked všetci pridu k tebe a nemusiš nikam behať,len škoda že u nas tak chodi strášne malo kaderničok.A už keď budem v meste tak v druhych dverach mam hneď aj vyzažistku
Ahoj holky :-)
My už máme doma oznámení, zrovna jsem je doskládala do obálek :-)
A taky máme dva ,,zkušební" dorty, když nám budou chutnat (každý je z jiného zdroje) tak na stejném místě objednáme i svatební :-)
A ná Vánoce se těším, letos tak nějak víc :-) sice mám v pondělí ještě zkoušku, ale nevadí :-)
držím palce na skúšku ;-) ja už som písala aj mená na obálky oznámení, už sa pomaly chystám menežovať čas návštev všetkých rodín je ich dosť...máme čo robiť ... x-) tetu koláčikovú už máme vybratú, boli sme aj na ochutnávke už, v januári k nej mám ísť a doladiť počty a druhy koláčikov a farbu torty :-D mňam :-p
Ajojte!Vy ste,ale šikovné.Ja som sa skladaniu oznameni ešte nedostala a tiež pisaniu mien.Ale už budem musieť začať.My mame tiež cukárku zajednanu a tiež mame prisť v januári dohodnuť kolko chceme presne a ake chceme.Tak pomaly si robime zoznam ake by sme chceli.
ahojky :) aj tebe všetko dobré ;-) nech nám to výjde v apríli všetkým :-D máš niečo nové? ja si chcem ísť tento týždeň vyskúšať číslo topánok, aby som si ich mohla objednať. Inak sa rozhodujeme teraz, že ktorého DJ-ja si vyberieme ...
Ajoj!No ja som sa bola pytat na satky a okolo 15 maju dost take podobne ako som chcela tak som uz zvedava.Ja sa zase rozhodujem medzi fotografmi este.Berete si fotografou na celu svadbu alebo len velke fotky a do kostola
my máme jedného fotografa od exteriérov ráno po odčepčenie...ale bude fotiť ešte aj moja kamoška, čo sa profesionálne venuje foteniu, ale tá to bude robiť ako hosť z radosti :D zaplatený je jeden hlavný fotograf. My stále hladáme dj-ja ... :-|
My budeme mat fotografa len dokedy prideme na hostinu.mozno ostane az do prveho tanca.No ja som chcela iba ked tak exterierove fotky a to je vse.Ale nechala som sa prehovorit.My mame byt nafoteni uz nejako po 11.00hod
tak baby, máme rezervovaného DJ aj s moderátorkou, sú to manželia, profesionálne perfektne zladení - PPProduction :) tešíme sa úplne, a teším sa aj na svadobný veltrh, pojdeme určite pozrieť ;-)
Ahoj nevěsty, taky se budu vdávat 18.4.09. Natrix, su ze Sokolnic a obřad bude u vás v kostele v Tuřanech. :-)) Protože můj taťka pochází z Tuřan a kostel je moc krásný. To jsem asi já kdo to vyfoukl.. :-) Je mi 25, přítelovi 34. Neřekla bych, že to bude tak rušné v Tuřanech. Byla jsem požádaná o ruku v polovině října a hned jsem se dala do příprav. Moc mě to baví. A jak vidím a pročítám, ještě že jsme začli tak brzo. Ještě koncem října přítel zamluvil právě kostel. Na 11hodinu. :-) Seš šikovná, že už lepíš oznámení.. My máme místo, video, foto, kuchaře, šaty, kadeřnici, kapelu (skvělou), dvě slečny co se postarají o květiny a dekorace a mladého cukráře.. Hostinu budeme mít v Blučině na myslivně.