Svatba 16.6.2012

Zobraz úvodní příspěvek
Kdo bude mít svatbu v tento termín??? Co máte už všechno zařízené??? Taky jste měly už takový problém sehnat hudbu a fotografa???
Odpovědět
@lucika87 My taky máme jen foto... a kamery amatérů :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My teda zatím pořád žádného kameramana nemáme a nesháníme, pokud bychom na někoho narazili, tak uvidíme :)
Odpovědět
;-)
Odpovědět
Dneska tu nikdo není?? :-D
Odpovědět
Jojo, není hold čas? Ono datum se tak blíží!!!!
Odpovědět
holky máte už svateb.oznámení a prstýnky? Jak dlouho to trvalo? My ještě nemáme ani jedno - oznámení zatím jen návrh :-|
Odpovědět
Zrovna dneska jsem objednávala prstýnky a prý budou za 4 týdny, běheme víkendu asi už objednáme i oznamko ať se posunem dál :)
Odpovědět
Profilova fotka
@arakad Obojí už máme :-)
Odpovědět
@arakad Prstýnky dávno ikdyž ještě jsou ve výrobě hihi a svatebka mi přišel náhled dnes takže během příštího týdne to máme doma. :-D
Odpovědět
Je to stejně šílené kolik toho je třeba.
Odpovědět
@nwa no to mi povídej - mi si dneska konečně oba sedli s tím, že upřesníme počet hostů - no nevyřešili jsme nic - bud. manža je nerozhodnej, koho ze svých kámošů a kolegů zvát a koho ne. Fakt mi chvílema už tekly nervy :-D Takže stále nevíme, kolik pozvánek a oznámneí a to je chcem příští týden objednávat 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
:-| @arakad Tak to je Raduš na prd.Já zase čekám na svatebka a čokoládky.Pak jen upřesnit koláče kolik jich bude a vrhnu se do cukrovíčka mezi to.Už to chci mít rozdané a za sebou aspon ty koláče.Ted do toho mě čekají křtiny a tak sháním hábit kdo mi ho ušije a pak zase musíme jít zamluvit jídelka a nakonec po uřádech už mám toho taky doost :-| Ale nějak se to zvládnout musí ;-)
Odpovědět
@nwa čoveče ty se nezastavíš ;-)
Odpovědět
@arakad Jo a to jsem nenapsala ještě vše.No hlavně,že se to hýbe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se ted taky nějak zasekli, prstýnky i oznamko máme vymyšlený, ale nic doma... a k tomu mi včera vytrhly moudrák, tak sedím s ledem na obličeji a chladím a chladím... :-(
Odpovědět
@lucasem Neboj než se vdáš bude zub zahojený.No mě to taky čeká tak doufám,že nezačnou zlobit někde před svatbou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nwa už je to lepší, tak snad se to do svatby zahojí, a pak mě čekají další tři, takže taky doufám, že to vydrží až po svatbě...
Odpovědět
@lucasem Musííí.Neboj se ,ale být tebou bych to nechala až po svatbě-Mi dokonce někdo radil,že to dělají už pod nárkozou a všechny naráz a druhý den jdeš dom. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nwa to já s těma dalšíma počkám asi až na příští rok :-) asi jak kde, k mé zubařce jezdí jednou za měsíc chirurg a ten to umrtvý jen lokálně a mě teda vzal jen jeden...
Odpovědět
@lucasem No asi máš pravdu u nás v nemocnici to jde s narkozou,ale máš recht lepší jeden po druhém. ;-)
Odpovědět
čauvec holky, tak co u vás novýho? Už jsme nějaký ten den pod 100 - dost se nám to krátí ;-)
Odpovědět
Ahoj, chteli bychom se brat taky tenhle termin, ale nemuzu se hnout z mista v planovani a organizaci, protoze misto, ktere mame uz dva roky vybrane, funguje jen sezonne a v provozu bude az od dubna. Tak snad nam to do par tydnu odklepnou a pak to bude frmol. 16.12. mam narozeniny, 16.4. se narodil muj syn, 16.10. me pozadal muz o ruku a 16.6. 2012 budeme mit vsechny krasny pocasi a krasnou svatbu ;-)
Odpovědět
@bony64 tak to máte 16 magickou. Kde to chcete mít, jestli to není tajné ;-) ?
Odpovědět
Zamecky park Ctenice ve Vinori. Uz jsme to byli planovat loni vcetne odpoledni grilovacky (nechci hostinu). Jen obrad a pak party. Ale nakonec to vloni nevyslo a oni to zatim zavreli. Pry v dubnu by mel byt zvolen novy spravce, tak uvidime. Docela adrenalin, ale to misto je nase srdecni zalezitost, tak udelame vsechno pro to, aby to vyslo. I kdybychom tam meli jen obrad a museli nekam prejet. Proto hledam neco v Satalicich, Kbelich s peknou zahradou. Nemate nekdo tip? Diky Lucka
Odpovědět
Ahoj, se také přidávam k 16.6.2012.Jinak máme zařízenou matriku, šaty,boty,šperky,hostinu a hudbu jo a ještě srdce na auto.Chybí mi oznámení, ženichovi oblek a fotograf ale naštěstí mám dobrej tip tak doufam , že to klapne :-) .
Odpovědět
Dobrý večer vespolek.... nás tady teda je. :-) Taky máme tohle datum... máme šaty i boty pro nevěstu i pro ženicha, máme zamluvené místo včetně svatebního menu. Teď se plácáme v dekoracích, výslužkách (nechceme klasiku - koláčky a cukroví, tak jsem objednala z UK čaje pro každého hosta, ale ještě přemýšlíme co dál) a v té obrovité hromadě všech detailů, které jsou třeba zvážit a zařídit... asi mě z toho už klepne... Prstýnky máme ve výrobě, chybí nám oznámení, kytky, věci na výzdobu, zbytek výslužek, zasedací pořádek, květiny pro nevěstu a maminky, vývazky, ..... uááááááááá..... :-S
Odpovědět
holky tak to máme za 2 měsíce ;-)
Odpovědět
Ahoj slecny, vdavam se 15.6. 2012 no a krom restaurace (jidla), mista obradu, prstenu a bot vubec nic nemam. Nemam ani saty ani zavoj, ani obleceni ani boty pro zenicha... prvni zkouzka ucesu a kosmetiky zamluvena na 12.6.2012. V tuhle chvili se mi nic zarizovat nechce a rikam si ze tyden pred svatbou se to nejak stihne:(
Odpovědět
@honey týden před svatbou chceš zařizovat i šaty? to je docela odvaha :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?