Ahoj holky, pokud máte některá termín 16.6.2012 v Opavě nebo jejím okolí, přidejte se. Jak jste na tom s přípravami? My už máme rezerované místo - zámek Loděnice, fotografa a už mám vybrány svatební šaty. Takže to nejdůležitější je myslím hotovo a teď bude čas na spoustu dalších věcí kolem :-)
@pavlina_sv Ahojky,Ja nevim,jestli jsi si to opravdu cetla nebo ne,ale ja jsem psala,ze jste se rozhodli pro jine misto a ze jste to tim padem nam prenechali na te Setine!!!!!!!!!Ale nikdo nepsal,ze nam to pan provozni pred vami uprednostnil!!!!!!!!Ja uz se k tomu tematu nechci vyjadrovat Vsem nevestam co tam budou mit svadbu PREJI JEN TO NEJLEPSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milé dámy a nevěsty netušila jsem jaké peklo se tady rozpoutá kvůli jednomu příspěvku do diskuze.Ty co si to stihly přečíst ujištuji, že netuším kdo co na jaké akci vykonával po chodbách,ale já rozhodně ne! Majiteli se tímto znovu omlouvám, a opradu jsem prostě chtěla upozornit na možná negativa. Nic víc nic míň, žádné špinění jména apod.. nebylo mým záměrem. Pocity si nechám pro příště pro sebe. Všem přeji happy svatbu.
Ahojky holky, koukám, že to od toho exempóre, nebo jak se to píše, tady nějak utichlo. Tak jak jste daleko? My už kromě dortu a ještě nedořešených detajlů s květinami máme všechno. Tak se nebojte a napiště aspoň řádek.
Ahoj holky, tak se taky pridavam, svatbu 11.8. V zamecke reatauraci Stablovice. Po vsech peripetiich s mistem, ktere jsme taky z jistych duvodu menili, nakonec uzasna volba!
@michaela82 Ahojky, taky máme svatbu ve Štěpánkovicích v kostele, tak pak můžu poreferovat:-) Restaurace Azpek je moc pěkná, dobře tam vaří, skvělý parket, koutek pro děti, jen ty schody. Ale jinak vše super
Ahojííííííík všichni :-) My máme svatbu 8.9.2012 v Kravařích na zámku a pak oslava bude v Kravařích v kavárně :-) Už se to blííííííííížííííííííííííííí :-D
@zuzanka65 ahoj, tak se zkus podívat ještě na kapelu BRODWAY ze Šumperka, ty jsem objevila až později ,kdy už jsme měli naše hudebníky zamluvené, jinak bychom je určitě oslovili. Mají tam,že hrají všude v okolí, třeba budou mít ještě volno :)
@zuzanka65 taky záleží kolik do hudby chceš strčit..my třeba budeme mít pětičlennou kapelu http://www.kapela-lord.cz/ prtže jsme už v únoru nesehnali žádné pořádné duo (chtěla jsem mít právě to duo leon a hanka nebo primissimo prtže nezpívají falešně jak ostatní)..
tak my budem platit za ty Lordy desítku, ale já miluju jejich zpěvačku-má úžasný hlas a nenašla jsem lepší..prvně jsme si říkali že pět lidí je dost ale aspon to bude pořádný "koncert" :D
tady je jejich stránka: http://majsterek.webovastranka.cz/wik... ale upřímně nic mi tam nefungovalo (ukázky hudby)..jinak tel: +420 774 914 040..všichni si je vychvalují že zpívají hezky (chodí hodně na svatby) ale ten pán se kterým jsem se bavila je trošku nerozhodný a tak jsme vzali nakonec ty Lordy prtže tam jsem znala tu zpěvačku...