Ahojte holky, vdavate se nektera v tento termin? hodte sem prispevek, at muzem probrat pripravy, vyzdobu, jidlo, svatebni hry a taaaaak....at se nam to lip planuje :-)
Ahojky kateczka, my se budeme brát čtrnáct dní před váma, ale zato ve stejném okrese :-) Jak jsi na tom s přípravama? My (soudě podle jiných diskusí) jsme trochu ve skluzu, protože jediné co máme teď jisté, je místo a čas obřadu... a lehce oťukáváme místa hostiny a začínám se rozhlížet po svých šatičkách... ;-)
ja jsem na tom byla podobne x-) ted uz mam misto, kadernici, kuchare, fotografku a hledam kameramana. Bydlim v Anglii, tak vsechno resim pres net :) zatim mam docela stesti, ted resim vyzdobu a barvu :) kolik mate lidi?
Ahojky, tak taky už jsme trochu pokročili - už máme místo na hostinu, catering, odpolední "pařbu" a fotografa :-) O víkendu vyrážím do Prahy na šaty. Jelikož nepatřím zrovna k malým nevěstám, tady v okolí mám problém. Tak snad to bude úspěšný výlet :-) Jinak hostů jsme napočítali tak kolem 60.. Nevíš náhodou o nějaké kosmetičce?
Tak vítejte ..Konečně někdo kdo má stejný datum :-D Já zatím nic moc nemám zato plnou hlavu heh.Jen šaty mám čekají mě křtiny at mohu mít svatbu tam kde chci atd..atd...Takže mám co dělat a na vše jsem sama hlavně,že je dobrá nálada.. :-)
Dadisska: od kud zhruba jsi?ja budu mit snad make-up od jedne moc sikovne pani. zatim jsem na ni slysela jen chvalu :)
Budu mit kolem sta lidi. vsechno si zarizuju sama, vetsinou po znamostech, muj drahy se angazovat moc nechce :-|
@kateczka A je ta paní kosmetička přímo z Hodonína či z okolí? Můžeš mi prosím napsat její jméno? A jak to vypadá s vašim kameramanem - podařilo se ti nějakého objevit? My jsme původně žádného nechtěli, ale teď už o něm začínáme uvažovat. Jenže samozřejmě žádného neznáme... Jinak Praha ohledně výběru šatů pro mě velmi zklamala... Ale myslím, že teď už jsem konečně našla "ty pravé" :-) ...
Ja jsem byla na saty nejdriv v Hodonine, ale tam se me nelibili a pak jsem jela do Holice a tam jsem si vybrala hned a o dva tis.levnejsi :)
kosmeticka je z Velke nad vel. takze pro tebe bude lepsi nekde od Hodose. Myslim, ze je nejaka dobra v Luzicich, skusim se poptat jak chces.
Kameramana mam z Blatnice, dela moc pekne videa, delal nam v rodine skoro vsechny svatby.
Odkud mas saty?
@kateczka Ahoj, sice nejsem z Hodonínska, ale o okres vedle ;-) chtěla bych se zeptat an ten Holíč, jak se tam pohybují ceny a jestli mají výběr? Plánuju se tam jet tento týden podívat. Díky za info :-)
...takze byla jsem tam v salonu Lirio, je to hned u hlavni cesty naproti Bille, pani jsou tam moc prijemne a zrovna dostali nove saty, vyber maji v porovnani s ostatnima asi nejlepsi.uplne nove saty, ktere jeste nebyly pujcovane me vysli na 6.000kc, ale plati se v eurech, chteli zalohu 70eur. a jeste k tomu mas vedle ve zlatnictvi 10% slevu na prstynky.A pak jsem jeste zajela do skalice, jsou tam dva salony, ale vyber nic moc a saty meli drazsi.taky je pry dobry salon na Myjave.