ahoj mám matriku šaty, hudbu, fotografa, místo hostiny a tj asi vše ;-) Dva fotografové už byli zadaní, napotřetí to vyšlo :) A hudbu nám bude zařizovat známý.
My teda máme zatím matriku, místo hostiny, fotografa a hudbu. Ale sehnat hudbu a fotografa nám dalo opravdu zabrat, už jsme měli strach že budeme muset změnit termín, a to by mě docela mrzelo, člověk už se nějak na to datum upnul :-)
Ahojte holky,
to my s tím začali už malinko dříve ( v říjnu) a protože jsem se bála, že pak budu mít problém sehnat fotografa či kapelu, tak jsme si to zajistili raději s předstihem. To podstatné už máme, teď vymyslíme oznámení, potřeby pro výrobu jmenovek na stůl jsou na cestě a svatební noviny rozpracované:-) Do konce března bych chtěla mít vyřešenou dekoraci .. Ale užívám si to maximálně!!! :-) :-)
jo jo když je takový žádaný termín tak je někdy i rok pozdě :-) já jsem chtěla vyhlášeného fotografa i kameramana a měli plno :-) měnit termín se mi moc teda nechtělo..tak jsem si vzala jiné...každopádně půl roku dopředu už je někdy pozdě na různé věci..radši zarezervovat co nejdříve a potom 2 měsíce před svatbou doladit detaily :-)
@helcisek Kde jsi sháněla potřeby pro výrobu jmenovek...taky bych si chtěla udělat sama...nemám sice moc čas, ale aspoň něco bych chtěla mít vlastní výroby :))) To pak aspoň víc potěší, že??? :-D
Také máme svatbu v tento den. Zatím máme hotel s restaurací, fotografa, kostel, šaty, o víkendu snad vybereme prstýnky. Nemáme hudbu (což mě trochu děsí), také potřebuji sehnat kadeřnici/vizážistu. Kromě toho už máme nějaké drobnosti a představu, jak bychom to chtěli :)
Ahoj nevěsty,taky máme tento termín...zatím máme matriku,kadeřnici,hudbu,ale hlavně starost že to nestihneme!!!Přectavu už mám jasnou,ted to jen vše sehnat a koupit .Na šaty se vrhnu příští týden..no není svatba jako svatba je toho fakt hodně.
Já snad taky už konečně příští týden vyrazím do nějakého toho salonu. Ještě nikdy jsem v žádném nebyla, tak jsem docela zvědává a i se na ty krásné šaty těším!!!! ;-) Holky a kolik hostů plánujete a kolik máte stanovený rozpočet???
@lucika87 Ahojky, já si zadala na internetu ozdobné nůžky ( to jsou ty, kterýma si nastříháš ten hezký ozdobný okraj) a objevilo se mi hodně odkazů a internetových obchodů. Já si potřeby objednala přes net, ale kamarádka mi říkala, že to mají také v různých obchůdkách zaměřené na výtvarnictví, kde pak mají i barevné papíry, ubrousky a jiné... Tak hodně štěstí při zdobení! T :-) aky na to nemám moc času, ale ten pocit, když se někomu jmenovky budou líbit a bude je obdivovat, je prostě nepopsatelný!!! Hlavně, když jsem se kamkoliv dívala na jmenovky, tak měli takové obyčejné a nic extra na nich nebylo, takhle si je uděláš podle sebe!!!
Tak proč jsme si vybrali toto datum? Protože mě miláček 16.6. 2011 požádal o roku:-) Tak jsme se dohodli, že svatba bude do roka a do dne x-) Jinak máme zamluvený termín a místo obřadu, vybrané místo hostiny a párty, fotografa, kameramana, objednané prstýnky, zamluvené šaty, vebranou barvu svatby, tak nějak odhadnutý rozpočet a počet hostů a pak takové ty blbůstky:-)
My jsme chtěli mít svatbu v červnu a když jsem se dívala na datumy co by přicházely v úvahu, tak jsem vybrala 16.6. proto že se nám 16.5.2011 narodil malý :)
Jinak plánujeme dávat taky perníková srdíčka :)
Tak teď si připadám trochu jako exot, protože ještě zamluveného nemáme vůbec nic. Jen svědky :) Ale na druhou stranu my tu svatbu budeme mít malou, jen obřad na hradě (zřícenině), potom snad oběd - pokud na něj budou penízky a pak grilovačka u našich. My máme termín 15.6., protože se nám to prostě hodilo, v červenci už chceme zapracovat na mimču a já nechtěla riskovat, že bych se vdávala těhotná a třeba by mi celý den bylo špatně :)
Ahojky. Tak my máme kapelu, místo hostiny, kostel, fotogafa a to je asi vše :-) zatím sháním inspirace a nápady, abych měla přestavu :-) Svatbu budeme mít zelenou :-) tak hlavně ted koukám po výzdobách :-)
Jinak my si vybrali 16.6. protože 16 se nám líbila, spíše je pro nás osudný ten červen, to jsme spolu začali chodit. Prostě náš měsíc :-) no a ta 16 se nám tam prostě líbila :-)
@pavla88 Taky bych chtěla zelenou svatbu...co koukám tak je jednak největší výběr u doplňků a ta barvička je krásně svěží...můj sice chce oranžovou svatbu ale jsem si říkala že když bude výzdoba do zelena, na stůl se mužou rozhodit čevené srdíčka, svatební kytka může být z rudých růží...třeba by to nevypadalo špatně...tak teď nevím :(
@lucika87 Já zelenou mám ráda už od jakživa, přítel chce fialovou. Tady na beremku se mi i líbilo, když měl někdo béžovo růžovo žlutou. Jen pastelový barvy. Ale sehnat to a sladit je pro mě náročné. Ta zelená je jednodušší. Tady na beremku si také vyhlédla zeleno-bílou kytku. TO se mi líbí hrozně moc. Kytky na stůl bych taky chtěla bílo zelené, ale i by se mi to líbilo něčím lehce doplnit, nějaké decentní ozdůbky v jiné barvě, al nejsem moc tvůrčí, tak nevím, aby to pak nebylo kýčové.
Ahoj,také je to náš datum :-) Máme zatím místo, restauraci, prstýnky a na zbytku se pracuje,tak snad to klapne...jinak naše barva pro všechno bude fialkovo-bílá :-)
Tak už pomalu mi to ubívá těch poviností.Mám
Kadeřníka,kosmetičku,šatičky,Místo svatby,dekorace na stůl i na židle,dešníček,zamluvený dortík,botičky a šperky,povazeček,výzdobu na autí,sponu do vlásků ta mi dojde dnes,fotografku,prstýnky,floristku a ted jsi už nevzpomenu asi bych si to měla psát hihi.
Jinak chybí pořád hodně pozvánky ,koláčky,ozdoba na auti od ženicha,oblek atd atd..
a jak jste na tom vy? ;-) :-)
@nwa sakriš, ty už toho máš :-D Já jsem se teď nějak zastavila - mám šaty, boty, punčochy, podvazek, pompadůrku, přítel zatím jen kravatu :-D Dál máme předzamluvenou cukrárnu -dorty, koláče, zákusky a hostinu. Pak mám výzdobu na auta a vývazky. Toť vše. Jo vlastně ještě sv. noviny a tombolu tak napůl.
@arakad Vidíš vývazky ty také mám a punčochy jsem taky nepsala no ono toho bude asi taky více,ale vše zařizuji sama takže nima probléma...Ted jsem našla stránky s hezkýma diářkama tak si asi koupím debilníček at to mám po kupě.Tady holky kupují diářky,ale za 600 to mi je líto dát tak jsem našla do 200 a nádherné romantické a látkové obaly... :-)