:-) Ahojky, chystá se některá z Vás na svatbu 16.06.2012? :-)) Už máte něco zařízeno? Kde? Kolik lidí?
Jsem z Havířova a uvažuji v Kozlovicíh na Mlýně :-) venku :-)
Ahojte...my máme svatbu 16.6.2012,den našeho výročí.Máme už zařízenou cukrářku i kuchařku,živou hudbu,místo hostiny,aranžérku a do kostela se chystáme příští týden.Na šaty se jedu podívat ted v sobotu do Polska...tak hodně zdaru všem nevěstinkám :-)
veruš a v jakém kostele chcete mít svatbu?já jsem z Havířova a chci taky svatbu v kostele, jen se nám nelíbí ten kostel, co je v Havířově, moc se nám líbil ve staré vsi n.o., jenže tam nás farář odmítl, že nemá čas připravovat cizí, že mám to řešit s farářem v Havířově, tak bych chtěla vědět jestli neznáte nějakého, který by byl v pohodě a nevadili by mu ani písně, které si vyberu do kostela.
@alisi82 ja jeden termín už mám zařízený ale ne v Havířově ale v Kozlovicích..a ty nše termíny se strašně rychle plníí to se přesvědčuju už ted když zkouším kdy kdo má volno..polovina fotografů už je třeba zamluvených :-|
@verus222 a kam pak jedeš do Polska? už jsi tam byla? bylo tam něco co by stálo za řeč? já se ted taky o víkendu jedu kuknout od polska, abych věděla vůbec jak vypadají ty jejich šaty a jak se cenově pohybují :-)
@oldsa mno já plánuju že si šatičky určitě koupím asi, protože půjčovné je skoro stejně drahé jak některé šaty a tak ještě budu vědět že budou stejně vypadat v ten den ..u půjčených si člověk nikdy nemůže být jistý co dostane..počítam tak 10.000 za šatičky...a ty jsi už byla se podívat? nějaké tipy? díky moc.
@zmaldik Ahoj :-).Byla jsem v Raciborzu ve svatebním salonu Hebe.Dostala jsem na něj tip od mé kamarádky.Ušijí ti kterékoliv šaty,podle tvé představy,můžeš donést i fotku.Mě padly do oka jedny,které jsem si zkoušela,akorát budu chtít trošku nazdobenější sukni.Cena těch šatů se pohybuje 12000-16OOO.
@zmaldik Máme svatbu taky 16.6.2012.Máme už zajištěné místo hostiny,kostel,kuchařku,cukrářku,hudbu...na aranžérce se pracuje :-).Větší přípravy začnou až v lednu.Jak jste na tom vy?
@verus222 Ahooj :-) mno tak my zatím máme zajištěné místo na hostinu a obřad - vše bude na jednom místě, pokud se teda ještě něco nezmění - doufám, že ne :-) dnes jsem si zarezervovala fotografa..jinak zatím nic jiného...o víkendu se jdu podívat do Bialsko Biale jestli něco budou mít :-) cukrářku tak vidím na příští týden, chci jít na ochutnávku :-)
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jsem z Ostravy a příští rok plánujeme s partnerem svatbu, chtěli bychom v kostele, ale máme obavu o ochotu farářů nás oddat, i když jsme oba nejen pokřtěni, ale i sv. příjmání. Neba někdo nějaké zkušenosti se svatbou v kostele v Ostravě? Děkuji :-)
Ahojte, taky mám svatbu 16.6.2012 mám to v Havířově na Zámečku(obřad) a hostinu snad V Jelenovi na Šumbarku..ale to ještě nevím, dneska mi řekli, že ten termín je obsazený,ale že do dneška měli přijít zaplatit zálohu,tak čekám jak to dopadne :-). Jinak mám fotografa, kadeřníka, šaty jsou vyhlídnuté a v pondělí jdu zkoušet, kupovat nebudu, našla jsem v Ostravě studio, kde mají akci na všechny šaty za 6.900,- a že tam mají krásné šaty :-) Teď přemýšlím nad prstenama zda dražší zlaté nebo ocelové!
@colibra a jak se to studio jmenuje? neco podobneho jsem taky zaslechala ale nevim, ktere studio...:-) ..mno prstýnky my jdeme do zlatých ale nelíbí se mi jen zlaté nebo bílé..líbí se mi kombinace :-)
Zdravím všechny nevěsty, plánuju svatbu v Havířově, akorát nevím ještě místečko. Poradíte mi prosím nějakou restauraci, kde by se vešlo 50 lidí? Chtěla bych to spojit i s ubytováním. Zvažuji Hotel Rudolf (bývalá Formule). Ale zatím nevím :-(
@mendy_ ahojky diky za tip, taky ho mam v merku delsi dobu, maji tam velky vyber :) a kdy planujes tam jit? Ja nevim jestli uz ted nebo pozdeji, pokud tam budes driv muzes poreferovat jake to tam je :-)