Ahoj, tak se přidávám:) počasí bude tak 22stupňů ne? By mohlo :-D My jsme na tom s přípravama celkem pozadu, ještě ani nemáme oznámení, ale to nejdůležitější jako místo a fotograf je. Co vy?
Taky jsme se rozhodli pro tohle datum ;-) zařízené máme skoro všechno (protože jsem flegmatik, honila jsem to dopředu) Jen šaty ještě nedorazily, a boty pořád vybírám, ale to je už detail :-D
Ahoj holky... tak už se nám to krátí... je poslední týden před svatbou... Už máte vše připravené, nachystané? ;-) Já mám poslední 3 pracovní dny a pak pojedu na 100%, aby jsme měli vše tak jak má být připraveno... :-)
Taky máme datum 15.9: na slezkoostravské staré radnici už jsem z toho teda dost nervozní by vše klaplo jak má,a pak jedeme všichni do hotelu na horní beču máme to pro všechny s noclehem :)
Ahoj holky, tak jsem se dnes divala tady na meric a uz fakt jen 5 dni! Taky jsem si rikala, ze nebudu nervozni, ale pomalu to zacina na me dolehat.. Jeste ze mame ve ctvrtek a patek volno :) Hlavne, abysme nezmrzly :-D
Tak my máme 15. září v židovské synagoze v Heřmanově Městci.. je naprosto úžasná :-)) a asi se i těším.. nevím ,nějak mi to ještě nedochází všechno :-D