@katchikk Ahojky, vidím, že máme podobné starosti, svatba za měsíc, do toho stavíme domeček. Je to sice trošku náročnější, ale dá se to zvládnout. Akorát ta nervozita, ty jo, tohle jsem nikdy nezažila.. Jsem nervózní jako... Jinak jak se budeme fotit, tak jsme si udělali pár stránek svatebních novin, tak snad hosty na tu hodinku pobavíme takhle... Držím všem nevěstám palečky, hlavně na to počasí a hlavně klííííííídek :-) :-) :-)
@lenickaslunicko aha, no to teda nevím jestli ještě stihnu udělat noviny :-D uvidím, a co jste tam tak psali? jak jste se poznali, fotky jak jste byli malí atd? Já pro jistotu počítám, že bude pršet, abych pak nebyla zklamaná :-D
@katchikk Svatební noviny máš šup rup udělané... když se s tím nebudeš moc crcat... jjj, jak jsme se poznali, fotky s dětství, poznávání atd.. tady na beremku je spousta inspirace na noviny, tak zkus mrknout... ne, ne, začali jsme stavět nový domeček letos v březnu. Zatím bydlíme u rodičů. Teeda, moc Vám nezávidím, že bydlíte v domečku během rekonstrukce... Ty jo, to je dvojí práce. Brácha rekonstruovali půl roku a bydlet v tom je celkem mazec... uklidíš a nejde to poznat... ale držím palce, určitě to zvládnete :-)
jdu na to, jdu se inspirovat :)
no "žijeme" vždy v jednom pokoji, a stěhujem se vždy z pokoje do pokoje :) měníme kompletně vše, nové omítky, podlahy, a dělá se tam nová kuchyň a koupelna,wc -takže trubky atd. ale už máme toho dost za sebou, trošku se blížíme ke konci, ale ještě nás čeká výměna střechy - tak to bude mazec :-S dole bydlí prarodiče, tak naštěstí můžeme používat i jejich přízemní část domu:)
už mě taky všichni o víkendu "strašili", za týden už budeš paní ... atd atd :-x
o víkendu jsme měli zabijačku :-D ale zvládli jsme to v tom horku skvěle, bylo nás naštěstí hodně:)
a pak jsem stihla navázat ubrousky a ozdobit svíčky na stůl.. ale zjistila jsem, že mi ještě chybí jmenovky :)
jinak mám tento týden taky co dělat at to všechno stihnu - stihnem :-N
Ahoj holky,nezačínáte mít obavy z počasí?Protože já už pomalu panikařím dle předpovědí,ale všichni mi říkají,že bude pěkně..Tak jsem se sem přišla podělit o obavy,pisubdo fóra poprvé,spíš jen koukám a čtu;-)Svatba bude na Stramberské Trúbě,takže venku za každého počasí..14.6.2014 je nejoblíbenější termín v roce,tu zimu a déšť nám přece ta naše zem nemůže udělat:-(
Tak jak jste holky dopadly s počasím?
MY uplně skvěle, prostě tak přesně to vyšlo to bylo neskutečné. Napřed bylo ráno jasno, cestou na zámek Raduň začlo zlehka pršet, obřady měli zpoždění o 10min, ale jakmile nám to všechno mělo začít přestalo pršet :) (obřad byl také venku, ale k dispozici byla markýza, kdyby náhodou) pak přesun na hostinu, mezi tím co jsme seděli, obědvali atd, tak venku trošku popršelo. Jakmile jsme se rozhodli, že se půjdeme fotit ... svatební fotky někde venku, bylo krásně, u rybníka jsme udělali nějakou sadu fotek, a najednou se zatáhla mračna a žačlo pršet, rychle jsme utíkali do auta.. :-D to nám vyšlo.. chtěli jsme se ještě přesunout do lesa, na další focení, než jsme tam přejeli (cca10min) přestávalo pršet :) dofotili jsme poslední fotky a spokojeně jsme se vrátili na hostinu, prostě počasí klaplo..
Sice se v ten den našlo pár chybiček, ale ty byly zanedbatelné, a myslím si, že to dopadlo dobře, a hodnotilo se to kladně. Toť mé dojmy :-N jak jste dopadly vy? Krásný den přeje K.8-)
Nám vyšlo počasí taky jak na objednávku :-D . Od rána pod mrakem, v 9:15 přeháňka, 9:25 jsem vycházela a už díky bohu nepršelo....cestou na obřad dokonce začalo svítit sluníčko a do konce dne jsme měli pod mrakem, občas sluníčko a ideálních 24 stupňů :-)