Svatba 13.7.2013 v Praze, máte stejný termín?

Ahojky holky, tak kterápak máte stejný termín? U mě je akorát panika, protože že se vememe jsme rozhodli před cca 14 dny, protože čekáme miminko, tak aby jsme to stihli ještě před porodem a vůbec nevím, jak vše stihneme a jestli se z toho nezblázním :) Tak pište ať se podpoříme... je to za pár :)
Odpovědět
Ahoj, 13.7. mame taky, ale ne v Praze, ale kousek za Prahou v matricnim obvodu Karlštejn a paniku mame i bez porodu :-) se shanenim vseho potrebneho, vecne dohady, jestli je hezci/lepsi tohle, nebo tamto a taky hlavne aby to bylo cenove rozumne, protoze z rodiny nevesty nedostaneme ani halir, natoz aby se nejak angazovali pri poradani svatby, od nasich taky nic valneho, finance zadne, max tak nejaky upeceny kolac nebo muffiny takze cela svatba se resi z nasich ne moc bohatych kapes a to je dost velky strasak co se nad celou akci vznasi...
Odpovědět
Ahoj, já mám chvilku po tobě - 27.7. Moc toho zařízeného nemáme, ale myslím, že vše se ještě v pohodě stíhá. Nenech se vynervovat.
Odpovědět
@michal_m A jak dlouho dobu na přípravy máte? Já mám paniku jen z toho, že na to mám jen 3 měsíce :) Většina holčin tady na to má rok :) Ale snad to bude dobrý. U nás se zas nemohou dohodnout kdo přijde tam a tam a kdo nepřijde, apod. No držím Vám palce ať to zvládnete. My kdyby jsme nečekali mímo, tak s tím takhle nespěcháme. Jak je to nečekané a narychlo, tak taky žádné pořádné úspory nejsou, ale naštěstí pomůžou hodně moji rodiče, ale každopádně svatba snů to nebude, snažíme se ušetřit kde se dá, ale i za míň peněz to může být hezké ;) Tak držím palce ;-) a na Kárlštejně to budete mít krásné. My to máme na radnici no... Přece jenom Karlštejn je Karlštejn :-)
Odpovědět
@sakurovykvet A kde máte svatbu? No já mám aspoň šaty, ale zas nevím zdali mi za š měsíce budou :-D budu dooufat, že bříško moc nevyroste, ale plánuju si to ještě měsíc před svatbou zkusit a kdyžtak zajdmee ke švadleně... Nemám je pujčené, ale koupené. Byli za dobrou cenu, takže jsem si je radši koupila, než mít strach abych si je o něco neušpinila nebo tak. Nooo a jinak nic zatím jiného nemám. Prsteny okouknuté a vybrané, ale ještě jednou musíme přeměřit prstíky, kupuju je přes internet a trochu se obávám :) Nooo a krom krabiček na výslužku nic zatím... ;-) Joooo snad v tomhle týdnu bude hotov návrh oznámení :-N
Odpovědět
my sme se zacali o svatbe nejak vazne bavit ted v brezu tusim ;-) nemame to primo na karlstejne, ale v tom kraji. na hrade mi to prijde jednak znacne snobsky a druhak zbytecne drahy, me na svatbu nikdo nic neprispeje, celou ji budu platit ze svych nasetrenych penez a tech vazne neni moc :-( taky se snazime usetrit kde se da, ale mame moc lidi z partnerciny rodiny a vsichni tam nutne museji byt, takze to bude financne dost narocne a svatba snu to tede nebude urcite, alespon ne z meho pohledu ;-) nemyslim si ze jsou 3 mesice nerealny, hlavne aby meli volno na matrice/v kostele nebo tam kde se chcete brat, to je prvni a asi jediny fakt dulezity. prstnky si muzete dat klidne z travy a nejake oslavy atd udelat klidne po pul roce, az se neco nasetri, pokud se pri mimcu da vubec neco nasetrit ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?