Jááá se taky tak vdávám :-D Teda snad mi to z radnice potvrdí. Takže termín by byl. Jinak předběžně máme vytipované místo na hostinu a večerní raut:-) A fotografce musím napsat datum. Prý je lepší takhle dopředu, aby s tím počítala a měla čas :-) Vše ostatní zatím ve vývoji :-)
@rozzaarka :-) neboj, času je dost ;-) My máme dva tipy a z toho jeden se nám líbí moc. Je to blízko a prostředí super. Takže až se taky vymarodim, tak půjdeme ještě na osobní obhlídku a případnou rezervaci :-) Už jsem se informovala u kamarádky co tam dělá a vypadá to slibně :-) Kdyby ses chtěla podívat, pošlu odkaz do ip ;-) zatím to sem dávat nebudu, když nemáme jistotu.
Ty jo já měla radost, že tu někdo založil téma s naším datem svatby a ono je to až za rok :-D
My se budeme brát 13.7.2012 a to vychází na pátek, takže je mi jasný, že moc nevěst svatbu pátek 13. nechce. Ale my se toho nebojíme a vybrali si to schválně. 8-)
Jinak teda jste vostrý - řešit svatbu rok a půl - to by mi asi hráblo... stačí mi, že jsem na to myslela měsíc v kuse, teď už mě to naštěstí tolik nechytá :-D
ahoj ja mam stejne datum jako vy a uz mam vse zajistene hostina domluvena, fotograf zamluveny, dort zamluveny, vysluzky zamluvene, saty vybrane jen uz je objednam, a co se tyce vyzdoby tak mam taky vse pohromade
@awe1 no jasne, posli:-) vim, ze casu je habadej, proto nevysiluju:-) mit to letos, tak vyswiluju:-D hele tvuj drahy delal problem se sobotou 13., koukni, kolik lidfi se vdava v patek 13.:-D To by se mu asi nelibilo, co?:-D
@cobaltino@segara@aguaverde Holky, jste odvazny:-) Ale nebojte, moji rodice se brali v patek 13.ledna aso 35 let zpatky a jsou spolu dodneska:-) Cobaltino - klido tu diskuzi muzes zalozit ty:-)
@rozzaarka posílám :-) no taky si říkám, mít to letos a teď ještě s tou blbou nemocenskou, tak už jsem na prášky, že nic nemám. No to koukám právě. Nejdřív jsem si myslela, že je nás tolik na příští rok, ale holky se vdávaj letos. No ale i tak, všem ( @cobaltino@segara@aguaverde ) vám přeju hodně štěstí a ať vše vyjde podle vašich představ ;-) ...Hele tak to by byl drahý totálně na mrtvici a určitě by to neprošlo :-D Jsem ráda za tu sobotu příští rok :-)
@aguaverde :-D to je taky řešení. a ani nezkoušel protestovat? no já jsem ho nechtěla úplně postavit před hotovou věc, tak jsem hučela a nakonec jsem si to stejnak prosadila :-D :-D :-D
@stastnanevesta tak to je super, alespoň si nepřijdu jako pošuk, že tak plánuju ;-) Taky chci mít vše v klidu a hlavně včas, aby všude bylo volno a bylo to podle mých představ :-) Jinak přeji hodně štěští :-)
@awe1 moc díky :-) jasně,ono je dobrý mít to promyšlený a nečekat,co na Tebe zbyde :-) takže plánování v předstihu můžu jedině schválit a doporučit :-) kdybys něco potřebovala,ozvi se :-)
@aguaverde takže mu ani nic jiného než souhlasit nezbylo, když si tě chce vzít :-) ale co, chlapy přípravy a tak moc neřeší, určitě ne jako my, takže máme nárok aby svatba byla podle našich představ ;-) Já jsem nakonec taky prosadila 13.7.2013 a teď má plno času si na ten datum zvyknout :-D
@awe1 nemáš zač,ráda pomůžu.A jestli se někdo diví,že plánuješ tak brzo,vykašli se na to,spokojenost je důležitější a záleží na Vás dvou a ne na okolí :-)
A nemá být svatba do roka od zásnub?? :-) Nic proti tomu, ale takové jako vy to pak dost stěžují takovým jako já (samozřejmě těm normálnějším :-) ), protože pro nás nezbývají volná místa a volní fotografové ]-( styďte se!!!! x-)
@radiik24 Já si myslím, že je naprosto jedno, jestli je svatba do roka od zásnub nebo ne :-p Je to na každém, jak si to udělá a jaké tradice a zvyky dodrží nebo ne. A taky si mysím, že je každého věc jak dlouho svatbu zařizuje. Tohle je diskuze o tom, jestli má někdo stejný termín jako my a ne o naší NORMÁLNOSTI :-p Pokud se ti to nelíbí, máš samozřejmě právo svůj názor vyjádřit, ale taky sem nemusíš chodit. Mimochodem nás co máme svatbu až v roce 2013 je myslím celkem dost ;-) Možná ti to přijde blbé, ale v tomhle rezervování asi platí - kdo dřív přijde... A když víme kdy svatba bude, tak proč nezařizovat, určitě lepší než to nechat a pak se stresovat a honit třeba 3 měsíce před svatbou ;-) Mě osobně na radnici řekli, že pokud víme datum, tak ať si to rozhodně zamluvíme už teď, že pak je boj o volné termíny, tak proč to neudělat teď v klidu viď :-) Neber to jako něco osobního proti tobě. Chápu, že všichni nemáme stejný názor, jen reaguji na tvůj komentář. Ale jinak jo - my se teda stydíme. ;-)
@radiik24 ja si myslim, ze je na kazdem, jak si to zorganizuje. Jestli ti prijde normalni cekat, co na tebe zbyde, je to tvuj boj. My paberkovat nechceme, jelikoz planujeme svatbu jednou za zivot a prijde nam normalni a jednodussi si vse zaridit tak, aby to bylo podle nasich predstav - v klidu a bez nervu a ne jak tady ctu u spousty holek jak jsou vynerveny a nestihaji. My si proste chceme svatbu uzit.
@awe1 ale jinak doufám že se máš dobře. Nebylo to vůbec namířené proti nikomu, byla to jen poznámka, myšlena dost odlehčeně, což snad značí smajlíci...