Ahoj holky,která máte také svatbu 13.4.2013? Jak jste na tom s přípravami? Já mám zatím rezervovaný termín na obřad (v Kroměříži v Květné zahradě v rotundě), matrika ale vypíše termíny až v listopadu,tak snad to bude ok. Jinak jsem byla ve dvou půčovnách si vyzkoušet šaty,ale ještě nejsem uplně rozhodlá které. V listopadu mají mít nové kolekce,tak uvidím. Jinak se po netu rozhlížím po různých dekoracích, pár maličkostí jsem už i objednala. Jinak zatím nic nemám. Co vy?
S jakýma jste se setkaly cenama půjčovného šatů? Já ve Zlíně narazila na Salon kde byly šaty za 8tisíc a víc,což mi přijde moc. Ale ve Vsetímě měli od 3700 do 6000kč.
@flowerbl ahojky, jen bych chtěla postrčit, že jestli chceš rezervovat ten termín na 100%, tak můžeš. Včera jsem s tou paní mluvila a už to mám domluvené !! :-o
Ahoj holky, já mám teda svatbu až v květnu 2013 ale tak ráda se připojím pokud mohu... Chci se zeptat už víte kde si necháte uvázat kytičku? Já pořád hledám vhodné květinářství :)
@dashenka87 tak pokud chcete dodržet to, že o květiny se má starat ženich, tak to jo, ale to bych pak měl on zařizovat i květinářství a tak, ne? mě je líto živé, že brzo zvadne...
@flowerbl ano tuto tradici chceme dodržet. Přítel ví jakou kytku chci ale já si chci zajistit květinářství které ji udělá kvalitně... no a příteli to naznačit kam má jít :)
@flowerbl takže to znamená, že moje přípravy už by měly asi taky začít :D já teď už dokončuji výběr svatebního oznámení, příští týden návštěva místa hostiny a už přemýšlím nad cukrářem a květinářstvím !!! tak snad to vše půjde jako po másle :D
Holky a už máte prstýnky? Pokud ano odkud a jaké?
My už máme, jelikož mám alergii na některé kovy, nemohu nosit nic jiného než jen chyrurgickou ocel, titanovou ocel a tomuto podobné...
@urbousinecka tak víš co, svatbu stihneš přichystat třeba za 2 měsíce... Ale když mě ty přípravy táááák baví :-D Teď pracuju na svatebním blogu a novinách, vyplňuji si čas v práci, když mám :-D Oznamko nám budu vytvářet sama a kytky jak už jsem psala, budu mít umělé :-)
@flowerbl no tak paní mi vzhledem k počtu svatebních hostů říkala do telefonu obřadní síň, ale chci se samozřejmě potom domluvit, že v případě hezkého počasí bychom to chtěli venku !!!
@dashenka87 no my prstýnky ještě nemáme, ale tvá volba je mi velmi blízká. Přesně nad tímto uvažuji !!! taky proč ne ??? protože je velký výběr a jsou vážně krásný
@urbousinecka no pokud by jsi to chtěla ale venku, tak oni s tím musí počítat a musíš jim to nahlásit, aby si na to nechali déle času. Já si vzpomněla že jsem jí to neřekla jak jsem zavěsila sluchátko, tak jsem volala znovu a byla ráda, že volám, že jsem to připomněla
@dashenka87@urbousinecka prstýnky nemáme, ale už se po nich díváme... zlato je na nás dost drahé, ale nakonec do něj asi stejně budeme muset jít... koukali jsme už na ocelové a většina těch prstenů je hrozně tlustých a titanové to samé a ty jsou navíc škaredě šedé... to na co jsme koukali na netu, že se nám líbí bylo ve skutečnosti hrozné :-(
@flowerbl no já se tam jedu v sobotu podívat, paní mi říkala, že maji na 11:30 svatbu, ale oni tam budou už od 11, tak se na tom s ní kdyžtak domluvím !!! děkuji za připomínku
@flowerbl ty jo tak to netusim !! chtela jsem totiz videt i tu obradni sin, takze rekla, ze tam proste budou od tech 11 uz :DDD tak uvidime !!! jestli to budou mit venku, tak mozna po ocku mrknu jak to tam bude vypadat a dam vedet :D
@flowerbl no my prave ne :D ja tam byla naposledy kdyz mi bylo myslim 14 :D a uz si to moc nepamatuji, taky jen z fotek to ted znam !!! takze to o vikendu dozeneme :D
@urbousinecka já jsem se ted o víkendu byla podívat na místo hostiny (na Bunč) a už jsme si to tam předběžně rezervovali. :-) Ted se poohlížím po naušnicích,a botech :-) A nemůžeme se rozhodnout jak vyřešit hudbu jesti živou,DJ,nebo vlastní... Co ty? Jak pokračuješ?