Ahoj holky, tak se také připojuji, my máme svatbu 19.7.08. Příští víkend nás čeká rozvoz koláčků, to by mi ani tak nevadilo, třeba bych se i těšila- jen kdyby nám do všeho nekecala tchýně!!! Vše co si vymyslíme je špatně! |-| A to si celou svatbu platíme sami- zatím padlo cca 30.000! Nekoupíte někdo šílenou tchýni??? I doplatím!! :-D
Ahoj mirasek, mám šaty, ženich šaty, máme ročního syna (teď ve středu má rok) tak pro něj oblek, prstýnky, oznámení, hudbu, zamluvený cukroví a dorty. Nemůžu se rozhodnou jakou kyti, chci převislou a mám už jich na netu uložených snad třicet a teď jakou. :-p No a to hlavní, z obřadu jdem se svatebčany na oběd a od pěti hodin máme doma na zahradě párty cca 70-80 lidí, takže zařídit vše na to. Hlavně výzdobu, neznáš nějaké dobré stránky.
tak to toho máš už hodně, já byla na těch kytičkách dneska nejlepší je si vzít ty obrázky s sebou a oni ti pak poradí...mě třeba rovnou řekli že musím mít malou kytičku protože jsem štíhlá a vysoká a že dlouhý kytičky se dávaj malý mslečnám aby je to protáhlo...
jinak s těma stránkama moc nevím, my máme oslavu na zahradě až druhý den, ten první to máme hostinu + večeři formou rautu v jedné krásné restauraci...takže druhej den tu zahradu nebude nějak zblášt zdobit...myslím lae, že bys tady nějaké tohle téma našla, podívej se do těch různých sekcí....
no, to teda jo. V pondělí budu dělat jetě zkoušku z frániny :-| Ale jinak se těším, chtěla bych, aby už bylo 12. ráno a pak už to bude v pohodě, aspoň doufám :-)
Kolik tě bude stát kytka pro tebe? Ta moje 2200. Byla sem z toho teda dost překvapená, čekala jsem, že tak 1600. Jsou to takový zvláštní květy, je to něco mezi vlčíma mákama a růžema, ten latinskej název jsem samozřejmě zapomněla....