tak už máme domluveného fotografa a Dj.. :D :D zítra zkouška svatebních šatů.. :D a už jen co nejdříve najít místo na hostinu a bude to nejnutnější zařízené... :)))
zajdi, můžu jen doporučit.. :) strávila jsem tam cca hodinu a půl, a vyzkoušela pomalu celý salon.. :)) a odešla jsem z vybranýma šatama.. :) jsem plně spokojená.. :))
Ahojte holky uvažujeme nad květnem taky, ale zatím nevíme... bud´11.5. nebo 17.5. nebo 18.5 :-)
Doufám až se rozhodnem, tak že už nebude pozdě a nebude to obsazený :-(
Ahojka holky @calynka@lidus25, tak konečně někdo, kdo má ten den D také 10.5.! Už jsem si začínala myslet, že jsme jediní :) Také máme zatím jen místo obřadu (což je to nejpodstatnější ;-) ) a pak tedy fotografa, plus moje šaty, které považuju za nejsnadnější věc, protože vybrat si v dnešní době ty krásné, není těžké, kyby bylo možné si jich vybrat víc, neměla bych problém :-D :-) hned mi nějaké padly do oka :D každopádně bych nezoufala, času je dost @calynka ;) těšíte se tak jako já??? :-)
@calynka my to máme taky v Praze, ale na Libeňském zámku. Rozpočet máme taky dost omezený a proto taky budeme mít jen takovou minisvatbu v deseti lidech.
@wejunca@calynka To je fajn, že už jsme tři:-) my máme zařízené místo obřadu, restauraci a objednané prstýnky. Na šaty se chci jít podívat příští týden. A jinak už se taky těším a chci si ten den moc užít:-)
@lidus25 my budeme mít svatbu asi o 30ti lidech, ale na hostinu jde jen rodina a svědci. pak uděláme u známých gril párty. to vyjde levněji než raut v restauraci. nás už hodně vyjde samotný obřad, v botanický si nechávají plati 9500,- což je hrozný, ale je to moje velké přání mít tam svatbu. a kam jdeš na šaty kouknout? já jdu zítra na anděl a do adiny.