Svatba 10.9.2011

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj,tak dneska jsme si zamluvili a vybrali datum naší svatby...10.9.2011 v 10:30 :-) Bude to civilní obřad na Slavkovském zámku v zámecké kapli sv.Kříže :-) Ikyž musím říct že původní datum bylo 3.9. ale nebylo už volné místo...ale není to jedno jestli o týden dřív nebo později?... :-) Radost mám i tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame to je jasný, každý má jiný vkus... já si ale půjdu už vybrat dříve, aby pa na mě nezbily nějaké škaredky a hlavně při mém štěští by se mi líbily ty, co už si někdo zamluvil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli Však já si je byla zamluvit taky relativně brzy... :-D Za nervy, aby měli ještě nějaké pěkné, mi to nestojí... ;-) Ale kdyby se náhodou zadařilo, tak i týden před svatbou se to dá ještě ošéfovat... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame to určitě :-) ale ty nervy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli Jo, to už musí být na prášky! :-D :-D
Odpovědět
konečně se to tu trochu hýbe :-D to tu bylo opuštěné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bronousek Ono je to totiž těžký, psát všechno dvakrát! :-D
Odpovědět
@tekame přesně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Taky se přidávám k tomuto termínu. Svatbu máme na hradě v Malenovicích v okrese Zlín;-)
Odpovědět
Ahoj, nevěsty, taky se přidávám s 10. zářím 2011. Budeme to mít na Manětíně - když jsem tam byla před x lety na prohlídce, hned jsem si řekla, že to bude místo, kde se budu vdávat. No a je to tady :) Jinak máme zamluven obřad, mám šatičky a ženich oblek, prstýnky ve výrobě a taky fotografa - kamaráda (udělal nám i cenu, navíc jsem byla na svatbě, kterou fotil a je to fakt profík). Na tchýni jsme zrovna včera vybalili během 10 minut co máme zařízeno, nestačila zírat a naštěstí už na ní nic nezbylo :D.
Odpovědět
@motomischel @mb2 Ahoj vítám Vás!
Odpovědět
Profilova fotka
hlásím, že jsme zase trochu pokročili s přípravama:-) definitivně jsem zamluvili sál pro hostinu a taky už je zamluvená i cateringová služba-teď se ještě dohodnout na menu a vůbec jídle. Byla jsem se mrknout na dorty, mám teda už vybranou skvělou cukrárnu a tam mě pobavili, když mi řekli že dort i koláče stačí zamluvit 14 dní předem-chacha, představa, že něco takového nechám až na tak poslední chvíli tak do 10.9. budu mít permanentně noční můry :-D a co vy? jak jste na tom?taky se vám občas zdají šílené sny ve stylu-nemám šaty je sobota 12.00 a za hodinu se mám vdávat atd? :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@hatsepsut díky:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mirkazu Tak to je podezřelé s těma koláčema, protože naší mamce už teď jedna cukrarka rekla, ze uz nema volno na nas termin. Jinak my uz mame zamluvene misto na obrad i hostinu, fotografku, saty, oblek, kapelu a zakusky. Jinak se zbytek resi porad tak nejak pomalu prubezne;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty. Můžu se přidat? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karol_v Jasně :-D a vítej ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?