Ahojky, my taky máme tento termín. Zamluvený už máme skoro vše ale nikde jsme se přímo ještě nebyli domlouvat na detailech. Matriku a zámek máme sice zamluvený, ale po novém roce se tam pujdeme přímo nahlásit. Jinak šaty taky už mám´, ale koncem roku pujdu ještě omrknout novou kolekci. Postupně kupujeme věci ženichovi a doplnky nevěstě a chystame na nákupy kvůli výzdobě. Chceme to i postupně aby těch peněz najednou nebylo tolik:)
@alenakm pochlub se i ty co už máte naplánované? jestli to máme podobné. Myslím že bude fajn že 8.5 je statní svátek tak nemusím do práce tak bude víc času a člověk se může víc připravit, ne?
Holky já mám už radnici a zámek, fotografa, kameramana, místo hostiny a tak napůl hudbu (pořád váháme). Jinak mám i agenturu na koordinaci a výzdobu. Jsem nemehlo, takže žádné vyrábění apod. u mě nepřipadá v úvahu, navíc se nechci stresovat, tak ať to za mě někdo udělá...bude to hezčí a pro mě bez nervů.... navíc mám dvě práce, tak ani nevím, kdy bych to všechno vyrábění stihla :-D na šaty jedu ted´ v neděli poprvé, tak uvidíme, jestli se mi nějaké zalíbí nebo pojedeme ještě jinam .... Naštěstí takové věci, jako je cukroví, řešit nemusím, protože jsme se domluvili s rodiči, že to bude jejich starost... :-)
Ahoj tak my už oznámení máme vymyšlené,restaurace zamluvená,šaty vybrány,obřad zaplacen,cukroví tak trochu zařízeno,kapela už taky ......a zbytek až po novém roce ;-) a to budem koukat ja to teprve začne utíkat :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ahojky, taky máme tento termín :-) Koukám co už všecko máte :-) My máme zatím jen vymyšlené oznámko ,zamluvenou fotografku,kulturák a včera jsem objednala první várku dekorací na stoly. Přes Vánoce nám to pěkně uteče a pak už jen budeme všechny bláznit jak nestíháme :D
Tak já se taky přidám, já už mám šaty :-) hledala jsem, které by mi seděli a našla sem tady na beremku, a od nich odvíjím barvu svatby. Pak máme domluveného faráře, místo obřadu a místo "hostiny", vymyšlené oznámko. Taky mám sepsané, co všechno ještě musím pořídit a obstarat a točí se mi z toho hlava :-D ale hrozně mě to baví :-)
@nikola30 Niky, my máme o týden dřív a máme zaplacený termín na radnici, zamluvenou restauraci, já mám šaty, výzdobu dělám průbežně a jo, ještě máme oznamko. V květinářství jsem domluvená na březen. Cukroví a dorty budou od babiččených sousedek. Fotograf zamluvený. Vìm kam synovi a chlapovi pro oblek a prstýnky chceme do konce roku. :-) ale u mě je to hlavně proto, že mám státnice a tak toho chci co nejvìc uzavřít do konce roku. :-)
nooo tak to už mas skoro vsechno... :) chapu, se statnicemi bych to taky urcite nedala. budu se muset do toho pustit vice, porad mame dojem, že e dost casu,ale není...
ted treba resim potahy na zidle.nevis kde je sehnat za slusný peníze? chci jich cca 40, ale ty ceny... :(