Ahoj nevěsty, máte někdo v plánu vdávat se stejně jako my 1.8. 2015? Kolik už toho máte zařízeno? My jsme měli skoro problém najít sál pro 60 osob v tomhle termínu. Je asi dost oblíbený :)
Ahoj, sice máme svatbu týden po tobě, ale tenhle datu jsme hodně chtěli, na oko se mi líbí nejvíc :-) Jenže už nám ho někdo vybral před námi. Kde se budete brát? Pravda je, že času je ještě hodně, ale spousta dodavatelů už začíná být obsazená...
Potřebujete pomoci, poradit nebo jen vyzkoušet si šaty? Přijďte se podívat k nám na novou kolekci Jasmine Collection 2015!! V našem salonu se vám nedostane jen dobrého zacházení a příjemné a profesionální obsluhy, svatba není jednoduchá ani levná záležitost. A tak společně s našimi partnery jsme pro Vás připravili knihu slev, která by Vám měla Vaše přípravy usnadnit. Těšíme se na vás :-) A nezapomínáme ani na pány, maminky, družičky...
Ahoj budoucí nevěsty :))
my máme 15., takže chvilku po vás ;) jj, místo už zamluveno a taky problém sehnat ve východních čechách něco, co by splňovalo naše požadavky a pojmulo asi 50 lidiček. A je pravda, že dodavatelé se plní čím dál rychleji...já už mám foto, domlouvám video, hudba zapykaná, květiny rozjednané, kadeřnice a vizážistka také...
jak jste na tom vy???
Holky, takže nakonec po návštěvě Hotelu Salajka jsme kvůli paní vedoucí (ochotě a domluvě) museli změnit. Hostina bude ve Staré Ameryce v Jablunkově a tím se nám i mění datum na 8.8 :)
Ahojte, už se nám to blíží a podle této předpovědí ( http://www.gismeteo.com/month/2959/ )má být až 29 stupňů, což se mi moc nelíbí, přála bych si tak 25 max. Ale jinak už máme všechno zařízené ( nebo si to aspoň myslíme) a těšíme se 😊 a jak jste na tom Vy?