Svadba v dubnu / apríli 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, asi je to předčasné, ale je tu někdo, kdo to má příští duben? Jen bych se chtěla zeptat, s kým bych mohla šílet a připravovat? A dělit se o dojmy, starosti, radosti, atd.... Chci si ,,pokecat" s někým, kdo se na mě nebude divně dívat - jako co šílím? díky za odpověď! Jste fajn :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ve středu jdu vybrat šatičky, můžete kouknout na stránky www.marryme.cz je tam mooooc krasných kousků, tak že nevím jaké ;-( ale ráda si třeba i všechny vyzkouším :-D :-D :-D Jinak přípravy u mne také stagnují, nevím co teď. Prostory zajištěné jsou :-) , hudba :-) , fotograf :-) , kameraman :-) . Na matriku musíme až v lednu :-S (nesmí to být starší jak 3 měsíce) a pan farář nás chce vidět taky až v lednu :-( . Tak veškeré přípravy stojí a čeká se na leden - to budeme vědět čas, ale asi to nevydržím a zajdu za ním a domluvím si čas, ať mám klid a můžem tak trochu naplánovat průběh dne. Výzdoba bude do červena + růže + zlaté penízky po stole. Představu mám jasnou x-) , a teď to jen zrealizovat. Z jídel co je možno na oběd si nemůžem vybrat (rozhodnutí chcou naštěstí až v březnu) asi bych vzala všechno :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Katiz, tak to se ti pěkně protáhlo, viď.Čekat až na leden,když má člověk plnou halvu myšlenek a nápadů.Ale nebej, dobře to dopadne a vše bude krásné..... Já jsem teď zkoušela jmenovky opižlat cik cak nůžkama.Koupila jsem si je nedavno a připadají mi pěkně tupé a mám to ikdyž se sanžím, okousané vždycky nakonce.Tak asi vyhraje varinata, barevný vlnkový papír a přes to normálně baravný ppotisknutý.Uvidím, jak to vymyslím. No a v půjčovně zase vystavila paní za výlohu krásné šatky , takže jsem z nich nemocná :-D a určitě budou vypadat blbe,nebo mi je ani nepůjčí,protože budou malé :-(
Odpovědět
Tak holky co nového, nějak to tu zase vázne? Jak pokračujete s přípravama? Nebo taky čekáte na něco jako já na zázrak.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky vsichni Nam prave byl potvrzeny termin a bude to 21 dubna v kostele v Prerove,je nekdo se stejny datumem
Odpovědět
Ahoj Londodo, no jasně, třeba já!:-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to je super tak mi napis nejake podrobnosti.a jak uz jste daleko s pripracvami?
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme momentalne v anglii tak to bohuzel musime vse organizovat na dalku a je to celkem mazec
Odpovědět
londo, ja tprve zacinam, ale mam zamluveny termin a misto, hospodu, objednane nejake dekorace a byla jsem v jednom salonu se mrknout. Jinak nic...
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata, já byla zkoušet šatičky!! Mám vybrané dva kousky, jsou v albu dole a nemůžu se rozhodnout jestli ty s kytkou a nebo s perličkyma, poraďte.
Odpovědět
Profilova fotka
katiz: myslím že ty první ale zdají se mi krátké ... jinak ti to sluší v obou ...
Odpovědět
Profilova fotka
no, s délkou mám problém, mám 182cm + boty bez podpatku, nebo s minimálním nejdou sehnat 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
katwind tak to promin,my uz to musime tak trochu zacit plamnovat kvuli te dalce.ale jinak taky mame zatim jenom kostel a misto hopstiny.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
KATIZ, perličkové šatičky jsou krásné a navíc ti sluší!!!!!!!!!!! Jinak přípravy u nás jsou takové, že Míra konečně začal hledat rodný list :-D jinak máme smůlu něco zamlouvat ;-) Ale najde ho, nebojte. No a pak si taky zkouším ty jmenovky a nevim nevim nevim,když je vidím tady v albech co je to za krásu,nejsem schopná se pro něco rozhodnout.
Odpovědět
Ahoj dubněnky! londodo, nemusíš se vůbec omlouvat, já svatbou žiju už teď - včera to bylo přesně za půl roku! ;-) Mám vzoreček jmenovek, máme zhruba navrhnuté oznamko, kamarádka mi dělá mašličky na myrty, druhá kamarádka mi dělá polštářek na prstýnky a s mamkou vymýšlíme, kdo co napeče (je to velká pomoc a ušetření peněz) - všem patří velký dík! A byla jsem se mrknout v jednom svatebním salónu, ale nezkoušela jsem, jen koukla, co a jak ;-) A mám koupený vlizelín na stoly a na auto. A taky blbůstky jako vnový písek, okvětní lístky, kapesníčky a toaleťáčky s motivem ženicha a nevěsty ;-) Takže nakonec to zní docela dobře že?? 8-) :-D
Odpovědět
Maali - a rodný list jsem už taky hledala a našla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Katwind...to je dobře ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata, na co rodný list???Po nás ho nikdo nechce!!! :-| Asi možná na matrice, že? Farář chce křestní list, Osvědčení že jsme splnili všechny požadavky zákona o rodině pro uzavření církevního sňatku =-) , ne starší 3 měsíců (z matriky) a občanky.
Odpovědět
Profilova fotka
Katiz, po nás budou chtít rodný list na matrice,aby ověřili co napíšem do toho dotazníku :-D, a pak jen platné občanky.To snad máme oba, tak by to mohlo dobře dopadnout.Nejraději bych tam šla znova,ale jak je znám, ještě termín nezamluví a mě to zase bude jen štvát.Ale určitě do 14 dnů jak odbije listopad, tam na ně naběhnu. Není to nic divného, že? Chci na všechno mít čas a klid.
Odpovědět
Profilova fotka
Ani se ti nedivím, já to nevydržela a napsala panu faráři mail, aby mi potvrdil čas - potvrdil, ulevilo se mi, mooooooooooc. Může se teď začít plánovat program dne a vše odvíjet od času obřadu 11:30 :-D :-D :-D Původně jsem to chtěla v 14.4. v 14:00 ale maminkám se to ale nelíbilo, tak mám pro ně překvapení ale už nebudou ústupky (snad)
Odpovědět
Ahojky holky. Tak já jsem byla v pátek se kuknout v jedné svatební agentuře na šatky a mají tam moc krásné. Doufám, že mi nějaké padnou. Vidím to tak za 14 dní, že tam naklušu na zkoušku. Určitě si vyberu. Jinak termín, čas a místo obřadu máme na 100% jisté, hospodu máme na 50 %, cukrářku ještě sháním a nějaké drobnosti už taky mám. Svíčky, ubrousky, návrh jmenovek, mašličky na myrty. No aspoň něco.
Odpovědět
Ahojky, tak koukám všichni už postoupili v přípravách, nás brzdí zamluvení termínu, který se potvrdí až v listopadu, ale jinak mašličky a ubrousky už mám, musim to hodit do alba. Teď trochu odjinud, četli jste diskuzi "album Tereza a PAvel" - docel amě zaráží co některý holky dokážou napsat a znechutit druhým jejich nejkrásnější den, z toho jsem mimo. Doufám, že takových je tady málo a z nás dubeňaček žádná!
Odpovědět
legax - já jsem zjistila, že se tam něco řeší, ale album bylo již smazané a nějak mi ušla pointa té diskuze =-) Ale už jsem si všimla několikrát, že měly nevěsty v albu hnusné "gratulace". já nevím, že to mají lidi zapotřebí...když s emi někdo nelíbí, tak držím pusu a nepíšu mu to, no ne?? :-o legax - a tady z dubňaček jistě žádná taková není, aspoň v to věřím ;-)
Odpovědět
No jasně, že tady žádná taková není. To víte, některé si řeší své komplexy na jiných a potřebují se předvádět a myslí si o sobě, jak nejsou super, ale přitom je to pravý opak. Já to prostě neřeším. Každý je jaký je a nic a nikdo na tom nic nezmění. Každý je nějak krásný, ať z venku nebo vnitřně. Takže dubňačky, jsme fajn holky a přejeme jedna druhé jen štěstí a vše nejlepší. Je to tak?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Dubňátka, jsem hrozně ráda, že jsem našla tuto diskuzi. Konečně spřízněné duše. I když musím uznat, že rodina i kamarádky jsou trpělivé, není nad to si popovídat :-)) s někým, kdo má společný zájem. Co se týče botek, v Praze jich je dost. Ale jen ve svatebních salónech. V normálních obchodech ne. Byla jsem v Andělském svatebním studiu, Evanii, Adině a tam všude měli výběr minimálně z 15 druhů botek. A bílých bylo dost. Tak zkuste tohle. Určitě v Trutnově a Táboře budou mít v salónech taky něco. Krásně mě pohladilo po duši, jak skoro každá něco vyrábí (nebo vyrábí známí, příbuzní), aby se ušetřilo. Já po nocích připravuju mašle na auta :-)) Je to sranda. Koupila jsem si i mašličky na myrty, ale zatím jsem nesehnala žádnou větší myrtu. :-( . Všechny zdravím, mějte se báječně a ať nám to jde hezky od ruky.
Odpovědět
luciasek - souhlas! ;-) Zuzko, vítej, koukám, že taky už svatbou pěkně žiješ!:-)
Odpovědět
luciánek--- super souhlas! Holky tak dneska mi volali z matriky ž ev pondělí už můžu jít potvrdit datum svatby, jsem čekala, že to bude až v listopadu. Tak se těším a pak se to snad pohne všechno. jen nevim budume mít svatbu do zelenkava, kde sehnat něco na auto, to budu zase nadávat a vztekat se, že se mi nedaří. Katwid-co botky už máš nebo zase jsem spletla datum a v Praze si nebyla ještě?
Odpovědět
ahojky holky, tak se dívám, jak pěkně všechny pokračujete. My čekáme na potvrzení termínu, na které musíme počkat až do začátku prosince. :-( restauračku na hostinu už máme zamluvenou a jakmile budeme znát termín, tak potvrdíme rezervaci a teď sháníme kapelu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky vám volají z matriky, to se teda máte.No možná je zítra zkusímpolochtat taky a zavolat tam, jestli už milostivě zamlouvají ;-) já už to nemůžu vydržet. No s botkama v salonu mě to nenapadlo, jestli by se dali koupit tam.Jsem zvědavá na ochotu u nás v Táboře :-D
Odpovědět
Určitě maalinko něco v salóně budou mít. Zaleží hlavně na cenách. Určitě to tam bude mnohem dražší, ale když nikde nic jiného není, tak to budeš muset překousnout. Ona se nějaká ta tisícovka už ztratí v tom množství nákupů. Jinak u mě nic nového. Tak pa a mějte se mocinky krásně.
Odpovědět
Holky, já sev salónu ptala, kde nevěsty shání botky, že to vidím jako problém ve všech okolních městech něco sehnat a paní říkala, že má kaatlog, kde se dají objednat různé typy, různé výšky a druhy podpatků atd. Ale že tím, že jsou na míru, jsou dražší a navíc je použijete fakt jen na ten den, protože jsou potažené látkou, která je stejná jako šaty. Takže to musí být nádhera mít botky na Tvém stylu podpatku, ve stejném stylu jako máš šaty...ale říkám si, zda to fakt není zybtečné. Pokusím se nejprve sehnat normální bílé a pak uvidím. Apropo do Prahy jedu příští pondělí, jenže to mám školení až do večera, takže v úterý na to vlítnu ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?