Ahoj spolunevesty, sice je fajn cist prispevky venovany urcitymu obdobi, ale asi jeste uzitecnejsi, co se dobrych rad ci varovani tyce, je diskuse z urcite oblasti a tak, pokud jste z Brna a sirsiho ci uzsiho okoli, budu rada, kdyz se ozvete. Jsem v Brne pristehovalec, tak je mi opravdu kazda rada draha .
Ja ma svatbu 23.7. ve Slavkove v zameckym parku a z tech svatebnich zalezitosti mame vybrany prstynky, 20.5. budou hotovy, mam zamluveny saty a pristi tyden nam dojdou oznameni . Jinak nic moc zarizenyho nemame, ale v sobotu se chystam na veletrh do Semilassa, tak uvidim, jestli neco neporidim tam.A jak jste na tom vy?
@osicka já myslím, že se nedá říct, že jste pozadu, čas zatím ještě je a stejně záleží na matrice, kdy Vám termín pak potvrdí a zarezervuje ... :) uvidíš
@desejka tak já už termínek mám naštěstí, nám vypisovali na začátku října tak jsme hned volali a máme to zarezervované a vyšlo nám to přesně jak jsme chtěli :)
@petulamrk pripravy se posunuli tak ze uz mame za sebou treti sezeni s fararem jeste 3 a mame predsvatebni sezeni za sebou jen mi stale delaj starost svatebni saty dosli mi domu krasne ale krajka mela na sobe dirky jak se parala tak se museli vratit tak stale nejake hledam a jak u tebe
@ilonkapomenka no já jsem na šaty zatím rezignovala, mám strach něco zkoušet, nějak se mi tdo toho nechce, jinak takové ty důležité věci máme hotové- termín obřadu a místo, místo hostiny, fotografka, kadeřnice a kosmetika, na obřad hudební doprovod budeme mít svůj, prstýnky máme, a další maličkosti viz album...
@stastnanevesta Tak my jsme na tom taky skvěle :-N
Už jsem to tu někde psala, ale nám v Brně vypíší termín až příští rok v březnu a vypisují jen JEDEN na každý měsíc!!! Takže je možné, že náš vysněný vůbec nevypíší :-(
Holky vůbec nevím, co mám dělat :-( :-( :-(
@hanulkaha jj me taky rekli na radnici ze tri mesice predeme mame dojit driv ne a muzem jen doufat ale mi jsme se nakonec nastvali a rozhodli jsme se ze se vezmem na Petrove takze tam uz mame datum i s hodinou zaregystrovany
@petulamrk jj mi uz taky mame termin hodinu misto hostiny tak na 80% a pak kadernik bude nas kmotr maleho kosmeticka bude od fotografa co mam uz taky zamluvene a prstynky uz mame doma ozdoby na auta taky oznameni ma dojit dnes v plnem poctu pozvanky ke stolu tez figurky na dort doma a taky korunka a strasova souprava nausnic a nahrdelnik zavoj je tez uz doma zenich ma tu tez oblek schovany