@jaja_kubin par lidi se prislo "jenom podivat", ale byly to snad jen 4 nebo 5, takze nic zavratnyho. Welcome drinku se nakonec ani moc nevypilo, protoze jsme meli zimu, takze na studene sampano nemel nikdo moc chut :-) Zalezi to hodne na pocasi, kolik se toho vypije...pocet obcerstveni je tak jako tak dany, takze az se sni, tak se sni, my jsme ke slanemu z Botaniky pridavali jeste vlastni kolacky a cukrovi.
@marcipanka.k a jaký jsou ty jejich kanapky ? Stojí to za tu cenu ? Přemýšlela jsem že na welcome drink určím třeba 15 flašek šampaňského, vody a tak a až to dejde tak to dojde, tys to počítala nějak na osobu ?
@jaja_kubin kanapky ja neochutnala, ale vsichni rikali, ze dobry :-D ostatne jako vsechno jidlo. Piti jsme nemeli napocitany na pocet osob, proste rozlili tolik sampanskeho, kolik lidi ho chtelo..ale limitovat to muzes urcite, vsechno se da domluvit.
@jaja_kubin ahoj, svatební cesta byla super :) Jinak koukám, že už si se v přípravách hodně pohnula. Co se týká welcome drinkeu, tak s tím jsem počítala pro všechny kdo se přišli podívat na obřad, takže cca 60 lidí a ne každý si dá, takže i když přijde někdo na čumendu tak to vyjde pokud to máš nějak limitované. My jsme to také nijak nelimitovali na počet flašek a nijak závratně se nám suma nevyhoupla. Kanapky jsme vůbec neměli, stejně hned po obřadu následoval oběd. Nechala jsem dát na stoly akorát naše svatební koláčky.
@eupha Ahoj, jsem ráda, že jsi zpět :) já jsem ohledně toho slaného přemýšlela nad nabídkou paní z e-dorty, vypadá to vcelku dobře a paní je fakt ochotná a z vašich reakcí na sladké i šikovná :)
ve středu přiveze budoucí tchán ochutnávku vín z Moravy, se moc těším, konečně pořádná zábava z příprav :) no ale nejvíc se nemůžu dočkat fotek šatů, už se šijou a slibovali fotky koncem září - začázkem října, tak jsem jak nedočkvé dítě :)