@dadagas děkuji za tu adresu na fcb na paní, zrovna jsem jí poslala dotaz, ale teď jsem si všimla na hlavní stránce, že v době naší svatba má dovolenou :( Takže asi nic..
@smudlickove Já to měla s prostory jednoduché, naši mají krásnou zahradu velkou, takže prostory jsem neresila a catering mě vyšel na 35 tis. se všim, obsluha, stany stoly prislusenstvi a kuchar :)
Ahoj holky, tak jak jste na tom? My máme termín 14.9. a nemám vlastně skoro nic, tak se trochu bojím.. když vidím s jakým předstihem všechny plánujete.. Už máte košíčky na koláčky a krabičky na výslužky? Objevila jsem eshop, kde to mají za super ceny, pokud jste z Liberce mohly bychom se třeba podělit o poštovné nebo tak..
@mysicka_lb na dorty ti muzu hodit kontakty pokud chces, jsem z Liberce.
Nevesty, kdyz by jste se chteli zeptat na neco ohledne svatbicky v Liberci a okoli, tak se me klidne zeptejte do interni posty- rada pomuzu, kdyz se na svatbach porad pohybuji.
Preji krasny den :)
Tak jsem zase po dlouhé době tady. Dnes konečně svázaná absolventská práce, tak teď se hlavně vše naučit a budu mít klid :) Jinak my rozvozili svatební oznámení i s koláčky. Právě z důvodu školy nebudeme mít teď čas, tak jsem to udělali už teď. Starší lidé se ptali co to, mladí chápali stres :) Docela sranda. Jinak dort asi budeme nechávat v cukrárně u Krtečka v Jablonci, ale ještě nejsme 100 % rozhodnuti a smlouvu s restaurací nemáme, takže doufám, že vše klapne. Na matrice jsme dostali kontakt na paní z Jablonného, co hraje na elektrické varhany v zámku, tak jí musíme kontaktovat. Ale prý je už dlouhodobě nemocná, tak jsem na to taky zvědavá.
Tak holky, jak pokračujete? Ja jsem odeslala všechna oznameni, vse je objednane, akorat jeste sehnat kytky... tech se bojim nejvic, jsem těžkej alergik...
@dadagas My dnes odeslali poslední oznámení, která jsem zasílali poštou, takže vše je vyexpedované :) Paní na poště hned poznala, že se jedná o oznámení a tak s námi vtipkovala, zda tam chceme nalepit známku nebo zda stačí razítko a pokud tedy známku, tak jestli růži nebo Zemana :D Jednoznačně vyhrála růže... :D
Jinak to je teď vše. Zítra jsem chtěla jít s kámoškou do svatebního obchůdku, ale asi to musim zrušit, nestíhám s učením :( Potřebuji koupit špendlíky s červenou hlavičkou na vývazky a další blbinky, za které se dá utrácet. O jakých kytkách přemýšlíš?
Vývazky jsem dostala od kolegyně z práce. Jsou bílé, ale to nevadí, koupím k nim červené špendlíky ve tvaru srdce a bude to do barvy :) Dort a kytí budu řešit až po absolutoriu v červenci, teď není kdy. Ale to už myslím neuteče :o)
ahoj holky, :-) mě čeká svatba 13.7.2013 a začínám z toho všeho mít plnou hlavu. Zkoušela jsem různé salony a krámy snad až po Prahu, ale běs - děs 8-( . Až nedávno jsem narazila na nový salon v Barvířský ul. naproti hasičárně, to byla paráda - připadala jsem si jak v těch amerických filmech :-)
Vybrala jsem si suprové šaty a domluvila na místě i všechno ostatní - fotky, video, kytky i dorty - v pátek tam měli i ochutnávku svat.dortů - mňam x-) . Vazby kytek taky nádhera. :-)
Můžu jen doporučit - jak chuťově dorty, tak i vše ostatní,včetně bohatého výběru a přístupu paní v salonu :-)
Ještě zvažuji limuzínu, oni snad seženou i slona :-D
Wow, tak mě příjde, že ty přípravy asi tak trochu zanedbávám … jediný co máme, tak je zarezervované míst a vybraná restaurace … a teď začínám řešit šaty … nevíte, kde se dají v Jablonci sehnat šaty pro XXL nevěstu :-D
@kulisek1 Tak to já potvrzuji, byla jsem tam toto pondělí pro šaty, mají opravdu letošní kolekci a jsou nové a krásné:-)) Navíc mi tam sestavují kytici a beru si i dort a líbí se mi jejich fotograf a kameraman......hodně dobrá práce jejich. Koukala jsem jim na stránky a mají i toho hodně dobrého vizážistu:-))) Takže asi nebudu nikde lítat a nechám si to celé udělat od nich:-)) jo a co říkáš na ty témata? budete si některá nějaké dělat a jaké bych měla chtít:-))
@musica_andy Ahojky, už si se byla podívat v tom novém salonu na Podhorské? Je to v zatáčce, když jdeš dolu od kostela dr. Farského.. Já tam nebyla, ale moje mamka se tam byla podívat a říkala, že tam mají krásné šaty.
Já si teď nechávala dělat rozpočet na kytku v květinářství Strelície v Jablonci, paní byla hrozně ochotná, ale vyčíslila mi kytici pro mě, mamky 2x, svědkyně, házecí kytka a 2x korsáž na 3 500 Kč. Chtěla jsem bílé hortenzie a červené gerbery. Furt je to na mě dost, tak to musíme nějak cenově sundat dolu :D Jo a nemáte náhodou s tímto květinářstvím zkušenosti? Já většinou beru kytky v T.R.S na Horním náměstí, ale nemají internetové stránky a na mail, co jsem někde na netu našla mi nikdo neodpověděl. Nemáte na ně někdo kontakt?
@luca_lucky Kytice mě vyjdou zhruba do 2900kč, ale místo házecí mám kytici na auto. Mám 1kytku pro sebe, 2x maminka, 1x svědkyně,2 klopy ,a kytice na auto. Mám kytice z kal, ale těch vzácných a růže bílé.....chtěla bych určitě téma..docela mě nalákali, něco mi vymýšlejí tak jsem zvědavá...nadchlo mě téma Marie Antoineta a měla bych svatbu na sychrově v Oranžérii, jen jestli nebude volný termín na den co jsem chtěla tak budu muset měnit datum svatby:-)
@marlensal máš někde obrázek tvé kytky nebo aspoň návrh? Pořád se nemůžu rozhodnout a už asi 3x jsem to změnila. Mě by se líbilo jako téma Mystik Gotika, to by mohlo být dost dobrý !!!!
@kulisek1 Mystik ? Hmmm...tak to jsi hodně temná:-))) mě se líbilo, když paní majitelka dávala návrhy na témata a mluvila ještě o pohádce lesa..to bylo moooc krásné, ona se v tom fakt vyžívá:-) a je dobrá, jde vidět, že už ty témata dělali mnohokrát, ale popravdě mám ráda trochu luxus, takže asi půjdu do té Antoinety je to zámecké a k té Oranžérii se to fakt hodí a dobré je, že mě nebude stát o nic víc, než normální svatba...navíc pokud budeme mít obřaad i hostinu v Oranžérii, nebudeme platit za pronájem a to je fakt dost dobrý a vše nám zajištuje ta paní majitelka z toho salonu v Barvířské v Liberci., takže mohu jen doporučit:-) kytici najdu:-)