Ahoj holky, ja si také planuji svatbu v Liberci příští rok. A doslechla jsem se o akci 10.10. na naměstí před radnicí, má jít o nejakou promo akci v podobe svatebniho obradu, tuším, že tam můžete vyhrat svatebni vyzdobu a koordinaci svatby... nechystate se na ní také?
Ahoj, ja o tom take slysela od sveho kadernika. 10.10.2012, ma to byt tusim "historicky prvni svatba pred radnici" program a dalsi info je na FB, zjistim presny odkaz a hodim to sem:) A kde planujete obrad Vy? ... me se libi venkovni obrady ale popravde jsem nenasla jeste to prave misto.
Dozvěděla jsem se o te první svatbě před radnicí, na matrice, byla to tam zrovna domlouvat, nějaká paní co to pořádá. A má to byt nějaká šou v podobě svatebního obřadu. Info má být na facebooku a ma to byt prej i v radiu atd. Ještě jsem po tom nepatrala. Já jsem chtěla právě obřad na naměstí, tak jsem celkem zvědavá. A proč jsi to zrušila... venkovní obřady jsou tak krásné.... : )))
Protože už tedka máme docela starosti s počtem nutných hostů a naší finanční situací. A navíc mi příjde hloupé mít obřad a oslavu na jednom místě... Pac me nejak nenapadlo jak pak oddělit lidi kteří mají být na svatební hostině a kteří nee... Brácha pak nakonec vymyslel bojovku, že prej vypustí psi a odvážnější zůstanou :D
Ano máš pravdu, ale nenapadlo mě žádné krásnější místo než naše zahrada u řeky... a tam bude oslava, proto jsem se rozhodla nakonec pro radnici. To bylo vlastně to jediné co si přítel přál...
tak o té akci jsem take neslyšela. Kdyz budete mit bližší info,určo sem s nim. My chceme jít juknout na svatební veletrh 9--10.11 v Praze 6 v hotelu International. Kousek odtud bydlíme,tak to prubnem. Jinak na obřad zatím vede liberecká radnice, ale přemýšlíme i o Severočeském muzeu.
@dadagas zapomněla jsem ti poslat ten odkaz,ale pošlu.
Milé nevěsty, pokud sháníte fotografa, neváhejte se podívat na mé fotečky buď zde v profilu, na webových stránkách, nebo na facebooku, kde mám nejnovější práce a v případě zájmu mě kontaktuje :) Těším se na vás! ;-)
@lolobed Děvčata tak ohledně té svatby, jak se koná u radnice 10.10..tak ta nevěsta jsem já :) Jedná se o propagaci nové pobočky svatební agentury B.Green..tak určitě přijďte, bude to velká show :) kdybyste o tom chtěli něco vědět tak pište ;)
Já bohužel nebudu nejspíš moc, budeme makat na chalupě :( Jako ostatně u nás je to naprosto normálka... škoda, tak pak tu povyprávíte děvčata a klidně můžete i fotit :)
Ahoj děvčata, tak jak jste pokročili s plánováním? Nám už se budou vyrábět snubní prstýnky, tak jsem na ně zvědavá. Nakonec budou z chirurgické oceli s vkládaným zlatem a brilianty pro nevěstu. ...
Ahoj holky, já bych se k vám s dovolením přidala, i když koukám, že to tu zrovna moc nežije:-). Také jsem Liberečanda a plánuju svatbu na léto 2013. Ráda bych našla někoho, s kým bych mohla vše sdílet, konzultovat a zařizovat, protože mám pocit, že s tím už všechny kolem sebe akorát otravuju. Tak kdyby někdo také neměl s kým řešit, které šaty jsou ty NEJ a kde bude nejlepší udělat hostinu, dejte vědět:-)
@luca_lucky Nemám ještě ani rezervovaný termín, přítel si dával pěkně na čas, než mě oficiálně požádal o ruku:-). Takže už dlouho jen koukám, ale teď se teprve můžu vrhnout na to zařizování. A co ty? Kdy máš svatbu?
@mysicka_lb Svatbu mám 3.8.2013. Už máme skoro všechno zařízené. Takové ty nejnutnější věci. Pořád teď řešíme jaký dort v létě.. napadá tě něco? Měli jsem na zkoušku s potahovou hmotou a ta byla neuvěřitelně sladká a tuhá :( Ale u krémových dortů se zas bojím, že se to bude roztékat. Vy chcete tu svatbu v tom muzeu, viď?
@luca_lucky Nestraš mě, my to chceme 13.7., ale ten termín je zatím domluvený jen tím způsobem, že jsme ti to řekli my, na matrice jsme ještě nebyli:-(. Pořád přemýšlím, jestli bude lepší muzeum, nebo radnice, a ve finále rozhodne asi právě ten volný termín, protože už jich nejspíš moc nebude. O dortu ještě ani neuvažuju, tak daleko nejsem ani náhodou:-))
@mysicka_lb Já jsem hledala to tel. číslo na paní z muzea, ale asi jsem ho už vyhodila. Radnice je moc pěkná. Původně jsme měli mít obřad tam. Byl to můj dětský sen :) A příteli se moc líbí. I jsme se tam byli podívat na jednom obřadu. Ale když jsem od jedné známé viděla fotky ze svatby, brali se na zámku Nový Falkenburk v Jablonném, tak mě to úplně nadchlo....Byli jsem tam dvakrát a na podruhé bylo rozhodnuto :) Byli jsme i v tom muzeu. Paní z recepce nám ukázala, kde bývá obřad a tak. Příteli se to tam moc nelíbilo, že tam jsou ty řecké sloupy a jiné důvody vlastně nevím :) Ale zamítl to :) Jinak mě se to tam líbí, je to světlé, nevejde se tam tedy velké množství lidí, ale je to zajímavé místo. Je tam klavír, takže je možné si zajistit i doprovod na ten klavír. Původně jsem se tam alespoň chtěla jít na jejich terasy fotit. Já sem moc akční ve směru k té svatbě, to mi řekla kamarádka, která bude mít svatbu týden po nás a taky ještě nic neřeší :) Je to tak no, ale nás teď ještě čeká dodělat školu a nějaké opravy kolem baráčku, takže toho máme hodně :-D