Ahoj nevěsty,
budete se vdávat v Ostravě? Připojte se a pojďte diskutovat. Já budu zařizovat polovinu věcí na dálku než se dočkám dubnového stěhování .. :)) Máme už vybráno místo pro hostinu (spíš rautík) a co vy?
Tak jsem právě zjistila , že je možnost obřadu i ve vítkovických železárnách. Jelikož chceme s přítelem něco origo, tak jsme se krom toho focení tam rozhodli pozjišťovat i okolnosti ohledně obřadu .. :-D
Ahoj, my se budeme brát nejspíše na Slezské Ostravské radnice - květen - červen 2015, termín dořešíme během dvou týdnů i dle restaurací... O vítkovických železárnách ani nevím, že tam je taková možnost :-)
My jsme si zamluvili termín na matrice na 30.5.2015 a obřad bude na porubském zámečku, děda jenom přejde přes cestu :) Hostinu máme předběžně zamluvenou, ještě se rozhlížíme po Porubě, ale není toho moc na výběr. Budeme mít cca 35 lidí na oběd plus kamarádi večer. Všude už jsou termíny obsazený, lidi se nějak začli brát nebo co se to děje :)
My budeme mít svatbu v evangelickém kostele v centru a pak pojedem do Jilešovic do penzionu Kamenec, moc se nám zalíbil. datum máme 21. 3. a za týden fičím na matriku :)
Hej nestrašte, že jsou restauračky už plné :-) My teď neměli moc čas, takže zatím nemáme vyloženě nic domluvené, máme příští pátek sraz v Ondráši, kde se nám líbilo na předběžnou kalkulaci, volné termíny atd...
@bartvebartve : Jj, mrkni .. Majitelka je kdyžtak naše známá , tak kdybyste třeba potřebovali něco extra tak můžeš písnout a zkusíme domluvit . Proto tam máme svatbu i my .. :D Neodpustila by nám to .. :D
Holky kdy pred terminem jdete na matriku? My mame termin v dubnu..a nevim kdy tam jit a jestli se to domlouva na te matrice, nebo se tam jen sepisuje ten papir k uzavreni manzelstvi..
Ahoj holky, ráda se k Vám přidám....termín máme 25. září 2015 (je to pátek) v plánech jsem od tohoto pondělí, když se můj "milý" konečně vyjádřil....vždycky jsem si myslela, že na plánování budu mít více času, takhle mám jen půlrok, ale snad všechno zvládneme :-)
@liliwhis půl roku je dostatek času...stačí sednout...vše si zapsat...obvolat, objednat a je to....nechápu ty..co říkaji..že rok je ideál...každý den nic nezařizuješ.....to dáš v pohodě
ahoj @najbrtka a můžu se zeptat kde u Opavy? My přemýšlíme nad Setinou, v Pusté P., ale vzhledem k tomu, že chceme pátek, tak je zatím spousta volných míst. Já mám pocit, že představu už mám skoro o všem, spíš doladit "detaily", které se můžou zvrtnout - děti na svatbě, doprava na místo, odvoz aj.
Tak my máme hostinu ve Sviadnově - restaurace Ondráž, od včera mám rezervované šaty, máme vybrány koláče od Dostála, ted kutíme dorty a oznámení :-) nějaké tipy holky:
Dobrý den holky, pokud ještě některá z Vás řešíte šaty nabízím poukazku do svatebního salonu Top Nevesta v centru. mám tam 5000. přenechám za 4tisíce:)))
Ahojky nevěsty, ráda se přidám do této diskuze. My máme termín 26.9. v Moravské Ostravě na radnici. Hostina pak proběhne v restauraci Hotelík v Zátiší. Budeme mít asi 30 lidí a je to tam úplně idelální...klidné prostředí na okraji lesa, restaurace pěkná, salónek pro 30 lidí bude ještě možná i trochu velký, ale alespoň bude více místa na tancování. Zatím spoustu věcí zařizuji z Prahy, ale už v červnu budu zpět ve své rodné Ostravě. Přítel obstará rekonstrukci bytu a já si pomalu zajišťuji svatební věci :-D