asi jsem rozhodnutá na tu kytici. bílé růže a arangia. je to to nejlepší co může být - tak vím, že toho nebudu litovat. peníze budu muset ušetřit jinde ;-) šaty a kytice + fotograf - chci mít co nejlepší a zde šetřit nebudu - vím, že by mi to pak bylo líto. :-)
Holky mám otázečku,potřebuji honem honem koupit svíčky....viz obrázek...jenže do Ikea momentálně nehrozí,takže kde je koupím ve Zlíně? Mám doma pouze malé asi 8cm vysoké....
@petrajavor možná bys na to, co potřebuješ, mohla trefit v obchůdku s dekoracemi ve Zlíně, co je nad mcdonaldem, hodně svíček vždycky mívali i v madal bal (ať už na Prioru nebo na nám. Míru), květinářství Halka Adamová i jiné, teď před Vánocema mívají více zásob kolem svíček... bude to nejspíš chtít oběhnout a uvidíš, kde potkáš štěstí :-)
@slunicko333 tak je fakt,že ve Zlíně a okolí je málo holek co se vdávají v zimě :-) můžu říct,že se těším i když stále vidím jen ty negativa a to co není hotové,ale to v ten den přejde a bude to oki.... :-)
@petrajavor ten den je nádherný moooc, jestli náhodou něco nebude do detailíku tip top, to už je fuk, je důležité si v pohodě a s úsměvem užít ten den... letos je podzim opravdu vydařený, téměř pořád slunečno, budeš tak mít určitě nej fotky a nej knoflíčkovou svatbu... moc se těším na tvoje fotky :-)
@slunicko333 jé děkuji,jinak knoflíkovou svatbu už jsem letos jednu viděla :-S jinak my jsme s drahým říkali,že udělat to jen ve 4 ani by nám to teď nevadilo,že se stejně nejvíc těšíme na to ANO...dneska jsem zjistila,že jak sem tak plánovala,zapomněla jsem na auta :-N tak to musím v týdnu dohánět :-p
@gutgirl Myslím, že všem "svým" nevěstám to už určitě psala, mně od ní přišla sms a taky to říkala, když jsem si u ní tenkrát objednávala svatební květiny...
@scepkovi1 ahojky,myslím si,že ne...já taky :-)
Jinak už pár dní jsem vdaná a všechno bylo perfektní,tedy až na počasí,ale to neovlivní nikdo. Všichni byli šťastní a spokojení. :-) Nic bych neměnila. Teď už jen čekáme a těšíme se na fotky :-)
@petrajavor Gratulujeme. Nás to čeká 10.12.2011. Já už naštěstí mám vše zařízené, ještě uzkutečnit zkoušku účesu,líčení, zajít si na nechty a hotovo. V práci mám zařízené volno a vše je domluvené. Už i pomaličku dělám vánoční výzdobu doma ale zatím se mi nechce péct. Nechám to po svatbě. Jakou jste měly svatební cestu??? Já pro svého budoucího manžely chystám překvapení a dám mu ho až na svatbě.....
@slunicko333 moc díky....
@scepkovi1 my? žádnou,jsem ve 12tt a tak jediná naše cesta povede do porodnice :-) Jinak přeji vám krásný svatební den. Ten náš den byl vážně úžasný. Berete se tady na radnici?
@petrajavor ano bereme se na radnici. snad bude, už se moc těším a gratuluji k miminku. přeji aby vše bylo o.k.. já už jednoho syna mám. Jsou mu 4.roky
@scepkovi1 tak to máte i malého družbu :-) to máte fajn :-) snad ano...my jsme o radnici v Oe taky přemýšleli,ale řekli nám,že bude rekonstrukce a neví kdy...tak sme se přesunuli do Napa a super :-)
@scepkovi1 Už se ti to blíží a moc moc si to užij :-) holky.....mám dotaz.....kde se dají sehnat svatební číše ? aby nebyly nijak předražené a žádné zlaté proužky ? Někde okolí Uherský Brod, Uherské Hradiště popř.Zlín ? dík :-)
@petrajavor Děkujeme. Svatba byla dokonalá. Byly tam i nějaké problémy hned na začátku ale zachránily jsme to a pak už to bylo k nezaplacení. Můj si pro mne přišel a zůstal stát ve dceřích. Nedokázal v tu chvíli promluvit a říkal že jsem mu totálně vyrazila dech. Skvělé.......