Nevěsty ze Zlína 2011. Přidejte se.

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojte holky, doufám, že se ke mě přidáte a vyměníme si rady a tipy na náš slavnostní den. :-D
Odpovědět
@petrajavor Jo, máš pravdu... ten je opravdu krásný:-) Ten váš se mi ale taky moc líbil....je to moc krásný nápad s těma knoflíčkama... ale já se teďka spíš rozkoukávám, objednávat to začnu až po Novým roce....teď mi to přijde ještě brzo... každej, komu to říkám, tak si klepe na čelo, jestli nejsem blázen! :-)))))
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 tak co se týká dortů tak jo....
Odpovědět
@katja77 nejsi vůbec blázen ;-) taky jsem tak rok před svatbou, jak jsme se domluvili přesně, že do toho teda půjdeme, začala pomalu řešit svatební věcičky tedy spíše rozkoukávat se... a ono to fakt pomůže, tak za ten jeden dva měsíce si člověk udělá trochu rozhled o tom, co a jak, je in nebo není, možnosti a tak... třeba kamarádka se vdávala před 7 lety a nyní je překvapena, kolik je věcí k výběru v e-shopech, ladění svatby do různých barev a tak, ona vůbec měla problém sehnat něco v bordó... zkrátka dříve pak znamená méně stresu v závěru :-) a proč si neužít tento krásný čas příprav a těšení se, vždyť je to jednou za život... ;-)
Odpovědět
@slunicko333 Absolutně souhlasím:-))
Odpovědět
@katja77 hmm pěkná odpověď... no mě už ten termín přihořívá... :-) ještě pořešit květiny, to trošku bude teď oříšek, ale už představa se jaksi rýsuje, tak snad bude finále tip top...
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 jako my jsme začali plánovat v březnu s tím,že svatba bude za rok,pak se to posunulo,ale jsem ráda,jelikož teď mám všechno zařízeno a jen dodělávám nějaké dekorace :-)
Odpovědět
@slunicko333 .....a jak dlouho už zařizuješ...? Jo, už koukám, Tebe to čeká fakt už v září:-)) Tak to už máš asi všechno za sebou.... no to Ti závidím, já mám ještě všechno před sebou:-))) @petrajavor Tak to jsi taky v klidu:-)) To vám holky fakt závidím... nejhorší je ta nejistota, když nevím, jestli seženeš co potřebuješ, jestli budou mít šaty, jestli tam bude volno, jestli to vyjde v tom termínu, co si představuješ atd.atd.atd. mě fakt to nejhorší ještě čeká:-))) ale říkám. jakmile bude domluven obřad, šaty a dort, tak ten zbytek už se nějak zvládne......:-))))
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 jako to jsem si říkala na začátku taky,ale ne...nejhorší je to čekání...máme objednané oznámení-čekáme...objednané šaty - zase čekám....předsvatební fotky-zase čekáme (ale tam nám je Verunka posílá a je to super,takže to tak nepřijde)...mám objednané látky a knoflíky- zase čekáme....hrůza tohle čekání...ale nejhorší jsou šaty a oznámení
Odpovědět
@katja77 no my jsme si loni v září (to máme výročí seznámení přesně 17. 9.) řekli že se za rok vezmeme... ta nějak jsem se začala po všem porozhlížet... doma to chtěl říct přítel až na Vánoce jako dárek, ale dle mě nejbližší rodina by to měla vědět dříve a nejdříve, tak myslím, že nějak v říjnu jsme jim to řekli... no a navíc tento rok je tenhle termín sobota, tak to bylo jasné... :-)
Odpovědět
@petrajavor Tak to máš recht... to čekání je fakt hrůza, člověk by to nejradši zfouknul v co nejkratším termínu.... a musí pořád čekat :-| a už máš teda i ty šaty a to oznámení? kolik budete mít lidí?
Odpovědět
@slunicko333 Tak to Vám vyšlo opravdu nádherně! A září je opravdu moc hezký měsíc.... většinou bývá ještě slunečno, ale zároveň už není vedro... všichni jsou tak nějak odpočatý a v klidu... já mám září jako měsíc moc ráda... vybrali jste dobře :-) My máme výročí 31.července, ale to je všední den, takže svatba vychází na 28.červenec....:-) Už aby to bylo... moc se na to těším, nejradši bych poslala oznámení všem už teď:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 no oznámení nám má přít v pondělí,aspoň v to doufám,potřebuju jej dát rodině než odletí do USA....šaty budou nevím kdy,byla jsem je objednat v pátek a do Madory se to posílalo tento týden...tak uvidíme,vidím to do konce srpna...jinak lidí bude kolem 22-24...jen rodina
Odpovědět
Článek se načítá
@katja77 děkuji. Také si to říkám, že by mohlo být slunečné počasí, aby byly pěkné fotky... navíc když léto letos stojí za nic, tak září a říjen určitě budou prosluněné měsíce...
Odpovědět
@petrajavor Takže taky Madora? Tak to bude fajn... tak dej pak vědět, jak si spokojená....Já si je tam taky chci nechat ušít...myslím, že je to hodně solidní podnik:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 Nám bude dělat čokoládový s tvarohovo-šlehačkovým krémem, ve kterém budou kousky mandarinek;-) Rikala, ze pry ten je nejoblibenejsi;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 jojo tak my jsme volili české firmy pro oblečení...mě obléká Madora a drahého Bandi...když bude s Madorou stejná spokojenost jako s Bandi budu v sedmém nebi....
Odpovědět
@slunicko333 souhlasím.čím dřív člověk začne s přípravama, tím líp..sice se to dá stihnout i za dva měsíce, ale je to určitě lepší mít na to víc času, hlavně fotografa zajistit!já jsem sháněla půl roku před svatbou a bylo jich už dost obsazených.Ale je to krásné období-plánování svatby!!!klidně bych si to ještě zopakovala:-)
Odpovědět
@petrajavor A ten Bandi to je taky krejčovství? Můj přítel by totiž taky potřeboval oblek, takže se taky musím začít po něčem poohlížet... Má jeden starý oblek z Blažka, ale ten mu vůbec nesedí:-((
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 ne tak úplně...je to prodejna obleků,prodají mu konfekční velikost s tím,že když mu to někde nesedí,upraví to....takže drahému neseděli kalhoty v pase,délka a délka rukávů na sakem,naznačilo se to a krejčová to upraví,pak nám to z Ostravy pošlou ppl.....jinak je tady o těch firmách i diskuze...
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 http://www.beremese.cz/diskuse/tema/b... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/m...
Odpovědět
Tak se s váma jdu podělit, právě jsem si domů přinesla letenky na svatební cestu, letíme do Řecka. Dávám tip pro všechny kdo chcete taky letět za pár korun (letenka za necelé 2 tisíce), ČSA má teď super akci, je to na stránkách Student agency. my mysleli že pojedeme někam tady, bo rekonstruujeme barák a peněz není nazbyt, ale za tuhle cenu je to boží a dcerka bude nadšená že poletí po 3 letech zase k moři ;-) Na dort se jdu domluvit příští týden s jednou šikovnou paní, co jsem našla na stránkách dorty od mámy, je jich tam takových šikulek víc, taky doporučuji. Kytku mám jasnou představu, ale ještě nevím, jestli to kvítí které chci je možné v září sehnat, dodavatel mi dá vědět. Oznámení jsme poslali poslední tento týden, něco ještě rozvezeme a je to. Já ještě musím vymyslet výzdobu na stoly, bo to nám v restauraci neudělají, tak popřemýšlím s nastávající tchyní ;-)
Odpovědět
@petrajavor Díky moc za tip. Tam určitě zajedem....Podle stránek to vypadá hodně slušně:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 jojo :-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak copak nového? Náhodně jsem se dnes dívala do obuvi, co je na Prioru a mají tam spoustu střevíčků (hodně stříbrných), ze kterých by se dalo vybrat na svatbu... Akorát jsou páskové otevřené, pokud by to někomu vadilo a má raději zavřené... Třeba tip některé z vás pomůže... ;-) Tak pište, pište, ať je komunikace nevázne... :-)
Odpovědět
Musím omrknout nějaké tipy na výzdobu stolů, nic moc mě nenapadá, samozřejmě do toho nehodlám vrazit majlant, takže potřebuju z mála udělat super věc. Naštěstí mám přístup do velkoobchodu kde můžu nakoupit organzy, stužky a další svatební propriety. Kdybych to měla kupovat někde v galanterii nebo svatebním studiu, tak bych se asi nestačila divit těm cenám. Zdá se mi to drahé i tak ;-) Měly jste, nebo plánujete některá mít stůl dlouhý, rovný vlastně ve tvaru písmena I? Samozřejmě ze dvou stolů sražených k sobě by t bylo, nám se to takhle asi hodí v tom prostoru nejvíc i vzhledem k tomu počtu hostů. Takže vlastně bude ten stůl dost široký i když na něm budu věci, tak plánuju doprostřed klasicky namačkat organzu a něco k tomu, ale fakt nevím co. Jestli svíčky, nebo nějaké drobnosti... Nemám na to moc času a termín se začíná blížit...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám botky taky z Prioru z te prodejny;-) U mě jinak noveho, že včera jsem měla zkoušku vlasů . Sice nebudu mít vlasy tak jak jsem si představovala, ale bude to taky pěkné a ušetřím na clip-inech:-) A dneska jdeme s mojim na zkousku prstynku, tak jsem zvedava, jak se povedly:-)
Odpovědět
@motomischel Jéje a kdo tě bude česat? já ještě na zkoušce nebyla, mám představu že budu mít korunku, zkoušela jsem si ji v salonu a dost mi seděla opticky k šatům i ke mně, tak jsem zvědavá co na to kadeřnice... Co jsou clip-iny? Prstýnky už máme v salonu hotové taky, taky bychom tam měli asi zajet pro ně, sakra, není kdy... :-|
Odpovědět
mojamoja - jestli chceš opravdu pěkné svíčky udělané do barvy Tvé svatby, tak zkus Lima Drslavice.
Odpovědět
Profilova fotka
@mojamoja Jak je kadeřnictví H Style nad Perlou na Namesti Miru, tak tam jedna pani. Clip-iny jsou pricesky pro bohatsi uces a delsi vlasy. Prstynky uz mame doma, jsou krasne, jen doufam, ze mi ten muj bude porad dobre, protoze je dost tesny.
Odpovědět
@motomischel prý se dají prstýnky upravit - přitáhnout nebo naopak roztáhnout... jen je problémek akorát když má prstýnek po celém obvodu kamínky, to se může stát, že by mohl nějaký vypadnout...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?