Nevěsty ze Zlína 2011. Přidejte se.

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojte holky, doufám, že se ke mě přidáte a vyměníme si rady a tipy na náš slavnostní den. :-D
Odpovědět
@lenkaxxx tak to je fajn, že jsme se prostřídali:)
Odpovědět
Profilova fotka
@rickym @lenkaxxx tak to mohlo být hromadné srocení a focení nevěst... :-D :-D Holky, a kterápak z vás, jestli vůbec tady některá, měla v ten den hostinu na Lešné?
Odpovědět
@marefa Já:)
Odpovědět
Profilova fotka
@rickym tak to si pak prosím o foto s naší psicí!!! :-D Moc ti to tedy slušelo a drůžička, nebo kdo to byl, byla docela odvážná, že se na pokyn fotografa k Fale tak vrhla... né, že by jako někomu něco udělala, ale mohla by ji uvítat k smrti :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kaculkad ahoj holky, tak my to máme 6.8., bývame v Zlíne, ale svadbu budeme mať vo Valmeze, jelikož nastávajúci tam má rodinu :-)
Odpovědět
@marefa Jé, tak to děkujeme za půjčení:) Fotku pošlu, jak bude:) To byla svědkyně, pro foto...cokoliv...:)
Odpovědět
@lenkaxxx tak to je jasné, opravdu parádní, pohádka... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme se fotili 11.6 na přehradě ve Slušovicích :-D
Odpovědět
@pettullaa Ano, to molo taky známe:)
Odpovědět
Ahoj holky, musím se s vámi podělit o negativní zkušenost, třeba vám pomůže při nakupování. Koupila jsem si samodržící punčochy v prodejně Calzedonia ve Zlatém Jabku za 160 Kč. Tam přece určitě bude vše v pořádku, není to jen tak ledasjaký obchod. Doma jsem si jen lehce zkusila jednu punčošku a bohužel krátká (tak ve spodní čtvrtině stehna, když bych dala podvazek, tak bych ho musela mít buď nad kolenem anebo na holém stehně nad punčochou, což na fotkách by vypadalo úplně směšně. Tak jsem je šla nešťastně vyměnit za větší velikosti. Bohužel mi je milé slečny prodavačky odmítly vyměnit, prý z hygienických důvodů. Ovšem ze zákona má zákazník přece bez udání důvodu do 14 dnů právo vrátit zboží. Absolutně výměnu odmítly. No sem už raději nepůjdu nic kupovat. Cestou jsem se zastavila v jiné prodejně punčochového zboží a tam mi paní řekla zděšeně, jaktože Vám je nevyměnili? Jak vidět není prodejce jako prodejce. Takže punčochy za 160 Kč můžu hodit do koše... Příště si dám pozor, kde budu něco kupovat. Ještě se mi nestalo, že by nějaká prodejna či e-shopy nevyměnil zboží zpět, když byl nějaký problémek nebo něco nesedělo, jak má být... Přeji vám, ať vám jdou svatební přípravy jen a jen dobře!
Odpovědět
Profilova fotka
@slunicko333 ze zákona máš právo od smlouvy odstoupit do 14 dní pouze při nákupu přes net... když si něco koupíš v kamenné prodejně, tak zákon nic takového neukládá a je to vždy na prodávajícím, jestli je požadavku ochotný vyhovět nebo ne...
Odpovědět
@marefa ať je to jakkoli ale profesionální prodejce jedná jinak než bylo v tomhle případě, chování docela hrůza...
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, když jsme u těch špatných zkušeností, musm se podělit i se svou.V žádném případě nedoporučuji restauraci Cukrovar v Holěšově, pokud byste o ní některá uvažovala. Naprosto neprofi přístup a nedodrželi téměř nic z toho, co bylo domluveno. Svatbu jsme si tím zkazit nenechali, ale nemůžu de o tuto zkušenost nepodělit. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@slunicko333 jj, já jen reagovala na tu zákonnou povinnost, že to tak není... chování je věc druhá... asi nepotřebují spokojené zákazníky a mají jich dost... ten, kdo si chce zákazníky udržet, tak vyhoví i nad rámec zákona...
Odpovědět
Ahojte holky chci se zeptat, jak jste jeli do Zoo za p.Komárkovou, domlouvat si hudbu, atd..Platitli jste peníze za obřad už ten den?My tam jedem zítra, tak ať vím..
Odpovědět
já doporučuji si svatební oběd objednat v pizzerii U Čápa ve Zlíně,přívětivá a ochotná obsluha a super ceny,za aperitiv,polévku,oběd,zákusek a kávu s libovolným druhem pitím jsme za 10osob zaplatili do 4000kc. :-)
Odpovědět
@slunicko333 Ahoj,tady Evča,já mám dobrou zkušenost se samodržícími punčochy ze svateb.salonu Bonetka v Otrokovicích,pí.Procházková je maxim.ochotná a punčochy,které si u ní zakoupíš do 200kč můžeš doma vyzkoušet,a pokud ti velikostně nebudou vyhovovat,můžeš je vrátit.
Odpovědět
Profilova fotka
@meghi ahojky já tam byla před měsícem a jsou dvě varianty, bud to zaplatíš ted at máš pokoj a nebo i v den obřadu :)
Odpovědět
ahoj holky,chci se k vám taky přidat,já měla svatbu 19.3.2011 na zlínské radnici,já jsem ze Zlína,já měla utajovanou svatbu,rodičům jsme to oznámili 2týdny před svatbou,ostatním členům rodiny jsem poslala svat.oznámení až po svatbě,sestře jsem to napsala smskou den před-nemáme spolu dobré vztahy,byla tím tak šokovaná,že ani se nepřišla podívat na obřad,a pak mě prý v práci pomlouvala,nejspíš v ní hlodala závist a vztek,pracujeme totiž ve stejné firmě.Kolegyně se to dozvěděly 2dny před svatbou,a myslely si,že je to vtip a nevěřily,že je to skutečnost,až když jsem v práci se přišla pochlubit s oddacím listem a viděly svat.oznámení,tak některým závistivým kolegyním málem spadla čelist.
Odpovědět
Profilova fotka
@meghi My platili hned, ať to máme z krku. ;-)
Odpovědět
@meghi My pro změnu platiti až v den obřadu:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, takže taky už jsem od soboty vdaná paní. Svatba byla moc krásná, ale hrozně rychle to všechno uteklo. Celý den jsme měli pod mrakem, ale velký déšť přišel až v noci. Jinak všechno klaplo přesně podle plánů, nic se nepokazilo, všichni se skvěle bavili, prostě podařená akce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vše už novomanželkám gratuluju, mě to čeká teď v sobotu a doufám, že se nám taky vše podaří. Hlavně to počasí. Pod mrakem mi nevadí, když nebude pršet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@capaja1 Gratulace největší! Hlavně, ať vám to teď už napořád klape;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@motomischel Moc děkujeme. :-)
Odpovědět
@capaja1 tak moc gratulace, a ať vše vychází :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolenkaxxx Moc děkujeme. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, kde si prosim nechavate delat na svatbu vlasy, nehty a make-up? Na nehty totiž nechodim, na kosmetice jsem v životě nebyla a moje kadeřnice bohužel nedělá svatení účesy:-( Tak nevim kam jít :-( Nechci, aby to byl supersalon, kde budou namyslene vizážistky, ktere mi budou tlacit svoje názory a jeste si za to reknou nehorázný peníz, ale něco normálního;-) Máte někdo nějakou dobrou zkušenost?
Odpovědět
Ahojka @motomischel tak jsem na tom podobně, až teda na kadeřnici, tu mám jak je zastávka pod kaštanama, tak tam je mekáč, perla, brýle a květinářství, tak nad tím květinářstvím, nejsou tam drazí, teď si akorát nevzpomenu jak se jmenuje ten salón ale moje kadeřnice je Martina Kočendová, jestli chceš číslo napíšu do IP, ke kosmetičce nechodím, a tak jsem si nechala poradit, jmenuje se Petra Krausová, když zadáš její jméno do vyhledávače, tak ti vyskočí ten salón myslím, a nechty jsme měla vybranou jednu patí, ale ta to přestala minulý měsíc dělat, tak jsem taky v koncích. Snad jsem ti trochu pomohla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@motomischel @nikolenkaxxx Pokud mate zajem, poslu vam kontakty...jak na skvelou pani vizazistku, tak i na slecnu, ktera dela nehty...:-) Pani vizazistka je skvela, profesionalni a hlavne to neni nic preplacaneho a na nehty ke slecne Jirince chodim uz delsi dobu a je proste super...:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?