My jsme zlato měli za 8tisíc, ale ještě jsme dopláceli :-) Museli jsme mít prstýnky jakoby 2 na sobě, protože mám alergii na blé zlato a dole musím mít žluté....takže taková specialitka :-N
@nikolenkaxxx Haháá, až teď vidím ten překlep, prej blé zlato :-D Samo, že bílé :-D :-D :-D 8-) Já snesu stříbro a žluté zlatona ruce, v uších ovšem nic.....hold ušetřím za naušnice, které můžu nosit tak max 2hod denně :-D :-D
@verisek.s náhodou je to super překlem. Zároveň jsi vyjádřila svůj pocit :-D :-D :-D Já se pobavila. :-N Ale jinak jsi na tom hůř. Snesu stříbro, zlato. V uších mám naušnice z chirurgické ocely, ale než mi přestaly hnisat uši tak to trvalo tak půl roku. Ale teď už si zvykli. Jinak tam nedám nic. Okamžitě mám reakci. Pak klasika pásky a knoflíky a zipy. Normálka :-) Ale přijde mi že na pásky a knoflíky, má teď alergii snad každý
@kaculkad co se tohoto zlatnictví týče, tak tam já opravdu nakupovat nepůjdu... už jsem to tu někde i psala... mám k tomu své důvody a nemá to nic společného s jejich zbožím, že by jako něco bylo špatně nebo tak... Takže jistě budou mít hafo spokojených nevěst i zákazníků, ale já mezi nimi nebudu... ;-) :-)
Holky zdravím Vás, trochu nestíhám dočítat, ale jen jsem chtěla říct, že po rozlučce žiju, bylo to naprosto super, krásně jsme si to užili (no ten bolehlav na druhý den už byl horší :-D ) a teď už budu jen dodělávat pár věcí, protože nám zbývá 12 dní. Těším se. :-D
Teda holky, uuuuffffff, teď čtu, že ve Zlíně vyhořela restaurace Koliba. No a my jsme tam chtěli mít svtabu!! Naštěstí, díky cenové kalkulaci jsme si to pak rozmysleli. Ale pokud ji má někdo zamluvenou, tak je opravdu lituju, je to komplet zhořené :-S :-S
Ahojka holky, teď se na to dívám a je to děs. My jsme o této možnosti vůbec neuvažovali, jsou tam trochu předražení, ale občas si tam zajdeme. Nebo spíš zašli :-| :-| :-|
Jinak @gutgirl blahopřeji k přežití :-D :-D :-D
Taky jsem si to zrovna přečetla a je mi líto všech, kteří tam měli mít svatbu. Ale co jsem slyšela nedávno, tak se tam měl měnit nějak majitel, tak bůhví, jestli to nebylo založeno schválně:-/
No holky od rána mi volalo už asi tak 5 lidí, že nám vyhořela koliba, kde to budeme jako ted mít. Tak naštěstí je to kocanda a ne koliba u medvěda tak je všechny uklidňuju at si to přečtou pořádně :D
No my jsme to chtěli mít i tam na kocandě, padl takový návrh, ale sešlo z toho protože byla mimo provoz takže to bylo vyřešeno za nás. Kocanda mám pocit nefungovala min. od zimy.
Takže se budu modlit, aby aspon ta jedna koliba zůstala v celku :)
@eulanie to máš dobré. Každý si přečte jen titulek a dál to nečte. Ale aspoň se nenudíš :-) No a jinak s kolibou U Medvěda se stát nic nesmí. To už je jedna z posledních normálních a slušných restaurací ve Zlíně co zbyla.
@nikolenkaxxx no to snad ne, ta už to má vybrané, ta už byla jednou vyhořená :) no jinak uvidíme já tam nikdy v poslední době nebyla a nejedla takže ani nevím jak ted vaří, ale to prostředí je bezkonkurenční :)
tak už jen 3 dny.. :-) druhá zkouška líčení byla super a pak jsem byla na poslední zkoušce šatů a byla jsem nadmíru spokojená!! v pátek nehty, vyzvednutí šatů a svoz všeho dobrého do domu a rozdělení a odvoz do restaurace - to bude záhul. No a ještě připravit pohoštění pro hosty na sobotu ráno..
Holky už mám trošinku šimrání, asi všechny si přejeme, aby to byl ten Den Nej ;-)
@zzvonecek Jee, tak to s tebou úplně soucítím, já jen když si to představím, tak už se mi stahuje žaludek a to nás to čeká až v září:-) Tak držím pěstičky, ať vám to všechno perfektně vyjde;-) Ale má být krásně, tak by to mohlo být super i po stránce počasové;-)))
@zzvonecek Jéé..tak to máte už za pár...moc vám přeju ať se vám to vydaří!Sluníčko vám bude krásně svítit, to můžeme závidět, uvidíme jaké počasíčko budeme mít my ostatní:-)!Držím palečky ať vám to vyjde jak vy chcete!!!
Jůů, díky moc za přání holky!! Už zítra :-D, počasí skvělé. Právě jsem si dovezla šaty od Svozílků a doma hezky pověsila ať nejsem pomačkaná nevěsta. Ještě dnes jdu na francouzkou. Vyzvednout dort, podělit cukroví a koláčky, pití, zdobení na stůl a zavést na místo činu :-) Nachystat dlabanec na so dopoledne a je to)) A hlavně dobře se vyspat)) Určo se pak podělím, jak to všechno probíhalo a přidám fotky!! ;-)
Holky, zkuste mi, prosím, poradit... Kde ve Zlíně nebo Otrokovicích můžu sehnat pěkné spodní prádlo pod svatební šaty, aby to nebylo úplně nejdražší? Děkuju :-)
@smisekivuska Jak jsem psala výše, nádherné mají v H&M ve Zlíně ve Zlatém jablku, bez ramínek, hladké i s krajkou za 400,- Kč podprsenka a 250,- kalhotky :-) :-)