Ahoj nevěsty, i já se ráda přidám do diskuze, plánujeme s přítelem svatbu v dubnu příštího roku. Koukám že jsem pěkně pozadu, protože ještě nic zařízeného nemáme. Byla jsem se již dívat po šatech, ale je ještě brzy, v únoru budou nové kolekce, tak se těším.
Zdravím všechny nevěsty v Teplicích a přidávám se k vám. Zatím toho s přítelem také moc nemáme, pouze datum, ale věřím, že to brzy napravíme...koneckonců do června ještě času dost ;-)
já už jsem docela ráda, že už máme zamluvený termín i místo na hostinu, DJ i svatební dort. Teď už jen zbývá vybrat šaty a prstýnky a oznámení + pár dalších věcí jako výzdoba aut atd. To si myslím, že jsou nejdůležitější věci. Tak držím palce v přípravách Mandarino.
Děkuji.
A na kdy vlastně máte naplánovanou svatbu kacko.ba? Protože jak vidím, tak už máš spoustu věcí připravených. :-) to u nás je to bohužel pořád jen ten termín, i když se s přítelem bavíme, kde by měla být hostina a jaké by měly být prstýnky a td. Ale pořád nic nebylo to perfektní, alespoň ne pro mě(neboť nejsem z Teplic, takže ani ty místa pořádně neznám), ale co se dá dělat. Snad to se mnou můj vyvolený zvládne, nebo já s ním? :-D
my máme svatbu 25.6.2011. Máme to i s obřadem na Hradě Krupka jak už jsem psala v minulých příspěvcích. Na místě jsme se s přítelem shodli hned, protože zde mělo svatbu pár známých. Na šaty se asi pojedu podívat do Mostu, prý tam mají velký výběr. :-)
Mě se tam líbí šaty Laponia a Penelopa, 27.12. se tam jedu podívat. Ty šaty Cenia vypadají hezky. No uvidím, které tam ještě objevím, potřebuju je ve velikosti 42. :-) . Koukám, že jsme tu skoro všechny co se vdávaj v červnu a červenci. :-)
tak jsem si nakonec vybrala úplně jiné šaty než podle fotky, opravdu je lepší si šaty vyzkoušet, ve skutečnosti vypadají každé jinak. Mám konfekční velikost 42 ale šaty jsem oblékla s velikostí 38. Tak jsem ráda, že už mám vybráno :-)
jsou z kolekce 2011 Sincerity 3621. Na ramínku vypadaly normálně a na fotce taky tak nevynikly, ale když jsem si je zkusila tak mi padly jak ulitý ( jsou honosný ale zároveň lehounký a nikde netlačí ) Měla jsem štěstí, protože 2 svatby po mě už jsou zamluvené :-). A ty si Luucie budeš půjčovat ty šaty Cenia?
Cenia nebo Coimbra, zarezervované mám Cenia a asi u nich zůstanu. Jinak ty tvoje Sincerity jsou nádherné, takové jsem si vždycky představovala už od dětství ;-) , ale nakonec když jsem oblékla ty moje, tak nebylo o čem mluvit. Je ale fakt, že jsem tam nevěděla které.
jé, tak to je dobrý, že jsi viděla i ty Sincerity. Oni totiž na těch fotkách nevypadjí nic moc. Už se těším, až si je zase zkusím :-) No mě se asi víc líbí ty Cenia ( asi je to tím, že se mi líbí více široké šaty ) ale oboje jsou pěkné. No zkoušela jsem si asi sedmery šaty a Sincerity vyhrály!!!! Jsem zvědavá co pak na ně bude říkat můj nastávající až mě v nich uvidí, teď ale ne až ve svatební den... :-)
Ahoj Kočky, zdravim všechny! Jsem zde již podruhe :-) Prosim poradte kde na teplicku by byla hezka svatba. Jednu mam za sebou v teplicke obradni sini, ale uz se mi tam nechce. Nechci mit dlouhe prejezdy :-| diky za typy
@skorepka . Pokud chceš mít svatbu v Teplicích, tak prý teď už budou svatební obřady v nové obřadní síni v budově Casina u zámku a né v té původní, tak aspoň bys to neměla na stejném místě. Nebo se taky dělají obřady v Botanické zahradě.
ahoj a vsem krasny novy rok. Holky muzete nekdo doporucit fotografa z Teplicka? Na prvni svatbe jsem mela znameho, ale fotky nevypadali profi, tak na te druhe - posledni chci mit profika. Jen o zadnem - nepredrazenem nevim..
kacka.ba: botanicka je dobrej napad, a hlavne to neni zas tak drahe, oproti kostleum a hnusnemu zamku v Krupce. Nechapu nad cim se nektere holky tak rozplivaji. Z venku to je jak obyc budova a vnitrek...? nemam slov. Takze bud se potahnem do zamku ve Velkem brezne - coz je i dost drahe, nebo ta botanka - ale co kdyz bude prset? Kde se to pak dela? Prvni svatba mi proprsela..