Nevěsty z Prahy

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Krásný den milé nevěsty... Tak jak probíhají přípravy? Také jste tak v nervech? ;-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@markyusa03 Ty jo to ti to fakt vydrzelo tak dlouho jo?? To je super.. To asi budu muset zkusit nekde :) Kadernici nejdrive zkusim svoji, ke ktere chodim normalne. Jednou me cesala na takovej karneval, takovej strelenej uces ala 50.leta a vypadalo to super.
Odpovědět
Profilova fotka
@veru_m no prave, taky jsem koukala :) ja jsem psala Nikole Milackove, psala ze je na muj termin jeste volna, tak jsem mela radost. Ted si jeste domluvit zkousku...
Odpovědět
@markyusa03 @emmule ja jsem byla vzdycky takovy rodinny typ, co se chce vdavat a mit deti - ale ne za kazdou cenu - jsem rada, ze jsem pockala na toho praveho. :-) O svatbe v Las Vegas jsme oba zacali uvazovat hned po dvou tydnech neuspesneho hledani mista na hostinu a fotografa. Navic se takhle minuly mesic ozenil kolega... Ale take bychom to nasim neudelali. Tak zase poctive planujeme. Take mame neomezeny alkohol - spoleham na to, ze lide budou pit a prolomi tak jazykovou barieru. Se zabavou jeste uvidim, asi by to neco chtelo. Po svatbe pritelova brachy uz asi nikoho jen tak neohromime, tak budeme mit asi takovy relax vecer. :-) @veru_m na fotce v Tvych viteznych satech Ti to s vlasama dozadu strasne slusi. Podle me vice nez s rozpustenymi, ale je to vzdycky o tom, jak se kdo citi. Ja jdu na zkousku v srpnu (svatba v zari). @emmule Jinak dneska jsem volala do salonu ohledne tvaru mych satu, ujistii me, ze budou presne tak, jak je popisuju ja a ne jak jsou na modelce (vubec jsem teda nepochopila jejich oduvodneni proc, ale uz to nema cenu resit, kdyz jsou objednane). Ted jsem se divala na fotky svych oblibenych satu ze zkousek a ty co jsem koupila jsou definitivne nejhorsi. Ale v zrcadle vypadaly moc hezky (az na to, ze mi byly nahore volne). Prikladam to tomu, ze ty ostatni saty byly oboje moje velikost a ty, pro ktere jsem se rozhodla byly o cislo vetsi, ale to se pry v pohode vyresi tim, ze mam objednane o cislo mensi a svadlena je doupravi tak, aby sedly. Kdyz mi je pani vzadu stahla, tak byly uzasny. Saty dorazi pry koncem kvetna - tak abyste vedely, kdy budu potrebovat psychickou podporu. :-)
Odpovědět
@wifey šaty šaty šaty... co všechno jsme ochotné vydržet pro ten jeden den :-) i já ztratila své racionální myšlení a utrácim za něco, co využiji jen pár hodin. i mě se začalo v hlavě rozkládat, jestli jsem s nákupem těch svých udělala dobře, jestli někde nejsou hezčí v lepší ceně....no klasika ;-) Pak si řeknu, že smolíka už jsou koupené a zase se na chvilku uklidnim. pak mě chytne hysterák, co když je nepřivezou , nebo přivezou až na poslední chvíli a nebo s nima něco bude a nestihne se to vyreklamovat nebo nestihnu koupit ideální spodničku...no hrůza...asi jsem z toho pošuk :-D takže potřebuju psychickou oporu až do září :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@wifey Jéé díky moc.. ještě ty vlasy poreším :)
Odpovědět
Profilova fotka
no taky jsem chvili premyslela o favoritech, ktere staly na 3 dny 18 tis, ale nastesti jen na vterinku... :-D
Odpovědět
@emmule - neboj, ja tu do zari budu. Vdavam se tyden po Tobe. :-) @veru_m - jsem na tom stejne, ted jsem si dala do alba nekolik ucesu, jsou dost rozdilne, tak rozhodne asi az zkouska. Je sileny, jak casto na vsechno menim nazor, uz dlouho jsem se divala na saty a ukladala si obrazky (kdyby nahodou) a vzdycky jednou za cas jsem slozku otevrela, a vsechny obrazky zkritizovala, protoze se mi uz zase nelibily ani jedny. Rozhodla jsem se koupene saty uz neresit (budu se to snazit dodrzet po zbytek dnesniho vecera. :-D ) Mimochodem, nevite nekdo, jestli se nekde muzu podivat na obrazky, ktere jsem oznacila jako ze se mi libi? Ukladaji se nekam do slozky?
Odpovědět
Prave jsem zjistila, ze na matrice maji otevreno jen v pondeli a ve stredu. A ja nam pred pul hodinou zarezervovala letenky tak, ze budeme muset v pondeli hned rano na matriku a odtamtud rovnou na letiste. Bezvadny. Ted se teprve pozna, jak moc me miluje.
Odpovědět
@wifey Koukam, že máš ráda adrenalin...on ti nestačí stres před svatbou, během ní...ale ty ho potřebuješ i po svatbě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jejej taky mate veselo koukam :-D
Odpovědět
@emmule - no jo vidis, dobra pripominka! Tohle je soucasti predsvatebniho stresu, pritel je Anglican a jedeme do Prahy vyrizovat dokumenty. Ale jak jsi to rekla, napadlo me, ze po svatbe budu vlastne muset zarizovat oddaci list a zmenu jmena a tak, tak to abych planovala podstatne pecliveji nez vcera. Uz jsem oznamila priteli, ze tak kolem osme musime naklusat na matriku, tak se to snazi posunout na co nejpozdeji, ale pri predstave, jak si tam nekde vytahnu listecek s poradovym cislem 364 a budou volat cislo 56, myslim, ze ho tam budu muset dostrkat rano. @markyusa03 dneska jdeme vyrizovat dokumenty tady, nemame rodny list, dorazi az v patek. Jedna pani na tom urade nam rekla, ze ho potrebujeme a druha zase, ze ne, tak nam drzte palce at tam nemusime znova.
Odpovědět
Profilova fotka
@wifey no tak to preju pevne nervy
Odpovědět
Článek se načítá
@wifey Ten můj šoumen zase na nic ohledně dokumentů nespěchá.... asi z toho Slovenska sami ty papíry přiběhnou...Na otázku jestli už má dohledaný rodný list a už volal aby mu přichystali potvrzení o křtu, tak jen kouká a prej co plašim...no plašim...protože nechat to na něm, tak se nevdam :-D A tu ostudu bych pak nepřežila.....Je to událost roku, že já odpúrce svateb jdu pod čepec a ještě v kostele...tak mi to jeden lenoch nezkazí :-) Tobě holka extra silné nervy....jednou se tomu všemu chaosu zasmějem ....
Odpovědět
@emmule - je, tak to asi vyrizujete tu samou dokumentaci jako my, ne? Tak take hodne stesti. :-)
Odpovědět
@wifey Asi jo, cizinec jako cizinec...ta administrativa je nejspíš stejná. :-) U nás je děs ještě to, že farář ke kterému máme chodit na předmanželské sezení je mladý a akční a pořád někde "lítá" a to doslova, takže domluvit se s nim je zážitek. Na to že v červnu jedem do Plzně na farnost a potřebujeme potvrzení sebou, že jsme se sezení účastnili, tak taky pohoda .... :-)
Odpovědět
@emmule @markyusa03 tak to dobre dopadlo. Pani si nasi zadost zaregistrovala a ted si ji pred kanclem vyvesi na nastenku. Kdyz proti ni nikdo do tri nedel nevznese namitky, vystavi nam dokument pro CR, ze se z jejiho hlediska muzeme vzit. A pak muzeme pokracovat legalizovanim dokumentu a jejich prekladem. :-) @emmule, a jak Te vlastne dostal k oltari? :-) Rekla bych, ze s dokumentama asi jeste chvili cas ma, zatim bych na nej byla hodna. :-D Ja to resim ted, protoze do svatby prijedu uz jen dvakrat, a tak to chci vyridit vsechno ted, abych, az mi pak reknou co vsechno mam spatne a co mi chybi, mela cas to dozaridit.
Odpovědět
Profilova fotka
Mile prazske nevesty, ackoliv nejsem z Prahy a ma svatba nebude v Praze, ale na druhem konci republiky, chtela jsem se zeptat na vasi spokojenost se salonem Adina. Nedavno jsem nasla v nem pansky oblek, ktery me velice zaujal a chteli bych je koupit (i svedkovi zenicha), ale mam problemy s tim, ze na koupi rezervaci nedelaji a ja jsem momentalne studijne v Belgii a v Praze budu az 13.4. Nenasla by se ochotna nevesta, ktera by obleky vyzvedla? Pls IP ;-) Dekuji
Odpovědět
@markyusa03 aj ja mam na vlasy milackovu (ale lici ma bartova).. milackova ma aj svad. salon (vsetko na 1 mieste), a ma tam rozne zavoje, tak ak sa objednas na skoru skusku, ona ti to tam vsetko vyskusa, vratane roznych koruniek a pod.. a potom uvidis ci zavoj kupovat alebo nie.. saticky mas nadherne, mas v nich krasnu postavu.. ;) ja by som skoro povedala, ze bud vlasy zopnut a zavoj , alebo nechaj rozpustene a len nejaku ozdobu.. ale kludne to nechaj na milackovu ona nieco vymysli, vlasy robi krasne.. @emmule mame tiez ceskoslovensku svadbu a teda dufam , ze aj tancovacku.. :-) po dlhych diskusiach som presadila aj tvrdy alkohol, ktoreho absensiu by mi slovenska strana asi neodpustila.. :-) a ohladne tych papierov, ak mate cirkevny snatok, tak drahy potrebuje asi aj papier, ze je sposobily uzavriet manzelstvo, t.j. ze zatial nie je zenaty.. a ten nesmie byt starsi ako 3 mes.. z uvedeneho dovodu sme my papiere este vobec neriesili (a to mame svadbu v cervenci)
Odpovědět
@karina1 Vidíš, jestě že jsi mi to připoměla...děkuju :) To máš pravdu, tohle potvrzení budeme taky potřebovat. Tancovačka určitě bude, ale očekávám že bude tančit hlavně slovenská strana...jsou víc pro zábavu než naši studenní čeští čumáci...U nás jsme se dohodli že z tvrdého bude jen slivovice a vodka neomezeně. Aby se nestalo že nám tam budou popíjet ve velkém 30ti letou whisky a my se druhý den nedoplatíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@karina1 no v patek mam s ni jen informativni schuzku, zkousku pry dela az tak mesic pred svatbou tak doufam ze budu spokojena, nechtelo by se mi na posledni chvili shanet nekoho jineho...
Odpovědět
@emmule @karina1 My budeme mit alkohol vsechen, jen omezime druhy. Vetsina panaku stoji stejne, tak omezime jen ty drazsi. A treba vina jen urcite znacky, abychom se vyhnuli archivnim nezaplatitelnym :-) Stale jsem nevymyslela nic na oslavu. Budeme mit tak do 50 lidi, ale prijde mi, ze vsichni budou spis povidat a popijet. Jenze ja to neumim moc odhadnout. V Cechach jsem byla za poslednich deset dvanact let na trech svatbach a tancovalo se na jedne a to to jeste byla takova ta ceska diskotekova klasika. :-)
Odpovědět
@emmule Nasla jsem v jednom albu super napady do tomboly. Pobavilo me tam skoro vsechno... Treba puzzle pro narocne - strouhanka a obrazek rohliku. :-) Rikala jsem si, ze by se Ti to mohlo hodit. http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/vee...
Odpovědět
@wifey děkuju, už jsem na to taky koukala a určitě něco z toho vyberu :) U nás taky bude disco - československé hity 60-90 let. Chtěla jsem živou kapelu, ale za dobrou už byla cena dvojnásobná a to se mi pro těch pár lidí platit nechtělo. Takže bude šikovný DJ a hodně alkoholu, k zábavě budou šipky a kulečník (máme je zdarma k dispozici), večerní vypouštění nafukovacích balonků s přáníma a pak půlnoční tombola...a kašlu na to. O zábavu se maj starat stejně svědci.........
Odpovědět
@wifey @emmule my platime korkovne a alkohol si teda mozeme doniest vlastny.. vidim to na nejakych 5 druhov tvrdeho a 2-3druhy bieleho a 2 druhy cerveneho vina.. budeme mat zivu kapelu, hraju pop, rock atd. ja som zo svk zvyknuta na dost zive svadby, kde sa tanzuje az do rana a potom sa pokracuje v dome, kde novomanzelia byvaju.. tak snad aj ta nasa svadba bude aspon trochu ziva a nepremeni sa to na spolocenske rozhovory.. :-( mame 80 ludi (...teda zatial.. zoznam este nie je konecny.. :-N )
Odpovědět
@karina1 Je super že můžete donést vlastní alkohol. Nám se na to moc netvářili, tak jsme to nechali a holt pojedeme měsíc po svatbě na Slovensko, dodatečně to oslavit s ostatními a popijeme zásoby. Živou kapelu jsem taky chtěla. Ale všichni byli dražší o polovinu, tak jsme se rozhodli pro Dj.
Odpovědět
tak som si kupila zavoj.. 3m dlhy spanelak s krasnou krajkou - no nekup to! ;) @marykusa03 tak aka bola milackova? ;)
Odpovědět
@Karina1 ahoj, jakou máte kapelu? Nám se pořád nedaří žádnou sehnat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ach jo holky já mám pořád problém s místem na hostinu. Máme sice něco předběžně zamluveného, ale není to uplně ono. Potřebuju místo v Praze pro 65 lidí na hostinu a pro 85 na raut. Buď se nevejdeme nebo je to prostě nehorázně drahé :(
Odpovědět
Profilova fotka
@kaaccka A jakou máš představu o kapele? My máme zamluvené http://www.duoalex.com/hudba-na-svatb... sice jsou jen dva, ale zpevacka krasne zpiva. Co jsem obcas slysela nekde u tech svatebnich kapel, to teda bylo neco..
Odpovědět
Profilova fotka
@karina1 v pohode, nakonec jsme se rozhodly, ze to bude bez zavoje, tak mam aspon o polozku min na shaneni :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?