ahojky, já si půjčila šaty na tř. Míru - je to spíše kadeřnický a kosmetický salon (Unique), ale začínají tam i s půjčovnou. Je tam strašně milá paní, ceny bych řekla slušné. Mně šaty padly hned do oka i na tělo, takže jsem neváhala a do Caxy ani nejela. Nevím, jak to tam je s úpravou šatů na míru, to jsem se neptala, jelikož mně fakt šaty pasovaly.
salon Unique, tř. Míru 71a, mob. 737419957, http://www.salonunique.wz.cz/index.html
- šaty na netu zatím vyfocené nejsou
- zaparkovat se dá přímo před bránou
Holky nemáte nektera zkušenost s kupovanim pricesku do svatebního účesu? Nemám odvahu si ho objednat přes net. Nevíte o nejakem obchode v Olomouci a okolí?
Tak v Popelce jsem byla, rychle jsem si vyzkoušela dvoje šaty a mazala jsem pryč. Šaty mi přišly ušmudlané, závoje zašedlé....no hrůza. Paní měla ke všemu takový laxní přístup, prostě bych tento salon nedoporučila. Nový salon je otevřen i na Palackýho - Lamour. Tam mají moc pěkný šaty, ale docelá drahé.
já jsem si půjčovala šaty v Arianě a jsem spokojená.. jsem malý prcek, takže mi paní šaty zkrátí a nebyl to vůbec problém..
prstýnky máme z Benettu v OC City
Ahoj holky, plánujete některá svatbu do fialkové - lila? Plánuji objednávat z netu nějaké dekorace a bylo by super, kdyby jsme se třeba dohodly na objednávce dohromady a v Ol si to předaly, jak kvůli množstevní slevě, tak kvůli rozpočítání poštovného :-) Kdyžtak se mi ozvěte, momentálně chci objednávat dekoraci na auta.
@barushaaa v lamouru mají super šaty i když jsou dražší,ale zase se musí uznat,že všechny jsou uplně nové,protože salon je otevřený 2 měsíce...já jsem si tam vybrala a rozhodně nelituju :-)
@arletkaa Správní poplatek za povolení uzavřít manželství mimo stanovenou dobu nebo mimo úředně určenou místnost je vždy 1000,- Kč (stodola, zámek nebo zahrada není obřadní síň). Tzv. druhá částka je místní poplatek, který je schválený většinou za svatbu mimo obřadní síň 1x v měsíci, tady se platí méně třeba 1000, 500, nebo i zadarmo (jak kde). Dražší je to v jiných termínech podle schválených sazebníků poplatků - většinou navýšení o 100 %. Chci mít svatbu příští rok a obcházím a hledám na internetu. Mně se líbí i v kostele
janinka 186 zrovna včera jsem byla na zkoušce líčení, taky jsem hladala dlouho, ale naštěstí jsem natrefila, moc šikovná holka, líčení mi vydrželo krásně až do večera. Je v Hlbočkách, sice z ruky, ale stojí za to! Jestli chceš pošlu kontakt.
@janinka186 Chodím k jedné paní u ušáku. Nevím, jak líčí, dělá mi jenom kosmetiku, ale ona sama bývá nalíčena moc pěkně - takové decentní nalíčení na každý den :-). Můžu taky poslat kontakt, pokud pro jsou pro tebe Hlubočky z ruky.
Holky, tak Popelka opravdu nee. I když jste mi radili, že do tohoto salónu nemám chodit, tak jsem to přece jenom zkusila a přidávám se s negativní referencí. Hrůůza :-(
Ahoj holky, hledám někoho kdo má zkušenosti - i jen z doslechu, se salonem Luna co je v Koruně v Ol. Ať hledám jak hledám nemůžu o tomto saloně nic najít. Doporučují ho v Caxe.
Díky
@kakia88 Já si chtěla jen půjčit spodničku do šatů, tak jsem si říkala, že to nebude problém. A paní byla dosti zvláštní, vyzvídala na mě, kolik jsem za šaty dala, a pak mi začala tvrdit, že TAKOVÉHLE šaty by si tu nikdo nepůjčil a nezapomněla dodat, že jsou určitě už použité (což nejsou a i kdyby, je mi to fuk). Byla jsem tam s budoucí tchýní, a to taky dosti vyrypovala, jak to, že nejsme do rodiny (tchýni vykám, tak proto to poznala)