jj, kosmetička, vizážistka, maskérka, prostě někdo, kdo umí pěkně líčit na svatbu. Potřebuju někoho, kdo bude moct přijet ve svatební den ke mě domů, jinak nestíhám :-)
Ahoj holky, já jsem tu nová a svatbu máme 31.7.2010, už začínám být nervozní..Jinak chci reagovat na příspěvky o caxe, asi záleží kdo tam zrovna je, protože já jsem vždycky měla štěstí na jednu a tu stejnou paní a nemůžu si stěžovat..Mám tam odtud objednané snad všechno prstýnky, oznámení, šaty(nádherné, paní mi napřed dala katalog ať se podívám, jaké se mi líbí a pak mi vybrala v mojí velikosti nějaké podobné, pokud zrovna neměli ty co se mi líbily..), zdarma k šatům půjčují kabelky, boty tam budu půjčovat, výzdobu, na auta výzdobu, opravdu skoro všechno a jsem s nimi spokojená..doufám že dostanu ty správné šaty :-D
jinak co se týče kosmetičky, já mám na líčení Michaelu Sedláčkovou, je to sales director Mary Kay, včera jsem byla u ní domluvit se a je strašně příjemná a nedělá jí problém kamkoliv přijet, dokonce mě přijede před focením přepudrovat :-) nalíčí i kohokoliv ze svatebčanů za 200kč i se zkouškou a mě za 500kč se dvěma zkouškama..naučí mě i jak utírat slzy, abych se nerozmala atd...tak pokud byste některá měla zájem, řekněte si o kontakt..
A ještě bych se chtěla zeptat, jestli nevíte, kde v olomouci dělají dobré dorty a za rozumnou cenu a aby jim nedělalo problém, když si přinesu fotku jak by měl dort asi vypadat..moc by mi to pomohlo, protože pořád nevím, a už bych asi někde měla objednat..
Ještě otázečka, má někdo zkušenost s fotografem Davidem Prošvicem? Bude nám fotit na svatbě, tak se chci zeptat..mě připadal strašně fajn..díky za odpovědi ;-)
Holky nevíte kde dělaj v Olomouci pěkný gelový nehty? Doporučte mi někoho prosím:-)
Ahojky Creaters01, my máme objednaný dort z cukrárny Katrin v chomoutově. Přinesla jsem fotku,a přesně takový bude, nic neni problém. Akorát teda bude dost drahej. Dělali mi tam i dortík na zkoušku...a fakt bezkonkurenční. No ale za dort pro 60 lidí dáme 4tis.
Ale zes nebudeme mít moc cukroví a žádný jiný dorty, takže chci aby byl dort fakt dobrej.
My budeme mít taky dort od Katrin, tři patra za 3200 Kč. Cukroví taky vynecháváme, necháme péct jen pár do výslužek. Jinak svatba bude v září venku, takže by se to stejně všechno na stolech rozteklo. Budou jen koláčky :-) a ty nám pečou taky v Chomoutově. Jinak cukroví u Rytíře ve Slatinicích :-)
JInak dík holky za tipy na kosmetiku, vypadá to, že Mary Kay je oblíbená, zjistila jsem, že ji dělá i má tetka, tak uvidíme, jak je šikovná. Kdyby jí to nešlo, tak se určitě budu shánět dál :-)
Ahojky, jojo, za 11 dní, zatím jsem v klidu, těším se a užívám si přípravy, je mi jasné, že už se to nevrátí, tak se snažím si to užít. Jinak, všechno ještě nemáme. Odřekli mi 4 hosti z 15. Strejda spadl ze střechy a zlomil si hrudní obratel, teta má zánět žlučníku, je v nemocnici a čeká na operaci. Bratránek si při sekání dříví udekl šlachu od palce na ruce a ta mu i se svalem utekla až k lokti, takže je po operaci ruky a je rád, že je rád. Sestřenka měla koupenou letenku do USA kde bude celé léto už od ledna, a zapomněla mi to dát včas vědět:-)
Ale hlavně ať se všichni uzdraví. Jinak mě to mrzí, ale za nemoci člověk nemůže. Drahý bude mít 40 hostů, takže to bude ještě nevyváženější, než jsem mysela. Co se dá dělat. Už máme konečně doma prstýnky, pořád se na ně chodím dívat... :-D S drahým je to super, jako bychom si byli ještě blíž než předtím. Oba se těšíme. No doufám, že nerva (velkýho) ani nechytim a užiju si to bez stresu. Malý nervíky mam, ale vždycky je honem zaženu teim, že si ríkám, že je to jen jednou, a jak se těšim...na všechno v ten den:-)
Spíš se bojim, že až bude po všem, budu mít trochu depku, že už je to pryč :-(
O Katrin jsem už slyšela, i na netu jsem se dívala, pěkný dortíky..akorát mám problém, že my nemáme rádi máslové krémy a chtěli bychom spíš ovocný dort, s nějakým lehkým krémem..třeba teď jsem pekla naší malé k jednomu roku dortík, ovocný, spodní patro broskve, druhé jahody a třetí maliny, upečený jen piškot, náplň máslo, kysaná smetana, puding a bylo to tak výborné, že klidně bych takový chtěla i na svatbu ;-) všichni ho chválili, i malá si v něm krásně pošušňala :-D tak nevím jestli s tím nebudou mít problém... nj moje malá družička, pořád pro ni nemám botičky :-( mě už to taky za chvíli čeká, pořád mi to nějak nedochází :-)
Ahojky creaters, myslím, že by to v Katrin neměl být problém. Udělají Ti fakt dort přesně podle přání, jestli chceš ovocnej s lehkým krémem, budeš ho mít. Zkus tam zavolat, paní majitelka je moc příjemná, určitě se s ní domluvíš;-)
Dnes tam se skoromanželem jedeme, tak jsem zvědavá, jak pořídíme..holky budete dělat sundávání podvazku? Přemýšlela jsem kdy by to bylo nejlepší a jestli nechat ženicha sundat ho normálně, nebo bez pomoci rukou..Já nikdy na žádné svatbě nebyla, takže nemám vůbec tušení jak to chodí :-.
No já jsembyla jna jedné svatbě a tam se to nedělalo a nevěsta podvazek ani neměla. Já ho mít budu, protože mi to příde roztomilý:-) ale teda nevim, jestli bude sundavání zubama.Nepotřebuju aby mi celé osazenstvo vidělo až do krku ( na kalhotky). Nebo si vleze pod sukni, že nikdo nic nevidí a pak se vynoří s podvazkem v zubech? Ale zas jak se pak zjistí, že ho sundal opravdu zubama a nepomohl si rukama když ho při tom nikdo nevidí?
No asi to dělat nebudeme. pokud nás do toho teda svědci neuvrtaj. Měli by mít připravené zábavné hry a tak ne?
Já práve taky nechci aby mě všeci okukovali, tak jsem myslela, že by vlezl pod sukni a ruky měl třeba za zádama, aby každý viděl, že ho opravdu sundal zubama..no nevim, pořád o tom přemýšlím..já jsem si hry vymyslela sama, protože se bojím, kdo by co vymyslel :-D třeba nechtěla bych lovit vajíčko v nohavici někomu jinému, než manželovi, nebo hádat ho podle zadku..když si představím, co tam bude za chlapy :-D
Jej, tak doufám, že zas tak akční svědci nebudou. I když mi budeme mít na svatbě 90% kámoše, nechci nikomu z nich osahávat zadek:-) Ale líbí se mitřeba hádání nevěsty podle lýtka...mam totiž dvě ségry, kereé mají stejné jako já, tak jsem zvědavá, jak mě najde:-)
hádání nevěsty je dobré, ale říkali jsme, že když bude on hádat nevěstu, že každého hned napadne abych hádala já ženicha, což nechci, takže to vynecháme úplně :-D ale budeme mít, hádání všech žen, podle střevíčku - všechny si sundají jednu botu a všichni muži budou hádat a až se najdou, tak spolu budou tančit :-) taková na seznámení..
Ahoj holky, jo, taky jsem si rikala... nejak klid na to, ze je svatebni sezona a Olomouc neni zrovna mala... Dnes jsem se v Katrin potkala s nejakou slecnou- snad nevestou, ktera si sla stejne jako ja obednat dort... neni to nahodou jedna z vas??? Jinak my teda zabavu prenechame svedkum a rodine, myslim, ze nevesta a zenich by si ten den meli uzit a ne jeste bavit hosty... Kazdopadne nejake osahavani zadku jsme taky zamitli :-) to je fakt trapne!
Musim se vam pochlubit, dnes jsem mela docela produktivni den a jsem fakt rada, zamluvili jsme si ten dort, stejne tak v pekarne v Chomoutove svatebni kolacky a ve Slatinicich u Rytire zakusky... takze tuhle cast mame z krku.. jsem tu zase jen na otocku - zijeme s pritelem ve Vidni- tak se vzdycky snazim zaridit co nejvic, kdyz se tu ukazu :-) Zitra si jeste skocim na zkousku na manikuru a s maminkou a sestrou vybrat pro ne saty a hura zase zpatky !
Lovelylady: Jak dopadla rozlucka? Kde a co jste provadeli? A mimochodem, saty vypadaji bajecne, ted lituju, ze jsem si je taky nezkusila :-S
Taky jsem byla dnes na manikure, pekny nehtiky mam :-) pak sem dam fotecky, ale asi az zitra, nejak me to trihodinove sezeni u manikerky zmohlo :-D Do katrin jdeme az pristi tyden, nejak nestihame :-) hruza, zacinam mit pocit, ze nic nestiham =-)
Ahojky Anno z vídně (hihi), no tak já jsem v katrin dneska nebyla. Byla jsem tam asi před měsícem. My už tohle všechno máme vyřízený. Byla jsem dnes právě na poslední zkoušce v Litovli. Toho závoje mam na hlavě jen půlku. Protože jsem si svépomocí z jednovrstvého 3metrového udělala dvouvrstvý 2,20m tak jsem si ten spodní dlouhý udělala chytře odepínací. Jinak budu mít závoj stejně dlouhý jako vlečku. No musí mi ty šatičky trochu zůžit v korzetu, pani říkala jaká jsem nudle, a že jsou to nejužší šaty co maj.
Moc moc děkuju za pochvalu. Pořád jsem si říkala, jestli jsou to fakt ty pravý a jediný, a chvíli jsem ještě váhala nad Michelle, ale zrovna byli půjčený, tak jsem si je nemohla zkusit. Ale tyhle jsou nádherný a já zas jen vymejšlim blbosti:-)
Ty jo, zažizovat svatbu z Vídně, tak to Ti fakt nezávidim. Moje mamka žije kousek za Lintzem a chudák mi z tý dálky namohla s ničim pomoct.
Jinaj ká jsem příští středu objednaná na gelovky do šternberka. Podle fotek dělá pani úžasný. Jinak nehtíky nenosim, nemůžu, vadí mi v práci.
Chvíli jsem je měla na vejšce, takže to nebude poprve. To bych jinak asi šla dřív, abych si to vyzkoušela.
Chci jen francii, a nějaké jemňoučké zdobení (možná). No uvidim.
Rozlučka byla V Mariánských Lázních- 600km odtud v mém rodném domečku na zahradě. Sešlo se nás 6 holek, grilovali jsme masíčko, a popíjeli. Spíš jsme pokecali, některé jsem neviděla od doby co jsme se přestěhovala do Olomouce. Takže žádná divočina. Ale užila jsem si to, a bylo to pěkný:-).
Já nehtíky taky nenosím, jsem na mateřské, tak by se mi s nima asi blbě přebalovalo atd..ale ted je malá už větší, je to lepší, už se tak nebojím, že ji škrábnu nebo něco..musela jsem jít na zkoušku, abych si trochu zvykla a není to zas taková hrůza,a hlavně, vůbec to neškrábe, je to uplně tupé, takže když jsem se chtěla poškrabat, nějak to nešlo :-D Taky mám jen FM, na tom trošku třpytky a na palci a prsteníčku malou kytičku, takové jemné, decentní, nechtěla jsem nic přezdobeného..
A holky, můžu se vás zeptat, kolik dáte za účes i se zkouškou?
Ahojky, tak já jsem už na zkoušce účesu byla, a neplatila jsem za ni nic, platí se to až dohromady, a teď mi došlo, že jsem se uplně zapomněla zeptat, kolik to vlastně bude stát :-D
Jeje, a hodila bys do alba fotečku nehtíků??Chci se inspirovat. Děkuju
Jůůů, máš ty nehtíky krááásný, přesně něco takového chci taky. Koukala jsem, že budeš mít hostinu ve fojtství:-)
Já budu mít na kopečku obřad v bazilice:-)
Jéé tam je to krásný..no my bydlíme v lošově, tak to máme kousek :-) chtěla jsem mít obřad v náměšti na zámku, ale musí se to rezervovat hodně dopředu a prý je to hodně drahé :-( Ty nehty vypadají ve skutečnosti ještě líp..A dělala jsem si srandu, že můj drahý aspoň v nervozitě nemůže dát prstýnek jinam, protože tam mám kytičku :-D :-D
krasny nehtiky... ja ale nechci umele, tak si pred svatbou necham trochu narust svoje, at ma pani manikerka s cim pracovat. Ja se teda priznam, ze jsem na manik. byla dnes rano a jak porad neco delam tak uz to mam ted uplne doskrabane a ponicene... no, pred svatbou budu asi chodit v rukavicich :-) abych porad nekam ty ruce/nehty nestrkala. Jinak k ucesu, me bude cesat ma dlouholeta kamaradka a kadernice, takze to bude po znamosti jak se rika za symbolickou castku. Dnes jsme sehnaly obleceni pro maminku, sestru a druzicku, zase o krok dal s pripravama, jsem rada, ze se to hybe... Holky, budete delat tombolu? Muj tatka se ted zangazoval, ze neco nachysta, tak jsem zvedava, jak se to na te nasi mezinarodni svatbe ujme...Hlavne zadne trapasy, tatinku :-D Krasnou dobrou noc!
annavienna : já bych nemohla mít svoje, protože se mi strašně lámou, takže mi nikdy moc nevyrostou :-( ale nehet není celý umělý, jen ta bílá špička, zbytek je potažený gelem..Jinak co se týče tomboly, hodně jsem váhala, ale když jsem si tady v diskuzi o tombole přečetla ty srándovní nápady, tak jsem se rozhodla do toho jít ať je trochu sranda :-D budeš dělat normální, nebo taky nějakou vtipnou?
A co ty, kde bdeš mít při obřadu zásnubák? moc mě to zajímá, tak vám nedám pokoj, dokud mi neodpovíte :-D :-D
Ahojky holky,
já tombolu dělat nebudu. Už to nestíhám :-) .Chtěla jsem noviny, drahý mi řekl, že je to trapný, tak jsem se na ně vykašlala, pak jsem chtěla netradiční novomanželský tanec, to mi řek, že na to nemá pohybové nadání...tak už rezignuju a nic nevymejšlim. Jo zásnubní prstýnek nechám v den svatby asi doma. Přemýšlela jsem, že si ho dám na levou, ale zas chci mít v ten den jen jeden prsten, a to snubní.Zásnubáček pak budu nosit buď s ním na jednom prstě, jsou k sobě laděný a nebo na levé. Ještě nevim. podle toho jak mi to bude pohodlnější. ;-)
Taky ho potom budu nosit bud na jednom prstě, nebo vedle..a teď mám takovou blbou otázku - přípitek je před obědem že? Já už jsem z toho všeho tak zmatená, že za chvíli nebudu vědět jakse jmenuju :-D