misula: takova restaurace v ol je?? mi to nic nerika....
hanca Hani co ja bych dala za to, kdyby nasi byli akcnejsi :-D vyuzij toho....a pokud to zaplatit chteji, tak si to zaplatit urco nech
tak máme odsud: http://www.svatbadekor.cz/katalog/kat...
jinak 20 oznámek + 7 pozvání ke stolu = 604 i s poštovným..
paní byla skvělá, několikrát jsme měnili slova a žádný problém.. doporučuju..
ahojky..:)
nigitto, chodili jsme tam kdysi na slavnostní obědy.. ale na mě strašná drahota.. atmosféra byla tenkrát pěkná, myslím, že se to nezměnilo..:)
Holala, rada bych se k vam take pridala. Mam na vas rovnou dotaz, s pritelem bydlime v Olomouci, ale ani jeden tu nemame trvale bydliste a zadne uredni veci jsme zatim zarizovat nemuseli, chtela bych se vas proto zeptat, jak je to vubec s matrikou nebo kde se vubec svatba hlasi? Neni moc pozde nebo brzo? Jsem uplny novacek, tak vas prosim o shovivavost:) diky
Salotka - hlásí se to přímo na radnici - je tam matrika. Do září máš času až až, ale každopádně je dobré si ten termín rezervovat aspoň půl roku předem :) My si ho rezervovali 7 měsíců předem a už to bylo dost probrané, ale to je možná tím, že to chceme mimo radnici a to nedělají každej víkend :)
Ahoj holky, konečně se tu někdo objevil :-) jj já mám v plánu jít do věžáku na nějakou tu inspiraci kadeřnic, kytiček a čehokoliv :-))) my jsme chtěli svatbu 3.9. v Horizontu nám to slíbili,ale zapoměli říct, že musíme napřed na matriku. no a na matrice už 3.9 nemají volno, takže přesouváme svatbu na 10.9. :-( snad bude ještě trošku hezky :-)
@salotka Můj přítel taky nemá trvalé bydliště v Olomouci a já 15km od Olomouce, tak snad to nebude problém. To nás ani nenapadlo, že by to mohlo vadit ... :-)