jé, já bydlím v Tršicích..:)
jo, auta jsme řešili rok... ale už jsme to konečně nakombinovali.. totiž polovina je ještě z Brna, tak to bylo echt zajímavý... :-|
no já mám zatím jen rozmyšlenou kytici.. bílé a žluté růže snad nebudou problém.. ale nějak si nevím rady s hostinou.. jestli zdobit nebo ne.. nebo to nechat na nich...
Dobrý večer holky, rada bych se k vam pridala :-D my meli puvodne vse naplanovane na 9.7. a pomalu ale jiste se nam vse zacina hroutit....nejdriv padlo misto pro obrad a ted i termin a fotograf :-S :-S ale nevzdavam to :-D nove datum mame 2.7. misto obradu vubec nevime, ale hostina a ubytovani bude v hotelu akademie v hrube vode...mohly bychom nekdy skaknout na nejaky srazek, co vy na to? ja mam teda maly princatko, ale klidne bych s vama nekdy nekam zasla
Ahoj, tak ja se taky hlasim :). Svatbu mame planovanou malou a na 27. kvetna.... na povery neverim :) a melo by to byt na zamku v Tovacove, saty jdu vybirat pristi tyden a zbytek vubec nevim :)))
no, zatim je to na 15 - 20, ale buhvi, jak to dopadne... fakt nechceme velkou svatbu, ja mam rodinu malou, takze bez problemu, ale zalezi, jak tendle fakt vezme rodina pritele :)), ta je krapet rozrostlejsi, jakoze tak o 20 a vice lidech:), a zatim byla kompletni na vsech svatbach, ktere se odehraly, vcetne lidi, ktere jsem v zivote nevidela :)...
lori tak nejak to na me zkousela i mamka...ze kdyz nas na svatbu pozvali ti a ti, tak my je musime pozvat taky...ale ja jsem rekla, ze ja si pozvu ty lidi, ktery chci ja a ne ty, ktery nas kdysi pozvali na jejich svatbu :-p :-p vidim, ze je to vsude uplne stejny
jojo, asi jo :), zrovna pred chvilkou mi psala kamoska, ktera se vdava v dubnu, ze se zrovna vratila z oslavy, na ktere byla pritomna i maminka jejiho pritele, ktera vyuzila prolezitosti a hnedka na svatbu pozvala jakesi tety, strejdy a sestrenice z buhvi ktereho kolena nekolena, ktere prave kamoska viela poprve v zivote, je to fuk, proste prijdte, oni se berou, blablabla :))).. vytocilo ji to do bela, tu kamosku:) a ja se nedivim, me tak nejak podobne nedavno vytocil prave otec pritele, ktery udelal v podstate to same... hruza s tema rodicema nekeryma :)
Ahojky, je tady dnes někdy?
Zítra mě čeká díky úrazu návrat do školy skoro po dvou měsících tak se "těším" ale ve čtvrtek jdeme na Uzla tak mi to hned zlepšilo náladu :-D