@janiikaa Muzu doporucit sikovnou vizazistku z Ceske Trebove - jmenuje se Katerina Martincova (je na Facebooku pod Make-up artist Salon Katka) nebo Tajemstvi krasy - take Ceska Trebova.
I když vím, že to máme ještě za dlouho, ale mám otázku. Kde budete mít hostinu??? Ted jsem o tom mluvila s kamarádkou a prý je docela problém najít v Ústí něco pro 70 lidí :-( Jak to vidíte vy???
Ahoj přidávám se k nevěstám ve východních čechách. Obřad budeme mít v kapli v Chocni a hostinu asi na Jangelci u Vysokého Mýta. Jsem z Mejta. Ale ještě hledáme nějaké místo na hostinu jinde. Nevíte o něčem? Plánujeme 50-60 lidí a chceme trsat a na Jangelec se podle mne nevejdeme. I když pani říkala, že nás nacpe i 75. :-)
@luho2012 My máme hostinu na Kozlově u České Třebové bude nás na hostině 30 a na rautu 50 ale paní říkala že tam bývají svatby i o 80 lidech. Zatím super přístup.
Už máme zamluvenou hospodu v Oucmanicích a Tisovou u Mýta. V Tisové máme trošku strach aby jsme se v tom velkém sále neztratili :-) Zase v Oucmanicích je super, že by nám zajistili nocleh pro svatebčany Chocni v Pelinách. Prostě všechno má něco. Teď máme akci kapela a šaty :-) Betl bend z Mejta budoucí manžel odmítá s tím, že jsme na nich vyrostli a že a svatbě je mít nemusí.:-)
@patricie78 Ahoj, tak Bohu dík ta otázka už je vyřešená :-) S vatba bude v Kostelci na zámku a hostina v Němčí. Už to máme i zamluvené. Potštejn jsme měli na prvním místě (už i matrika byla hotová), ale nakonec nám termín zrušili kvůli nějakému festivalu a datum měnit nechceme - takže jsme změnili místo :-) Máš zkušenosti s Potštejnem???
@smisek.ivca Byli jsme se kouknout v Kostelci a teď se musíme rozhodnout mezi Potštejnem a Kostelcem. Už jsi řešila fotografa a svatební dorty? Nevím, kde objednat dorty aby byly dobrý a ne jen hezký.
@patricie78 My jsme chtěli Potštejn, ale tam to nedopadlo. Líbí se mi tam ten jejich servis - prohlídky v době focení, vlastní občerstvení a ty prostory :-) Ale je to dost drahý. V Kostelci je krásné místo a je to o 4000,- levnější. Fotografa jsem chtěla Wagenknechta, ale ten se mi zdál drahý (na naše poměry) a teď už je obsazený. Nakonec máme Radka štěpána z Mýta - je to moc fajn člověk. A dorty nám bude dělat moje švagrová. Je moc šikovná a dělá i dobrý a lehký dorty (nějaké fotky mám v albu). A jak jsi na tom ty??? :-)
@smisek.ivca Já se kloním k Potštejnu, je to dražší, ale my máme svatbu na konci ledna a v Kostelci mají přes zimu zavřenou cukrárnu (v Potštejně ne). Potřebujeme někam nahnat lidi než se vyfotíme a v Kostelci mně ty prostory přisly malé, a aby stáli s kafem v ruce ve vestibulu, to mi přišlo divný. Hostinu asi v Penzionu Pod rozhlednou(Vrbice). Jsem z HK a nic jiného jsem v okolí nemohla najít. Toho Wagenknechta jsem si taky myslela, ale ještě jsem ho neoslovila. Jaký má ceny?
A v Potštejně chcete Mramorový sál, nebo kapli??? My chtěli mramorák. Wag. má pro letošek cenu 12.000,- a fotí celý den (my chtěli jenom 5 hodin). A můžu se zeptat pro z Hradce do tohodle kraje???
Chceme Mramorový sál. Přítel je z Ústí a měl mít původně víc lidí, takže by bylo potřeba víc pokojů při ubytování. Proto jsme volili spíše jeho stranu, pro moji stranu potřebujeme asi jen 5 pokojů. Řešíme problém, zda ty pokoje budeme platit my, nebo by si je měli zaplatit hosté sami. Kloníme se k tomu, že platit budeme my. Ted to sice vypadá, že nakonec budeme mít lidí zhruba stejně, takže ten HK ještě není úplně out.
Zdravím :-) Taktéž plánujeme svatbu. Zatím uvažujeme o Vraclavi a barokní areál sv. Mikuláš..nemáte některá zkušenosti? Hostinu bychom rádi na Jangelci.
Holky, kdo jste měli hostinu na Kozlově, mohli byste mi třeba do SZ poslat nějaký info? Docela o tom uvažujeme ale ráda bych měla info od někoho, kdo tam svatbu zažil. Kují :-)
Zdravím přítomné krajanky. Příští týden jdeme na schůzku ohledně svatební hostiny do Una (chtěli bychom od nich oběd + raut, výzdobu i ubytování - prostě pro nás minimum starostí). chci se zeptat, jestli jste to náhodou tak nějaká taky neměla (alespoň bez toho ubytování), chtěla bych alespoň předběžně vědět, s jakou pálkou mám počítat :)
Případně jestli máte nějaké tipy na výborné místo pro svatební hostinu (35 iidí) a ubytování (10-15lidí) v září, kde nenechám roční plat, budu moc ráda za tipy.
Díky
@ehrenbergerova_lucia
My si zamluvili Kolibu v Hrádku u Ústí - s paní byla výborná domluva, budeme tam mít venku i obřad, v podstatě skoro vše zařídí za nás a odhad ceny byl 1000 Kč na osobu vč. ubytování. Ale mám obavy, že tam mají na září už plno...Jinak mne napadá ještě Jangelec u Vysokého Mýta a taky si teď lidi moc chválí ten nově otevřený pivovar v Ústí v Hylvátech, ale tam nevím, jak je to s cenami a s tím ubytováním...
@ehrenbergerova_lucia Ahoj, jak jsi v Unu dopadla? Já tam na střední škole chodila na brigádu a svatby tam byly vždy úžasné! Ale od těch dob se změnil jak prostor, tak pan provozní, na fotkách to vypadá, že restauraci pěkně předělali :)
Ahojky taky se hlásím...obřad i hostinu budeme mít na Jangelci u Vys.Mýta a tam je bude zajištěné ubytování pro hosty...potřebovala bych tip na nějakou šikovnou kosmetičky z Vys. Mýta nebo Chocně nevíte o nějaké? ;-)
@vemaya Jé, tak to máme stejné místo :) My teda máme jenom hostinu na Jangelci a obřad na Potštejně. Zvažovali jsme i obřad tam, ale kdyby nedejbože pršelo, tak se tam nevejdeme :/ Už máte menu? :) Bohužel já mám kadeřnici i kosmetičku z Pce.
@clara25 Ahoj, promiň, nějak jsem nečekala, že se to tu zase rozproudí :-D Zatím nijak, měli jsme schůzku, manažer nám slíbil, že do týdne pošle kalkulaci, je to skoro 14 dní a nic :-( přiznám se, že tenhle přístup se mi úplně moc nezamlouvá. Ale jinak, co mám zatím za info, je vidět, že to opravdu mají zmáknuté, hned s námi vyplňoval dotazník, co budeme a nebudeme chtít. Nabízí dokonce i grilování na terase (celý večer tam bude stát kuchař a bude nám k dispozici), mají možnost vlastní výzdoby (to stojí jednorázový poplatek 2000,-). No, a víc se snad dozvím, až mi to nacení (jestli se teda ozvou).