Halooo...nevěsty i paní z Liberce jste tu?Nechcete se podělit o své zážitky,názory, postřehy,nebo si jen tak popovídat o svatbě v našem rozkošném Liberci? Tak kdy vás to čeká?Jak se těšíte?Nebo jaké to bylo? :-D
Já jsem se manžela ptala o víkendu, jestli by se ženil znovu a on že ne, že už má mě. 8-) Měli jsme totiž návštěvní víkend a video ze svatby jsem vyděla snad 3x :-p :-D
No já bych to snad taky neopakovala, bylo to krásný, ale stačilo to, teď bych zas slavila třeba něco jinýho x-)
Immergas, tak snad to bude dobrý - úplně novej a dneska to i dodělaj, takže - večer napíšu hurááá - ale fakt až večer.
Hafíci jsou nadšený, ten druher pán co tu je si s nima hraje :-) - ten první maká :-)
teda je to tak, že ten druhej jen podává věci a u toho to stíhá - ale fakt to odsejpá
tam my tím, že jsme do teď jeli na prehistorický kotel a úplně stejně starou karmu, tak teplo jsme měli, ale vodu moc ne. Takže v teple to nebude - musíme hledat příčinu jinde :-|
čauky
Sil vdává se 1.8. ale myslím, že zatím sem moc nechodí, max. na čumendu
nej dneska ti tu dovolenou závidím, venku je krásně a já tu musím tvrdnout do večera a navíc mě v noci začala třeštit hlava, tak na ty lidi nemám moc náladu, ale už se to začíná lepšit 8-)
Co Mishulle, už je doma?
jo v současný chvíli už docela mrznu a pořád nejsou u konce, jak debil pořád sahám na topení (jak jsem zvyklá, že se sám vypínal) pak až mi dojde, že nemá co jít
Ahoj holky poradite mi nedko misto obradu v liberci?svatba bude v cervenci tak ocekavam ze bude krasne takze neco s teraskou, jsem hotova protoze nejsem z liberec a vubec to tady neznam.Diky za vse
Ja okoli taky moc neznam, ale misto svatby jsme si zvolili tak trochu smybolicky-na nasi prvni spolecne dovolene jsme se s pritelem zamilovali do hradu Valdtstejn-prave tam byla svatba(a nam se to tak libilo ze si to po 5letech a kousek zopakujem spolecne ale tentokrat si budeme rikat sve ano my) :-)
Ahoj holky mohla bych vas o neco poprosit, mam velkou rodinu ze sovenska a planuji je pozvat na svatbu-svatba bude v sobotu ale vetsina lidi prijede uz v patek a ted nevim jestli ja mam v den svatby odjizdet z Prahy (svatba je v 10:00) nebo byt na miste taky uz od patku, coz by ale znamenalo kadernici, kosmetiku, kytky... zajistovat v okoli Valdstejna. Tak se chci zepat na nejake skvele firmy v okoli(hudba, foto, kytky....) ;-)
Jemi - jestli bude v Lbc někdo, kdo je tam v pátek zabaví (popř. doporučuji dát jim plánek a ať jdou třeba do Babylonu, to určitě zvládnou sami), tak bych to fakt neřešila a v klidu vše nechala tak, jak jsi počítala, tj. vyjet z Prahy.