Nevěsty z Liberce. Podělte se o zážitky, názory

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Halooo...nevěsty i paní z Liberce jste tu?Nechcete se podělit o své zážitky,názory, postřehy,nebo si jen tak popovídat o svatbě v našem rozkošném Liberci? Tak kdy vás to čeká?Jak se těšíte?Nebo jaké to bylo? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se manžela ptala o víkendu, jestli by se ženil znovu a on že ne, že už má mě. 8-) Měli jsme totiž návštěvní víkend a video ze svatby jsem vyděla snad 3x :-p :-D No já bych to snad taky neopakovala, bylo to krásný, ale stačilo to, teď bych zas slavila třeba něco jinýho x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Radus - jj, tu si pamatauju. Kolikátého se vdává? Chodí sem?
Odpovědět
Profilova fotka
halóóó halóóó je tu někdo??? mám nucenou dovolenou a strááášně se nudím
Odpovědět
Profilova fotka
Nej- jak to nucenou dovolenou? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
doma nám vyměňujou plynovej kotel, tak jsem si musela vzít dovču - už to nešlo odkládat :-| , skoro už netekla teplá voda.
Odpovědět
Profilova fotka
Za fungl novej? Jakej jste nakonec koupili? A co hafinové?
Odpovědět
Profilova fotka
Immergas, tak snad to bude dobrý - úplně novej a dneska to i dodělaj, takže - večer napíšu hurááá - ale fakt až večer. Hafíci jsou nadšený, ten druher pán co tu je si s nima hraje :-) - ten první maká :-) teda je to tak, že ten druhej jen podává věci a u toho to stíhá - ale fakt to odsejpá
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to věřím, že hafani jsou nadšený. Naši taky vždy návštěvu zavalí aportky a balonky :-N Tak super, bude teplíčko.... a do teplíčka miminko x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tam my tím, že jsme do teď jeli na prehistorický kotel a úplně stejně starou karmu, tak teplo jsme měli, ale vodu moc ne. Takže v teple to nebude - musíme hledat příčinu jinde :-|
Odpovědět
Profilova fotka
čauky Sil vdává se 1.8. ale myslím, že zatím sem moc nechodí, max. na čumendu nej dneska ti tu dovolenou závidím, venku je krásně a já tu musím tvrdnout do večera a navíc mě v noci začala třeštit hlava, tak na ty lidi nemám moc náladu, ale už se to začíná lepšit 8-) Co Mishulle, už je doma?
Odpovědět
Profilova fotka
Raduš a co mi závidíš, že trčím doma u pc jak trubka?
Odpovědět
Profilova fotka
nej to ne, jen tu dovolenou. ;-) x-) Vždyť já taky trčím u pc jak trubka :-p :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no tak vidíš, vždyť je to jedno jestli sedím u pc v práci nebo doma, ne? Tahle dovča je prd, to se tak ani nedá nazvat.
Odpovědět
Profilova fotka
no jo, ale ten kotel za to určitě stojí, nebo aspoň ta teplá voda :-D 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo v současný chvíli už docela mrznu a pořád nejsou u konce, jak debil pořád sahám na topení (jak jsem zvyklá, že se sám vypínal) pak až mi dojde, že nemá co jít
Odpovědět
Profilova fotka
:-D tomu se říká stařecká demence :-D :-D :-D No my doma skoro netopíme, jen občas v obýváku, ale to už musí být 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
no raduš ]-( já musím mít všude teplíčko, až na ložnici
Odpovědět
Profilova fotka
promiň |-| musela jsem si rejpnout =-) :-x no já mám doma taky teplo, vyhřejvají nás sousedi 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, děkujeme a brzy se ukážem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Mishulle, tak dej vědět jak to zvládáš :-) a jak stíháš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky poradite mi nedko misto obradu v liberci?svatba bude v cervenci tak ocekavam ze bude krasne takze neco s teraskou, jsem hotova protoze nejsem z liberec a vubec to tady neznam.Diky za vse
Odpovědět
Profilova fotka
Ja okoli taky moc neznam, ale misto svatby jsme si zvolili tak trochu smybolicky-na nasi prvni spolecne dovolene jsme se s pritelem zamilovali do hradu Valdtstejn-prave tam byla svatba(a nam se to tak libilo ze si to po 5letech a kousek zopakujem spolecne ale tentokrat si budeme rikat sve ano my) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte! Hlásím návrat z hor :-D
Odpovědět
Profilova fotka
čauky, Valdštejn můžu jen doporučit x-) Sil a jak bylo? Lyžovačka? Sluníčko? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super počásko, super lyžování, ani jsem si nenatloukla, takže úspěch :-D Vřele doporučuji! Ramsau am Dachstein, AT x-)
Odpovědět
Profilova fotka
můj ředitel byl někde v Rakousku teď a říkal že mraky lidí, ale jinak super. 8-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lidí dost, ale dobrý. My parkovali vždy přímo u sjezdovky, takže pohodička x-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) taky bych někam vyrazila, klidně za sluníčkem a za vodičkou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky mohla bych vas o neco poprosit, mam velkou rodinu ze sovenska a planuji je pozvat na svatbu-svatba bude v sobotu ale vetsina lidi prijede uz v patek a ted nevim jestli ja mam v den svatby odjizdet z Prahy (svatba je v 10:00) nebo byt na miste taky uz od patku, coz by ale znamenalo kadernici, kosmetiku, kytky... zajistovat v okoli Valdstejna. Tak se chci zepat na nejake skvele firmy v okoli(hudba, foto, kytky....) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jemi - jestli bude v Lbc někdo, kdo je tam v pátek zabaví (popř. doporučuji dát jim plánek a ať jdou třeba do Babylonu, to určitě zvládnou sami), tak bych to fakt neřešila a v klidu vše nechala tak, jak jsi počítala, tj. vyjet z Prahy.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?