Ahojky holky kladeňačky,
pročítávala jsem to tady snad dokola, ale nevěsty z Kladna jsem nenašla.
Je tu nějaká nevěsta, která plánuje svatbu na léto 2010 z Kladna nebo okolí?
Písněte, budu se těšit.
Vcera jsme byli se koupat, tak jsem to o5 neudelala:)
Hele my jak meli vedro tak mi bylo akorat desny vedro rano, pri liceni se mi to vse hnedka roztikalo, pri oblikani a pak v aute... :-) Ale pak pri obrade na nejaky vedro vubec nepomyslis:-) A pri foceni jakbysmet:) Teda u me to tak bylo.. :-) a jak to gvse skoncilo a sli jsme zase k autum, tak jsem myslela ze se upecu':-D
Lucik: to ja to mam za sebou a ani nevis jak ti zavidim, ze ty teprve pred sebou :-) :-) Ono to utece:-)
ahoj holky, koukam ze vam to tu pekne utika, jdete jedna za druhou! Nam se to taky blizi, uz jen 5 tydnu. Jsem zvedava na pocasi, snad nebude 32 ve stinu :-.
Jinak dorty jsem nakonec objednala od e-dorty a jsem rada, s pani je fakt moc dobra domluva ;-)
Kamisek: chci se zeptat, kdyz jste meli takove vedro, jedli lidi dorty? Vsimla sis ze by neceho treba zbylo vic, co bys treba vynechala atd?
dorty nejedli skoro vubec:-) meli jsme 2 (1x tripatrovy a jeden patrovy) a snedlo se par kousku z toho tripatr. mozna to bylo tim ze jsme meli obed az ve 3 hod.. pak jsme tam meli rizky atd.. ale k tomu sladkymu se moc nemeli.. ani deti... jen vim ze se tm vypilo desne vody:-D az jsme jim to vypili vsechno a na druhy den nemeli nic':-) a jinak se jedlo vse.. mozna ani chlebicky se moc nejedli... :-)
Ahojky děvčátka tak už to mam za sebou a bylo to nádherné vše bylo užasne a dokonce i všichni vše chválej :-)
Vedro bylo hrozné a tak jsme nafotily jen fotky z příbuznejma a kamarádama a ostatní pojedem fotit nějakej den kdy bude lepe . V šatech jsem vydržela až do konce akorád mam ušláplou vlečku jinak vše super :-)
Dorty se jedly až na 8 večer a snedlo se toho dost a vše se snědlo jedine co zusatalo bylo vino každej popijel vodu a pivo.
Moc děkuji :-) dneska fotograf přivezl první fotečky na cenzuru a pak mi je ještě dobarví tak pak je sem hned dam :-)
Ještě se pojedem totiž fotitna koně takže doufam že budou nadherné, vzhledem k horku jaké bylo jsme fotky odložily aby nám svatebčani neondleli horkem :-)
Ahoj holky, zrovna řeším hudbu během obřadu, tak se chci zeptat, jak moc to mám řešit. Je vůbec v zahradě něco slyšet? A když přinesete CD s 20 minutami písníček, přepíná to někdo během obřadu nebo to prostě nechá hrát celý od začátku do konce?
nechavaji to hrat cely nez skonci ty gratulace.. A moc bych to asi neresila, ptz ja to neslysela skoro vubec:-) jen trochu nastup a pak sem tam u gratulace.. ale je to mozna tim ze jsem vnimala uplne neco jineho nez pisnicky:-))
Aha, takže je úplně jedno, jakou si zvolím hudbu na příchod, na obřad a na gratulace. =-) Pokud to sami neposouvají, tak těžko odhadnu, jak dlouho trvají jednotlivé části.
asi tak nejak:) ja si to udelala tak, ze jako prvni pisnicku jsem dala nastup... cd melo byt cca na 20 minut, tak jsem postupne prechazela na pisnicky ke gratulaci.. cca po 10-15 min jsem dala vylozene na gratulace co jsem chtela...:-) ale udelej si to cd na dyl nez 20 min.. :-) aby ti to tam nehralo dokola kdyz by se neco protahlo.. ja to mela neco pres 35min... mozna dyl...
Tak já tu hudbu vubec nevnimala :-) dělo se tam tolik věcí , že jsem ji uplně vypustila na nastup jsme vyšli dele než jsem chtěla a pak na to jejich povídání to pustil později ale to na gratulace vyšlo super :-) měla jsem 3 písně a stačilo pak tam něco pustil jejich
Ahojky Verů,
svatba byla pohádková, opravdová krása, jsem nadšená.
Nebyla jsem vůbec nervózní, počasí úžasné, fotky máme jen od známých, od fotografky budou v úterý.
Autobus byl úžasný, spolupráce s paní Caltovou dokonalá.