Nevěsty z Kladna léto 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky kladeňačky, pročítávala jsem to tady snad dokola, ale nevěsty z Kladna jsem nenašla. Je tu nějaká nevěsta, která plánuje svatbu na léto 2010 z Kladna nebo okolí? Písněte, budu se těšit.
Odpovědět
berennika: Byla jsem zatím jen v salonu Svatba snů a ve Venesis. Chystám se do Andělského svatebního studia a do salonu Adama, jinak nevím. Kdyžtak doporučte salon. :-) Pro mě připadá v úvahu jen Praha. Jedeme hned po svatbě na svatební cestu a šaty bude muset vrátit švagrová, která nemá auto.
Odpovědět
oddávajícího jsme už snad objevili - našla jsem unitářskou církev, který se tváří velmi přátelsky a dělají osobní obřady přesně tak jak si je člověk vymyslí, takže to snad dobře dopadne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
arrowka: tak to ju no , ale buštěhrad je kousek a tam maj taky moc hezké :-) tak držím palečky at vybereš :-) vikulda:Já budu mít taky organzu, svíčky, jmenovky a kytky jen takové kulate v barvě mojí kytice a tím že máme stul do T tak budou 3 v tom dlouhém u nás bude svatební a maminek takže to bude stačit, jinak sam na stul květy ruží a víc nic zas aby tam toho nebylo hodně ksirka: Tak to držím palečky at to vyjde a co jinak už máte nebo plánujete??
Odpovědět
Profilova fotka
arrowka: já bych také doporučila Buštěhrad, mám je tam zamluvené, mají tam krásné a čišté a od Prahy je to kousek. Berennika: já právě dumám nad celkovou výzdobou stolu, aby toho nebylo málo, ale aby to zase nebylo přeplácané. Tak jsme s Mírou vyrobili svatební oznámení. Ten tip co se mi líbil měli na netu 55,- za kus, nás vyšlo 4,- za kus a pozvánky ke stolu jsou v ceně toho všeho. Tak jsem moc spokojená, můžete se podívat dala jsem je do alba. Zatím pa pa
Odpovědět
Profilova fotka
vikulda: No oznámení jsou nádherná, taky jsem ho puvodně chtěla ale našla jsem ho za 32,- , ale pak nám to přišlo podzimní tak jsme vybrali to co máme objednané. každopádně jste šikulky a kde jsi sehnala ty listy???
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak mam novinku... na svatbu nebudeme uz jen 2... ale 3..... :-x :-x :-x :-x
Odpovědět
No páni...gratuluju. :-) Plánovali jste to nebo to bylo pro vás překvápko?
Odpovědět
Profilova fotka
No planovali neplanovali :-) prasky jsem vysadila a nechali jsme tmu volny prubeh.. rikala jsem si ze kdyz jsem je tak dlouho brala tak to bude trvat... mno a ono je to upne jinak, takze to bylo prekvapko :-)
Odpovědět
Tak svatbu máš coby dup, tak ani snad nemusíš nic řešit, pokud ti nebude špatně... :-) Taky chci aby mi ten volný průběh po svatbě dopadl takhle. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mno budu drzet palce:-) ja se jen bojim aby mi byly satky.... |-|
Odpovědět
Profilova fotka
kamisek2000: juuuu :-) Gratuluji :-) a neboj snad tolik to ještě na tobě vidět nebude :-) každopádně držím palečky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kamisek: moc moc gratuluju, u mě to bylo také hned u obouch prcků, takže žádné dlouhé čekání a bych chtěla ještě toho chlapečka, když mám doma dvě princezny. To je super, hlavně zdravím vám oběma. berennika: mě se ten lísteček moc líbí a že by bylo podzimní, no vidíš to mi ani nenapadlo, ty lístečky mají na netu v potřebách pro tvorbu. Nejedete někdo na výstavu do Loun - Dům a zahrada 2010? My tam jedeme, jezdíme každý rok vždycky v dubnu a srpnu. Pokaždé tam objevím "něco co doma nutně potřebuju" :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja bych chtela holcicku :) tk snad vse vyjde.... :-) A co jinak? Jak pokracuji pripravy?? My dnes meli schuzku s kameramanem.. :--)) a ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak me vcera přišel košíček pro družičku a nějaké ještě stužky a mašle a řešila jsem auta čim pojede ženich a čim nevěsta. Tak já měla jet zlatým Land Roverem, ale chtěla jsem furt černé než zlaté a tak pojedu černým Mercedesem a ženich jede BMW :-) jinak čekám každym dnem oznámení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To mate vypujcene bo od znamych?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
kamisek: kdo vám bude natáčet obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, už jste zkošely dávat ubrousek do košíčku na koláčky? Mě ten ubrousek 33x33 cm příjde veliký, to ho pak otočíte a jakoby do něj koláčky obalíte? Myslela jsem, že mají být vidět, aby vykukovaly ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to znamej pritelovy rodiny.. ale normalne svatby toci...
Odpovědět
arrowka: ahoj, já byla v Praze v andělském. Přístup prapodivný (šup, šup rychle, gumové návleky) a šaty menší výber a moc mi neseděly. Záleží asi i na tom,jaké máš číslo, třeba v 36 a 38 a i výš budou mít více. Pak Kleinod, milá obsluha, ceny přepálený výběr široký ale nic se mi nelíbilo, Adina - milé, ale šaty už jsou trochu ošoupané, Maggie Sotero - trochu nafrněná slečna, šaty tohoto tipu jak komu sluší. Já mám nakonec šayt z Nevěsty, kde jsem byl spokojená i s výběrem a obslouhou a ceny o.k a vyjdou dosti vstříc (půjčovnmé není striktně omezené na 4 dny , já je mám třeba na šest a za stejnou cenu). Ale záleží na tom, co si představuješ a a asi i na velikostech. Já mám nakonec šaty vel.32, a těch po salonech moc neběhá... kamisek: taktéž gratulace :-D holky odkud budete mít koláčky a popřípadě i další zákusky? já asi učňovská cukrárna a dort máme už zamluvený u Nedvědové.
Odpovědět
zajdaa - tak do Andělského jsem objednaná v pátek, velikost mám 42, tak snad na mě něco budou mít, ale přílišné iluze o velkém výběru si nedělám... A na přístup jsem zvědavá, i když teda gumové návleky jsou trapas. :-| Jinak jsem objednaná ještě do Bereniké a do Adiny na Pankráci. Do Adiny jsem původně nechtěla jít vůbec, ale vzala jsem si na obíhání salonů den volna a chtěla jsem využít i dopoledních hodin, přičemž většina salonů má otevřeno až po poledni. V té Nevěstě jsi byla objednaná? :-) Já plánuju u paní Nedvědové minizákusky a dva menší ovocné dorty, jako hlavní dort budeme mít medovník. Koláčky budou domácí.
Odpovědět
Profilova fotka
kamisek2000: ano mame je od známých Dnes dorazilo Svatební oznámení :-) je moc krásné . Foto v albíčku A v pondělí bych měla jet na výlet pro šatičky :-)
Odpovědět
arrowka: co se týče Adiny na pankráci tak stísněný prostor a nic moc (tam jsem byla s přítelem kvůli obleku) na zkoušce jsem byla v holešovicích a salon je tedy o něčem jiném.. Co se týče nevěsty, tak tam se vůbec objednávat nemusíš a hlavně to máš hned přes ulici z té Adiny. Nevěsta má dvě pobočky - také hned vedle sebe. Vjedné je jen La Sposa a v té druhé mají mix. Určitě se tam zastav.
Odpovědět
Tak mám konečně rezervováno. :-) Jinak Adina na Pankráci opravdu nic moc, šaty mi žádné úplně nesedly (a to si myslím, že mám celkem konfekční postavu) a ani se mi žádné extra nelíbily. Sice nabízely u všech šatů úpravy, ale fakt nevím, proč bych si měla rezervovat šaty, které potřebují dvoje, troje úpravy, aby mi sedly. Dost malý výběr doplňků a stísněné prostory. Po Adině jsme spěchaly do Bereniké, šaty levné, kolem max. 4 500, ale hlavně bílé (já bílou mít nemůžu), malé prostory a málo světla. Jinak Andělské svatební studio naprosto perfektní - moc příjemná slečna, návleky dostala pouze mamka a já jsem se zula (to je myslím pochopitelné) a hned u prvních šatů jsem věděla, že to jsou ony. Koupila jsem si hned i bižu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...jsem tu nebyla let... Kamisek: velka gratulace!!!!!! Bude to parada, mimis :). Apropo v patek jsem byla za kamaradkou v porodnici a je to super, drzet v ruce maleho clovicka a jeste tak hezleho a vonaveho :). Ja jsem ted s pripravami u ledu. Mam zkouskove, tak svatbu vubec neresim...
Odpovědět
Profilova fotka
helik: oooo dekuji:-) ja uz se taky nemuzu dockat:-) jeste ze ta svatba se letem blizi :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Kam kdo jdete ke kadeřnici???? Já dostala doporučení do Matrixu a tak jsem se tam hned objednala a 26.6 jdu na zkoušku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jdu do vELVAR...
Odpovědět
ahoj nevěty z Kladna.. měla bych na Vás dotaz..technické záležitosti na obřad v Zámecké zahradě se prý zařizují v divadle Lampion, řekli nám to na radnici, máte s tím někdo zkušenost. Nevím na koho se tam obrátit atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Ampule: nezarizuje se to v Lampionu ale ve stredoceskem... :-) Nebo alepson my to zarizovali pres tu holcinu tam:-) Na radnici by ti na ni meli dat kontakt... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak saticky mi byly... sice jsem oparvdu o malinko pribrala, ale pani mi to upravila a ok... jeste mi k tomu objednala bolerko kdyby nebylo pocasi... a uzasny bylo to moc hezky spolecne Jen nesmim za ten mesic pribrat, ptz pak bych se do nich asi fakt nedostala Mno a pak jsem byla i u toho doktora: tak mi to povrdil, jsem v 7-8 týdnu Videla jsem to maly na ultrazvuku.. no to bylo neco uzasnyho pak jdu 2,6 na genetiku, do poradny atd.. uz to zacne:) Dostanu karticku a uz budu offiko mamina ted jedeme na muzikal- Baron Prasil, tak jsem zvedava jaky to bude Tak se zatim mejte fanfarove, papa
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?