Ahojky holky kladeňačky,
pročítávala jsem to tady snad dokola, ale nevěsty z Kladna jsem nenašla.
Je tu nějaká nevěsta, která plánuje svatbu na léto 2010 z Kladna nebo okolí?
Písněte, budu se těšit.
berennika: Byla jsem zatím jen v salonu Svatba snů a ve Venesis. Chystám se do Andělského svatebního studia a do salonu Adama, jinak nevím. Kdyžtak doporučte salon. :-) Pro mě připadá v úvahu jen Praha. Jedeme hned po svatbě na svatební cestu a šaty bude muset vrátit švagrová, která nemá auto.
oddávajícího jsme už snad objevili - našla jsem unitářskou církev, který se tváří velmi přátelsky a dělají osobní obřady přesně tak jak si je člověk vymyslí, takže to snad dobře dopadne :-)
arrowka: tak to ju no , ale buštěhrad je kousek a tam maj taky moc hezké :-) tak držím palečky at vybereš :-)
vikulda:Já budu mít taky organzu, svíčky, jmenovky a kytky jen takové kulate v barvě mojí kytice a tím že máme stul do T tak budou 3 v tom dlouhém u nás bude svatební a maminek takže to bude stačit, jinak sam na stul květy ruží a víc nic zas aby tam toho nebylo hodně
ksirka: Tak to držím palečky at to vyjde a co jinak už máte nebo plánujete??
arrowka: já bych také doporučila Buštěhrad, mám je tam zamluvené, mají tam krásné a čišté a od Prahy je to kousek.
Berennika: já právě dumám nad celkovou výzdobou stolu, aby toho nebylo málo, ale aby to zase nebylo přeplácané.
Tak jsme s Mírou vyrobili svatební oznámení.
Ten tip co se mi líbil měli na netu 55,- za kus, nás vyšlo 4,- za kus a pozvánky ke stolu jsou v ceně toho všeho.
Tak jsem moc spokojená, můžete se podívat dala jsem je do alba.
Zatím pa pa
vikulda: No oznámení jsou nádherná, taky jsem ho puvodně chtěla ale našla jsem ho za 32,- , ale pak nám to přišlo podzimní tak jsme vybrali to co máme objednané.
každopádně jste šikulky a kde jsi sehnala ty listy???
No planovali neplanovali :-) prasky jsem vysadila a nechali jsme tmu volny prubeh.. rikala jsem si ze kdyz jsem je tak dlouho brala tak to bude trvat... mno a ono je to upne jinak, takze to bylo prekvapko :-)
kamisek: moc moc gratuluju, u mě to bylo také hned u obouch prcků, takže žádné dlouhé čekání a bych chtěla ještě toho chlapečka, když mám doma dvě princezny. To je super, hlavně zdravím vám oběma.
berennika: mě se ten lísteček moc líbí a že by bylo podzimní, no vidíš to mi ani nenapadlo, ty lístečky mají na netu v potřebách pro tvorbu.
Nejedete někdo na výstavu do Loun - Dům a zahrada 2010? My tam jedeme, jezdíme každý rok vždycky v dubnu a srpnu. Pokaždé tam objevím "něco co doma nutně potřebuju" :-)
Tak me vcera přišel košíček pro družičku a nějaké ještě stužky a mašle a řešila jsem auta čim pojede ženich a čim nevěsta. Tak já měla jet zlatým Land Roverem, ale chtěla jsem furt černé než zlaté a tak pojedu černým Mercedesem a ženich jede BMW :-)
jinak čekám každym dnem oznámení :-)
Holky, už jste zkošely dávat ubrousek do košíčku na koláčky?
Mě ten ubrousek 33x33 cm příjde veliký, to ho pak otočíte a jakoby do něj koláčky obalíte?
Myslela jsem, že mají být vidět, aby vykukovaly ;-)
arrowka: ahoj, já byla v Praze v andělském. Přístup prapodivný (šup, šup rychle, gumové návleky) a šaty menší výber a moc mi neseděly. Záleží asi i na tom,jaké máš číslo, třeba v 36 a 38 a i výš budou mít více. Pak Kleinod, milá obsluha, ceny přepálený výběr široký ale nic se mi nelíbilo, Adina - milé, ale šaty už jsou trochu ošoupané, Maggie Sotero - trochu nafrněná slečna, šaty tohoto tipu jak komu sluší. Já mám nakonec šayt z Nevěsty, kde jsem byl spokojená i s výběrem a obslouhou a ceny o.k a vyjdou dosti vstříc (půjčovnmé není striktně omezené na 4 dny , já je mám třeba na šest a za stejnou cenu). Ale záleží na tom, co si představuješ a a asi i na velikostech. Já mám nakonec šaty vel.32, a těch po salonech moc neběhá...
kamisek: taktéž gratulace :-D
holky odkud budete mít koláčky a popřípadě i další zákusky? já asi učňovská cukrárna a dort máme už zamluvený u Nedvědové.
zajdaa - tak do Andělského jsem objednaná v pátek, velikost mám 42, tak snad na mě něco budou mít, ale přílišné iluze o velkém výběru si nedělám... A na přístup jsem zvědavá, i když teda gumové návleky jsou trapas. :-| Jinak jsem objednaná ještě do Bereniké a do Adiny na Pankráci. Do Adiny jsem původně nechtěla jít vůbec, ale vzala jsem si na obíhání salonů den volna a chtěla jsem využít i dopoledních hodin, přičemž většina salonů má otevřeno až po poledni.
V té Nevěstě jsi byla objednaná? :-) Já plánuju u paní Nedvědové minizákusky a dva menší ovocné dorty, jako hlavní dort budeme mít medovník. Koláčky budou domácí.
kamisek2000: ano mame je od známých
Dnes dorazilo Svatební oznámení :-) je moc krásné . Foto v albíčku
A v pondělí bych měla jet na výlet pro šatičky :-)
arrowka: co se týče Adiny na pankráci tak stísněný prostor a nic moc (tam jsem byla s přítelem kvůli obleku) na zkoušce jsem byla v holešovicích a salon je tedy o něčem jiném.. Co se týče nevěsty, tak tam se vůbec objednávat nemusíš a hlavně to máš hned přes ulici z té Adiny. Nevěsta má dvě pobočky - také hned vedle sebe. Vjedné je jen La Sposa a v té druhé mají mix. Určitě se tam zastav.
Tak mám konečně rezervováno. :-)
Jinak Adina na Pankráci opravdu nic moc, šaty mi žádné úplně nesedly (a to si myslím, že mám celkem konfekční postavu) a ani se mi žádné extra nelíbily. Sice nabízely u všech šatů úpravy, ale fakt nevím, proč bych si měla rezervovat šaty, které potřebují dvoje, troje úpravy, aby mi sedly. Dost malý výběr doplňků a stísněné prostory. Po Adině jsme spěchaly do Bereniké, šaty levné, kolem max. 4 500, ale hlavně bílé (já bílou mít nemůžu), malé prostory a málo světla.
Jinak Andělské svatební studio naprosto perfektní - moc příjemná slečna, návleky dostala pouze mamka a já jsem se zula (to je myslím pochopitelné) a hned u prvních šatů jsem věděla, že to jsou ony. Koupila jsem si hned i bižu.
Ahoj holky...jsem tu nebyla let...
Kamisek: velka gratulace!!!!!! Bude to parada, mimis :). Apropo v patek jsem byla za kamaradkou v porodnici a je to super, drzet v ruce maleho clovicka a jeste tak hezleho a vonaveho :).
Ja jsem ted s pripravami u ledu. Mam zkouskove, tak svatbu vubec neresim...
ahoj nevěty z Kladna..
měla bych na Vás dotaz..technické záležitosti na obřad v Zámecké zahradě se prý zařizují v divadle Lampion, řekli nám to na radnici, máte s tím někdo zkušenost. Nevím na koho se tam obrátit atd.
Ampule: nezarizuje se to v Lampionu ale ve stredoceskem... :-) Nebo alepson my to zarizovali pres tu holcinu tam:-)
Na radnici by ti na ni meli dat kontakt... :-)
Tak saticky mi byly... sice jsem oparvdu o malinko pribrala, ale pani mi to upravila a ok... jeste mi k tomu objednala bolerko kdyby nebylo pocasi... a uzasny bylo to moc hezky spolecne Jen nesmim za ten mesic pribrat, ptz pak bych se do nich asi fakt nedostala
Mno a pak jsem byla i u toho doktora: tak mi to povrdil, jsem v 7-8 týdnu Videla jsem to maly na ultrazvuku.. no to bylo neco uzasnyho pak jdu 2,6 na genetiku, do poradny atd.. uz to zacne:) Dostanu karticku a uz budu offiko mamina
ted jedeme na muzikal- Baron Prasil, tak jsem zvedava jaky to bude Tak se zatim mejte fanfarove, papa