Tak Vás tady dámy vítám, v našem druhém, doufám, že stejně úspěšném, témátku x-)
Věřím, že k nám, kecalenám, brzy přidají další nové tváře a bude to ještě větší slepičárna :-D
Hodně zdaru v manželství všem nám vdaným, i čekatelkám x-)
Baru, zkusila bych to domluvit i s Kačkou, jestli by jí manža třeba některý večer nepohlídal, že by šla s nama :-) ale to je samozřejmě na ní... a určitě to nebude hned teď... no, ale my čtyři to probereme teď v tu středu a dáme vědět, co a jak :-P a vy mezi tím hezky stavějte domov ;-)
Dobré ránko holky, tak dnes je zase venku nějak pošmourno, a chce se mi spát :-S
Baru já jsem chtěla srazík v pátek, ale holky nemůžou, a to mám prosím pátek volný, páč manžel jede do Ratěk do sklepa z chlapama z práce :-)
Kači, co novééého? Co prdošek? Jak se máááte :-)
Jů holky musím vám honem něco prásknout. Jela jsem něco vyřizovat do Hodoša a potkala jsem se tam Kačkou.
Musím vám říct, že vypadá skvěle!!! :-D :-D :-D
Je hubeňoučká a moc jí to sluší. Ona bude tvrdit že to není pravda, ale věřte mi pravda to je! Opravdu bych do ní neřekla, že je chvilku po porodu :-D
Z Vašíka je opravdu pořádný chlapák. Je tak kouzelný a milený, že bych hned pomačkala :-D
Blani,ty práskačko!!!
Hubená nejsem. 72 kg živé váhy!!! A okolo pasu něco,co tam nemá být ]-(
Bláňa vypadá moc hezky. Prostě krásná mamina.
Ještě bych mohla potkat Sylvušku. Pořád chodím po městě a štěstí na sebe nemáme.Snad za tebou zajdu do práce ;-)
smudlinko,moc moc blahopřeju k těhu. Já jsem to teda taky věděla. No Grufča je práskačka. ;-)
Holky, zdravím vás a přeji aby jste si ten zítřejší srazík maximálně užily ;-)
Katy - já tě dneska taky viděla a musím dát Blani za pravdu - moc ti sluší a vůbec by člověk neřekl, že máš chvilku po porodu ... Já kdybych nemusela letět na autobus do Kyjova,tak bych se podívala na malého Vencu - no snad příště tě potkám a nebudu zase někam spěchat...
Mějte se krásně.
Jééé holky, jen se po ránu přihlásím, a musím se tu chlámat, vy jste všechny práskačky :-D hehehe :o)
Katy, no je fakt, že co máš Vašíka, tak jsem tě nepotkala, ale teda viděla jsem fotky na FB od nějaké tvé kamarádky a má tě tam na fotce a máš tam jen rifličky a tričko a držíš malého, a jsi tam hubená jak lunt, kurnik, jak jsi ty kilča sundala? Vypadáš fakt suprově, za to o mě se to teda říct nedá. Hoď sem tu dietu co držíš a nedělej fóoory :-D
Já končím v práci 15,10 a 15,20 mi jede bus, tak ten mezičas už ven nechodíš no :-D
Sylvi,ty fotky jsou ze soboty. Byly jsme u Jezu na pořádné prochajdě. No a samo,že tam Václav dostal hlad,tak jsem ho musela nakojit. Lidi čučely,jak kdyby to nikdy neviděly. :-D
Rifličky jsem měla. Musela jsem si koupit,protože ty před těhu teda fakt neobleču. ]-(
Vladi,já jsem si myslela,že spěcháš. Kam jsi uháněla?
Lumpe,kde jsi ty? Ivko,ty s náma nekamarádíš?
njn, ženské :-D co jiného by se taky v takovém babinci dalo čekat, že :-D
Blani, jestli se sem dneska mrkneš - chceš někde cestou vzít? už vyzvedávám Helču, tak jestli chceš i ty???
Jani ne děkuji :-)
Holky vy mě asi zabijete!!!!!!! :-(
Včera mi připomínala kamoška, že máme dnes v 18 hod. dámskou jízdu. Já jsem na to uplně zapoměla, že jsme se na to domluvily už před týdnem!
Moc se omlouvám, nezlobte se.
Aspoň bude důvod udělat další sraz v blízké době ;-)
tak srazík byl super. Dokonce za nama stavila i Helča R. na skok, tak jsme viděly tu naši blondýnku :-) Jinak jsem se pobavila. můj už měl o mě doma strach, pač jsem se stavovala ještě za mamkou a trochu jsme se zakecaly :-D tak snad se brzo uvidíme znovu ;-)
Ahojte. My jsbyli o víkendu u našich. A dneska má Zdenek narozky,tak jsme si udělali výlet do Lednice,prošli zahradu,naobědvali se a hurá domů....
Jani,no věřímtomu,že v létě to do kytek půjde. Venku teplo,doma nikdo....
Na srazíku jste teda poplkaly??
ahojte, sluníčko všechny táhne ven a nikdo sem nepíše.... Jak se máte? Srazík byl super, pokecaly jsme si, viděly jsme Helíska, nadlábly se a popily. No myslím, že bychom to mohly zopakovat a ve větším počtu.
Ahoj holky, no neházejte to do kytek :o), srazík byl fajn, hezky jsme si pokecali :o), určo to zase brzo zopáknem, i když já s těma mojima vyglajdanýma kyčlema...hihi, sotva někdy lezu :-D
Včera jsme byli pro autosedačku, tak už máme komplet všechno dá se říct x-)
Katy, takový pěkný výlet jste si udělali? Tý jo, a jak se malému líbilo v Lenici? x-)
Jinak ve čtvrtek snad ofiko začínáme doma s tou rekonstrukcí, takže do konce května budu v práci, tak budu ještě online, a pak počítám do půlky června bude útrum :-) Snad budou hoši z firmy šikovní a práce jim půjde pěkně od ruky, než porodím vše musí být hotové :-N
Katy, to muselo byt moc fainé, zvlášť, když byl víkend hezký :-)
určitě to zopákneme... ještě než Sylvuš porodí ;-) a když se tam nebude moc dobelhat, tak ji tam doneseme :-P
Ahojky holky,
včera jsem viděla Katku s malým venku - jako Katko, postavičku máš úplně v pohodě, vůbec nevypadáš, že jsi chvilku po porodu....ti závidím, že to tak krásně kočíruješ tu váhu.
Jani- jak jde učení? Já už začínám lehce šílet a jestli si najdu šedivý vlas, tak se ani divit nebudu :-x :-x
Luci - jak je možné, že jsi mě dneska málem nepoznala? Já tě poznala hned..... x-) x-) x-) Máš se dobře, tebe jsem neviděla od toho srazíku od loňska....
Jinak holky - dneska jsem byla zaplatit dovolenku - už aby byl srpen. Sice jsem chtěla vycestovat hned po státnicích, ale nějak ten termín už byl obsazený, takže nakonec se jede konec srpna a začátek září a jedeme opět staré dobré Chorvatsko a Makarská riviera. Já chci sluníčko, dovolenou a válečku na pláži a taky pařba jedna za druhou - budu mít co slavit( státnice, narozeniny)....Do srpna musím popravit postavu, at se vlezu do plavek a nečouhá mi špek :-D :-D
Kam plánujete dovolenou vy?
Sylvi - ty asi plánuješ dovolenku jinou, co? :-) Ale i mateřská dovolenka je přece fajn, ne?
No a jaké to bylo na srazíku????? Povídejte a přehánějte.....O Helči J. už to vím, co dalšího nového? Já jak se učím doma, tak se nikam nedostanu a nic nevím.... :-S
Jo a holky - dívali jste se na tu ZUMBU? To nové cvičení v hodoníně? Mě to docela láká - asi to půjdu prubnout - sice nevím, jak to zvládnu - to je takový roztančený styl cvičení - tak pak třeba budu rozmotávat nohy, ale asi to fakt půjdu prubnout.....
Baru, Marky určitě jdou.....co vy ostatní?
Vladi, to víš... už jsem se začala učit. Zitra vyzvednu vytiskou bakalářku a vezu ji na fakultu... no, začíná se mi stahovat zadek :-D Jinak dovolenou si určitě zasloužím. mě nabídl otec, jestli nechcu jet s ním se ségrou dva dny po státnicích do chorvatska na týden, že mi to zaplatí... tak nad tím uvažuju, že bych si pak taky zasloužila relax :-) a ty špek shazovat nepotřebuješ ;-) jsi kočka
nad tou Zumbou jsem uvažovala, ale asi nestihnut tu první hodinu, co bude v hodoníně. Kolik ta lekce vlastně stojí?
Jani - tak já bych tu nabídku dovolenky rozhodně využila ;-) Taky jsem měla v plánu jet hned po státnicích, ale bohužel lokalita v tom termínu už je vyprodaná, tak jsem to nakonec přesunuli na týden v srpnu s tím, že máme se sestrou 30 let, tak to tam aspoň pořádně zapijeme :-D :-D :-D
A s tou postavou něco dělat musím - to víš je po zimě a to jde všechno vidět - právě mi přišla ideální ta zumba na to shazování kil.....prej se u toho hubne samo a navíc je to tanec, který já můžu - rozhodně lepší tanec než posilování v posilce...
Já ani nevím, kolik to stojí ta hodina - jen vím, že budu moct jít až v pátek 4.6 - to budu mít po státnicích. Možná by mohla něco víc vědět Markétka - na FB se jí zeptáme....
čus ženy, jdu vás po sto letech pozdravit...
děkuji za pozvání na komorní srazík, jsem ráda, že jsem vás viděla a pobavila se. Jani, Darja je klasik! že má takový smysl pro humor jsem o ní nevěděla a ani netušila ;-) x-) pozdravuj
jinak si nemyslete, já vás dočítám, ale nepřispívám...
já jdu zumbovat ve čtvrtek, pondělní hodinu jsem nestihla, ale v Brně. tam hodina stojí stovku, tak ať máte představu.
Vladi, a ty to fitko pěkně flákáš! já už mám vybranou další permicu :-D
heli - tož vitaj zpátky...:-)
No flákám to fitko - však taky musím jít po státnicích shazovat ty špeky :-D :-D :-D Momentálně mi v hlavě vězí jediné - zdárně udělat státnice a pak budu řešit ostatní věci :-)
Jaká ta zumba je?
Katy - já tě viděla z okna - takže až tě uvidím na ulici a nebudu zase spěchat na bus nebo něco podobného, tak se určitě zastavím ti malého Vencu i tebe omrknout ;-)
Ahojka Heli :-)
ségře to vyřídím. určitě ju to potěší. ona není špatná holka, jen jí chvilku trvá, než se rozhledí a je fakt, že občas co slovo, to perla :-D
Achooj holky, juj tu se to rozjeloooo :-D HOlky vy se mááte tu dovošku vám budu závidět, ale já se už moc těším na to naše mrňátko :-D I když to víte, že si na Vás vzpomenu, jak si budete užívat u moříčka :-D
Ale moc vám to přeju, po těch státnicich a bakalářkách si to obzvlášť zasloužíte :-N A holky nebojte, to dááááte, budu vám držet pěsti!
Vladi prosím tě, co to meleš o špeku, šak jsi jako proutek. Vypadáte všechny skvěle, jen já budu po porodu jak Míša kulička. A ten Zumba fitness bych taky rááda zkusila, to mne zaujalo mega, ale já než se někam dostanu....to bude ještě doba. Ale musím to pak ty kilča po porodu vyskákat :-D
Jani, pozdravuj ségru, jste úplně jiné co jsem poznala, ale je fajn, ráda jsem se seznámila a doufám, že se jí daří dobře ;-)
Heli, ty sakreš taky musíš prubnout všechny sporty, když si vzpomínám co jsi už dělala....je ještě něco co jsi nezkusila? :-D :-D Ale Zumba musí být fakt super ;-)
Katku jsem ještě neměla štěstí potkat, určo vypadá skvěle ;-) o tom není pochyb, a malého bych ráda viděla, musí být už kus chlapaka :-) Katyy přidej si nové fotkyyy :-D
A já hlásím, že jsem dneska opět viděla Kačenku, ale zase jen z dálky.....ale ono příležitostí určitě ještě bude.
Sylvi - kde tys došla na to, že já jsem jako proutek????? jako hezky se to čte, ale pravda je trošku jiná a fakt to do prázdnin musím doladit - to víš, fitko ted dobře flákám, nemám na něj čas.....Ale tu zumbu bych chtěla jít zkusit, dokonce jsem se dozvěděla, že už ji přecvičují i na Lipovce - a to mám kousíček od domu.
Naše Helča - ta už opravdu vyzkoušela snad všechno, že jo Heli? ;-) ;-) ;-) Nějaký tandemový seskok s padákem by mě nepřekvapil, že už to máš taky za sebou.... :-)
Zklamu vás, seskok padákem si dám až ke 30.tinám :-D
Jinak marně přemýšlím, co jsem ještě nezkusila za sport... :-D
Vladi, neflákej fitko, mně už se rýsuje babůvka ;-)