Nevěsty z Chomutovska a okolí 2009. Najdou se nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj najde se tu některá, co se bude také vdávat v tomto roce a je z Chomutova nebo jejího okolí?
Odpovědět
Ahoj Jituško, protože jsem zatím nenašla tvé svatební album s fotečkami, dovol mi, abych ti, vlastně vám všem třem, popřála alespoň takto, do manželsví spousty lásky, tolerance a spokojenosti, aby jste se měli stále tak rádi. věřím, že se vše vyvedlo jak mělo, že jste takto šťastná kompletní rodinka! ahoj a užívej novomanželko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pavlínko, děkuji za přáníčko. Fotečky ještě nejsou a amatérské se mi sem dávat nechtějí. Jaká byla svatebka?
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem chtěla, pí Jechová na vrácení šatiček super reakce, nic jsem neplatila ale mám přinést fotečku na nástěnku ;-) nad očekávání jsme na darech vybrali slušné korunky, tak jsme si koupili telku a ještě máme na malou dovču.
Odpovědět
Ahoj Jituško :-) svatebka byla krásná, opravdu svatební dovolená, totální odpočinek od shonu, úplně jsme vypli a užívali si jeden druhého, teplíčka, moře....takže doporučuji co nejdříve po svatbě odjet - kamkoli, ale fakt si to jakoby dovychutnáte hezky spolu, ty okamžiky :-) už máte plán,kam pofrčíte? a i se šatičkama to dopadlo dobře, jak nyní čtu, tak to je fajn, já je měla jen doti špinavé zespodu :-x ale také nic...jen mi řekli, že je musí rychle vyčistit, že na sobotu jsou zase zamluvené. Já je tedy měla z Ústí. tak se těším alespoň na maličkou ochutnávku profi foteček:-) pěkně i s malou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se těším na fotečky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak fotečky od fotografky už mám. Mi včera volala že si pro ně můžeme přijet a ejhle ona je z Mostu a mi v Mostě zrovna byli, skvělá náhoda. Výběr je v albu tak můžete jukat :-) ;-) Ostatní fotečky co fotili ostatní se mi ještě nesešli :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé vrtul, to je fofr.. Moc hezký fotečky... Všem třem to moc slušelo.. A jak se ti lehalo na zem na ty kostky?? :-D :-D Koukala jsem na hezkou výzdobu aut.. A ty černobílé fotky vám sluší... Moc se mi vaše fotky líbí.. Jste teď určitě moc šťastný... Tak gratuluji 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
vrtul: Ahoj moc vám to všem slušela, opravdu krásná svatba, nádherné šaty, kytička, výzdoba aut, prostě vše. Moc gratuluji ještě jednou. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
lehnout si na kostky mi musel manžel pomoct a hlavně vstát byla sranda, tlačili jen trochu a špinavá jsem nebyla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vrtulko fotky jsou nádherný. My je ještě nemáme, máme jich spousta, tak fotograf říkal, že na to bude potřebovat více času. Tak snad po svatební cestě už sem nějaké hodím. Zítra letíme na svatebku, už se moc těším. Konečně dovolená, už jsem jí potřebovala jako sůl. Mějte se tu krásně a po dovče se opět ozvu:-)
Odpovědět
vrtul a co nějaké fotečky z hostiny, šup sem s nimi. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ilco ještě je nemám :-p
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, tady je to nějaké mrtvé =-)
Odpovědět
To víš už jsme tu jen my dvě :-D kdo sem psaly, tak to už lepší nebude, už nás to za 25 dní čeká, tak už se těším, už bychom měli začít dolazovat svatbu, nějak se mi do toho ale nechce. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem tu taky :-) ale tak nějak mam všechno hotové, připravené, tak už jenom odpočítávám dny x-)
Odpovědět
Profilova fotka
pursi vy to budete mít na tom Hasištejně viď? Můžu se zeptat kolik za to chtějí? Včera jsme jeli okolo tak jsem si vzpoměla.
Odpovědět
Profilova fotka
no chtějí za to 1000Kč a je to včetně poplatku a veškeré výzdoby - stůl, židle, slavnostní šerpy, erby, kytky, oblečení budou v historických kostýmech atd prý nač si ještě vzpomeneme.... no prostě za hubičku x-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to jo.. Máte to levné... Pursi a co šatky? Vejdeš se do nich ještě?? (teda jestli si tě nepletu.. Jsi těhotná, že?) A jak zvládáš těhotenství? Il_co, tak to toho tady asi moc nenapíšem... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
no zítra jdu na poslední zkoušku... tak jako bříško docela roste, ale mam v nich rezervu, takže vejít bych se měla, zítra dám vědět jak jsem dopadla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, hlásím se po delší době, dneska jsem nastoupila po dlouhé posvatební dovče poprvé do práce. Klidně bych byla doma ještě měsíc. Svatební cesta byla nádherná, potom jsme ještě cestovali po ČR, takže jsme si dovču krásně užili. Manža spěchal do práce, ale nakonec se mnou zůstal doma celých 14dní. V pátek jsme si přivezli svatební fotky od profíka. Vložím je až koncem týdne, doma nám kiksnul počítač, takže ho máme v opravě. Fotečky jsou ještě hezčí než jsme čekali. Fotograf nám vytvořli i videoklip, fotoprezentaci a máme i svatební fotoknihu. Holky Vám se to taky už pomalu blíží, jste nervózní?
Odpovědět
Profilova fotka
jj pursi, určitě dej vědět.. Mně se teda pupík moc nezvětšuje, tak zkoušku nechávám asi až na den, kdy si je budu vyzvedávat.. Naštěstí jsou šněrovací, tak by to mělo být dobrý.. A kdyby náhodou, tak u Jecha určitě něco seženu... A já je chci mít jen na obřad, oběd a hostinu máme na naší zahrádce, kde se bude krájet i dort, tak ještě na to krájení a pak se převlíknu do jiných šatů, které mi bude šít moje budoucí tchýně. Už víte pohlaví nebo se necháte překvapit? :-) Petulinko, tak na fotečky jsem zvědavá.. Taky bych chtěla fotoknihu, ale fotograf, který to dělá, tak u toho se mi nelíbily fotky a ten druhý byl zase docela drahý.. Ale byla mi doporučená jedna stránka, kde si ji můžu navrhnout a nechat vytisknout, nebo bych pak dala někomu (fotograf, který to dělá) CD s fotkama a nechala si ji udělat, pak už to nebudou takový ývdaje... Nebo taky fotostar to dělá.. Tak ještě uvidim.. Ona ji má i švagrová, která se teď vdávala a je to moc hezké... Tak bychom ji chtěli nechat udělat i rodičům...
Odpovědět
Profilova fotka
jo jinak nervózní zatim nejsem. Spíš se těšim jak to všechno bude probíhat jak to bude vypadat a jestli se to zvládne tak jak si představujem... Aspoň malinko.. a už se těšim, až se budu podepisovat jinak..
Odpovědět
Profilova fotka
lucynka: no zatim to vypadá na holku, doktorka říkala že žádnýho bimbáska tam nevidí x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pursi, tak to je hezký.. Aspoň máte jak chlapečka, tak holčičku.. Teda zatim to tak vypadá :-) My zase čekáme chlapečka. Naše první miminko. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
¨tak jsem byla na zkoušce šatů... paráda x-) zrovna je výprodej, takže když si je koupím tak mě vyjdou levněji než když si je půjčím.... :-D takže není co řešit ;-) jinak se do nich samozřejmě vejdu. koupila jsem si k tomu i doplňky a jsem nadmíru spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No neni možný.. Tak to je určitě veliká radost.. To je skvělý.. Jsou levnější a ještě je můžeš prodat.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jednak je můžu prodat a jednak se nemusím až tak hrozně hlídat abych ti šaty nezničila... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pursi tak to je super s těma šatama, o tom zničení mi ani nemluv, já měla hrůzu co budu muset platit a měla jsem celkem zkaženou naládu a úplně zbytečně. Ten výprodej jsem tam viděla a to vyprodávají kolekci nebo všechno?
Odpovědět
Profilova fotka
veškeré svatební a společenské šaty.... protože budou mít novou kolekci tak potřebují uvolnit místo
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?