Nevěsty z Blanska a okolí 2011 plánující svatbu.Jste zde?

Zobraz úvodní příspěvek
Tak děvčata kdopak plánujete svatbu příští rok stejně jako já?
Odpovědět
@kristynap: já si taky myslím, že kombinace bílá košile-šampaň kravata by mohla být pěkná. Ještě uvidím, co mi bude porazeno, a podle toho se rozhodnu. Ale košili asi určitě měnit nebudu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky která zvás si udělá zítra čas na http://www.kvetinykristyna.cz/index.p.... mrknite na ty stránky od Hanky z květinářství Kristýna
Odpovědět
Profilova fotka
@hanik.s Tak nevim, jestli sem to s tou kosili a kravatou nebyla ja - my totiz kdyz jsme byli s kravatou kupovat kosili, tak se nam fakt vic k ni libila bila - kdyz totiz byla sampan ton v tonu, tak jako dobry, ale prislo nam, ze se pak ta pekna kravata v tom utapi...
Odpovědět
@kristynap @hanik.s ahojky holky, já mám taky šaty barvy ivory, je to taková smetanová no spíš slonová kost a v salonu mi řekli, že mám pořídit ženichovi košili smetanovou, kvůli tomu aby na fotkách nevypadaly moje šaty vedle bílé košile jako špinavé, zaprané.... ale vzhledem k tomu že moje šaty na fotkách vypadají jako bílé, tak to ještě promyslím, zatím máme koupenou kravatu, která je bílo krémová, pořídila jsem i úžasnou vestičku s kapesníčkem a regatou, ale bohužel je malá,takže kdybyste měla něktrá zájem je k dispozici..
Odpovědět
Ahojky holky, tak my asi nebudeme košili a regatu už řešit. Byla jsem si totiž pro závoj a paní mi šaty přložila k jiným a spíš než chapagne vypadají jak tmavší bílá, nebo hodně světlá ivory. Nedá se to popsat :) Ale asi necháme košili i regatu bílou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky tak mě zbývá ještě koupit příteli košily na manžetové knoflíčky.Nevíte kolik tak stojí?????????
Odpovědět
@vermona: ahojky my máme objednanou za 690 Kč, ale nevím přesně, co to je za značku
Odpovědět
Profilova fotka
@hanik.s tak to není zas tak moc.A kde jste ji ojednali
Odpovědět
Profilova fotka
holky rozhoduju se mezi 2 dortíkama,porad te kerý ;-)
Odpovědět
@vermona: v prodejně Krasu u nás v Boskovicích, jak jsme kupovali oblek, zrovna jsme ji objednali. Má i kryté zapínání, vypadá moc hezky :-)
Odpovědět
mě se víc líbí ten kulatý dortík ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanik.s váhám který :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, nemáte někdo info ohledně možnosti uskladnění cukroví a výslužek ve Sladovně den před svatbou? Díky
Odpovědět
@ond ahojky, když jsme na Sladovně byli, mám pocit, že jsme se na to ptali a paní provozní říkala, že není problém. Ale musím říct, že si nějak nejsem jistá. Stejně jí teď někdy budu psát, tak se na to radši zeptám :-)
Odpovědět
@ond@hanik.s No, já vím na 100%, že jsem se s paní ve Sladovně domlouvala, že cukroví a všechny věci dovezu už v pátek před svatbou. Takže asi tak .. Pro jistotu se teda zeptejte ale já jsem s ní tak domluvená a počítám s tím. Kdyby né, tak nevím, co bych dělala ... :-D Jinak, vrátila jsem se po týdnu z dovolené, tak co se u vás holky dělo nového?
Odpovědět
Profilova fotka
@slunickowww kdepak jsi byla na dovolené,už se nám to všem blíží co
Odpovědět
@vermona No, byla jsem v Italsko-švícarských alpách na lyžovačce a super .. akorát jsem dojela s mega oparem a opálenou jen a jen hlavou, takže když půjdu v pondělí na zkoušku líčení a účesu, budu vypadat jako trubec největší :-D No, ale co .. hlavně, že se to všechno do svatby spraví, ne? A co jinak vy holky? Tady je totálně pusto a prázdno. Místo toho, abysme začali stresovat, panikařit, co všechno nemáme a radovat se z toho, co máme, tak je tady jen a jen pusto a prázdno :-(
Odpovědět
@slunickowww ja prave stresuju a docela zacinam i panikarit, protoze nemam domluvenou zadnou kadernici :-( . ta, kterou jsem fakt chtela a i oslovila, jede zrovna v ten tyden moji svatby na dovcu :-( holky, prosim vas vsechny, nevite o nejake fakt dobre kadernici, ktera zvladne slozity ucesy? mam dlouhy vlasy a z toho se ucesy delaji hur, ale strihat to nebudu a fakt bych chtela asi spis neco slozitejsiho, napul vycesany nahoru a pak neco z toho spusteny dolu, hlavne aby to byla fakt hezky a drzelo to...s timhle mam spatnou zkusenost. zkousim tady porad hledat i ve starsich diskuzich, ale porad nic. neznate nektera nejakou hodne dobrou? diky moc! jinak ted hodlame vyresit oznamka, bohuzel to jste nemame doreseny, jak to bude vypadat, takze snad se nejak dohodnem a objedname, uz mam pocit, ze to docela hori :-)
Odpovědět
@veruska26 ahojky, já mám domluvenou kadeřnici v Boskovicích, ale na svatby prý češou jen stálé zákaznice...v Blansku ale vím o jedné, myslím Ivaně (nevím jak dál) a ta je prý moc šikovná, někdo ji i na beremku chválil :-) ...jinak já mám taky docela dlouhé vlasy, asi do půli zad, a stříhat to nijak razantně nechci, spíš jen konečky, nicméně účes už mám vybraný :-), viz foto :-)...a de facto i kytičku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruska26 Teda nemáš to s holkama jednoduchý - to se to tu hemžilo radami a návrhy cukrářek, květinářek...teďka ticho po pěšině a kadeřnice žádná :-( @bikulala Tu Ivanu jsem doporučovala (kromě jiných) i já a je to zrovna ta, co bude mít tu dovolenou - holt smůla... Více dobrých kadeřnic jsem tu nepoznala, nebydlím tu tak dlouho a co jsem objevila Ivanu, tak asi ani žádnou jinou zkoušet nebudu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanik.s Vidíš, v krasu, a my z Boskovic lítáme po Brně a sháníme košilu, už mě asi klepne, chceme světle oranžovou až lososovou. Vím že by měl být v obleku dlouhý rukáv, ale co vy na to? my teda sháníme krátkej aby se mě skoro manžel neupekl, kdyby náhodou a přece jen to zas tak nóbl nemáme. Jo a kravatu jsme sehnali v CA , bílou, myslím že to k tmavě šedému obleku bude dobrý. doufám :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@leilunka Ten můj měl taky košili s krátkým, pod sakem to stejně nejde poznat, bylo mu v ní dobře a nikdo k tomu neměl vůbec žádnou poznámku ani když sako sundal ;-) Takže já schvaluju...
Odpovědět
Profilova fotka
@kackabk tak to sem ráda, koukám, že tabuly jstetaky měli laděnou do světle oranžova až lososova, líbí se mi to. Už mám plnej šuplík věcí do té barvy, akorát každá jinej odstín mám ten pocit :-)) :-)
Odpovědět
@leilunka odkud jsi? v blansku mají obrovskej výběr košilí na wanklově náměstí v 2. patře nad GE money Bank, koupili jsme tak košili včera a je úúúúžasnááá a mají i docela velkej výběr kravat :-) A co jinak?? no mám nervy jako blázen... termín máme za 14 dní a pořád mám pocit že něco nemáme... a že to všechno nestihnem... Od 1.4. jsem změnila místo a to je teda taky mazec...
Odpovědět
Profilova fotka
@koopretina Puvodně jsem z Rájce, nyní z Boskovic a tady na náměstí mají leda... :-p na Wankláč určitě teda taky zajdeme. myslíš nahoře jakoby oproti co byla to Sale?
Odpovědět
ahojky holky, @veruska26 : já chodím k šikovné kadeřnici u nás Bce - Táňa Grénarová, chodím k ní už strašně dlouho a je fakt šikovná, akorát nevím, jestli by jela česat do Bk. @kackabk : přítel má košile dvě, s krátkým i s dlouhým rukávem. Na Vánoce jsem mu koupila s krátkým, ale jeho mamince se zdálo, že je málo slavnostní, že nejsou vidět manžety, tak máme i s dlouhým :-S S tím, že se ve svatební den sám rozohdne, kterou si obleče. Jeho maminka má totiž samý takový super rady, jako že pásek se do obleku nehodí atd ;-) @leilunka: máš pravdu, že v Bce na náměstí nic není. Na tom Wanklově náměstí mají košile Friends and Rebels, sice mají pro mě takový zvláštní číslování (39/40, 41/42), ale přítel si je nemůže vynachválit. Ta z toho Krasu má značku A.M.J., je s dlouhým rukávem a materiálově a střihově taky super. @koopretina: přeju pevný nervy, všechno dobře dopadne, neboj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanik.s zajdem dneska do Krasu a příští týden do Blanska, díky za tipy. Krátký rukáv teda určitě mít budem, stejně mám pocit že by mu ty manžety moc nelezly, pásek mít budem taky na tom nevidím nic divného. když je sladěnej k botům tak je to přece pěkné, ba naopak mě přijde divný mít kalhoty bez pásku, ale jako co se týče svatební etiky tak se nevyznám, tak můžeme polemizovat, ráda se přiučím :-)
Odpovědět
@leilunka: Já jsem právě ten pásek koupila příteli k narozeninám, aby ho měl na svatbu. Taky se mi líbí a jako Ty na tom nevidím nic špatného. Ale znáš to, některé maminky ví přece nejlíp, co se hodí a co ne :-D
Odpovědět
@leilunka jj v tom obchůdku na proti tomu jak bylo kdysy Sale my máme košili s dlouhým rukávem a manžetovými knoflíčky. Dlouhej rukáv byl jasná volba, protože přítel je zvyklej z práce na etiketu a tahá si to i domů :-) tak je pro něho nepředstavitelný vyslít si sako, kdyby měl krátký rukáv, říká že sako dolů jedině když je košile s dlouhým rukávem. Ale holky záleží na každým, přece je nejdůležitější, když se dobře cítí a etiketa může jít do háje :-D. No a s tím páskem, tak za to bych určitě bojovala, koupili jsme užší se stříbrnou přeskou na svatebním veletrhu, jako že do svatebního obleku a když to přítel zkusil doma do obleku takse mu to tak zalíbilo, že ho nosí pořád a vypadá úžasně. Prostě ten oblek dostal zase jiný rozměr, kór když si sundá sako a nebo jen rozepne a ten pásek tak lehce vykukuje... prostě a jednoduše pásek ANO, pokud teda ženich je taky pro.
Odpovědět
Ahojky holky, tak my už pomalilinku roznášíme svatební oznámení ;-) Ale fakt pomalinku :-( Chtěli jsme to těm, co můžeme, dát s přítelem osobně .. Jenže ten je pořád na nějakých služebních cestách, takže se nějak nemůžeme moc sladit :-( Takže už to má malá část jeho rodiny, odmně bohužel zatím nikdo ... :-( Jinak, zítra jdu na zkoušku líčení a účesu. Jen se mě minulý týden udělal opar a teď se mě už doléčuje, tak snad to nebude ničemu zase až tak vadit ... :-. Dneska jedeme zamlouvat víno na jižní moravu. Budeme si chtít brát cca 80litrů vína 1:1. Bude cca 80hostů, tak to by mělo snad stačit :-) Fakt to už začíná .. hurá ...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?