Holky, taky doporučuju Hotel Cvilín, měli jsme tam svatbu a je to tam úžasné, a nezruinuje vás to (což je příjemné překvapení, jelikož je to 4**** hotel :))
@pajula1 Ahoj, my jsme měli svatbu ve čtvrtek u Vodníka a bylo to perfektní. Hosté se zprvu také divili, že čtvrtek a moc jim to nevonělo, ale ti nejdůležitější (vlastně všichni svatebčané) si to nějak zařídili a byli tam :) . Hlavně tam nebylo ani moc lidi jako návštěvníků areálu, kteří tam běžně o víkendech jezdí na výlety. V pátek jsme krásně udělali "popravky" v Oticícich v lese a pak měli ještě celý víkend na to si odpočinout a nespadnout hned do reality kolem. Nakonec byli opravdu všichni rádi a pochvalovali si takovou velkou akci ve čtvrtek...
@nevestaveronika přesne tak.neni to z tam tak hrozne. A jídlo bylo výborne. Dokonce neměli problém s tim, že novomanžele meli úplne jine jídlo než hoste.
@pajula1 Ahojky, tak nám včera přišel rozpočet z Davidova Mlýna a není to tak strašné, jak jsem čekala. Raut pro 50 lidí a ubytování a oběd pro 25, včetně pronájmu cca 52tis. Není v tom alko a nealko. Ale i přes to se nám nelíbí, že nám pan majitel naplánoval pomalu celý svatební den, řekl, že v 22:00 musíme ztlumit hudbu a přes restauraci by nám chodili cizí lidi na terasu...
Zato včera jsme byli na Cvilíně v Krnově a tam je to úplná paráda x-) Čekáme na rozpočet a pokud to nebude nijaká hrůza (myslím, že nebude, protože paní byla moc vstřícná), tak asi tam :-)
ahoj holky, řešíme tak trošku dilema...na 95% bude hostina v hotelu Cvilín, mají tam nádhernou terasu i na obřad, takže zvažujeme, že to bude všechno na jednom místě. Problém je, že na oběd chceme jen rodinu a kamarády až na večer (cca od 17:00 hod). Je to blbé je poslat cca na 4 hodiny domů (zpět do Op) ať přijedou zpátky až na afterparty?
Vyzkoušejte plánovací svatební diář smart který vám pomůže naplánovat svatbu se vším všudy, informace o diáři a dalších výrobcích na svatbu na mém webu
@pajula1 my mame svatbu u slamy a jsme tedy pro ten bronzovy balicek a popravde nam to ted prijde vyhodnejsi s tou neomezenou konzumaci piva, vina atd. Protoze i tak jsme pocitali stejnou castku na osobu a jeste bychom shaneli sve vino. Ted uz to piti nemusime resit, akorat tvrde... jinak jen u zakladniho balicku je to zdrazeni podle me prehnane... ale jestli maji tak plno, tak vi ze si to muzou dovolit.
My máme den D 22.8. 2015. Obřad je zamluvený v kostele Sv. Václava a hostina na zámku ve Velkých Hošticích. Jinak již máme zamluveného fotografa, cukrářku, snoubenec má už oblek koupený a já zamluvené šaty (byla to láska na první pohled :-D ), no a už máme vymyšlené i oznámení. Takže jsem uplně happy :-)
My máme termín 1.8.2015, My už máme zařízeného, DJ, kadeřnici, kosmetičku, fotografku, zamluvene auto pro mě :-). Zamluvenou restauraci, kde bude hostina a nejspíš i obřad, šaty už mám koupené, můj nastavajicí oblek už zarerevovany. Ještě nám něco málo chybí zajistit, ale už toho neni moc :-)