Nevěsty, které se vdávaly v září 2010

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky holky, všimla jsem si, že se začínají zakládat témata na svatby v příštím roce (duben 2010, květen 2010), tak jsem se rozhodla, že založím téma září 2010. Přídá se někdo? ;-) . Tak jsem zvědavá jestli tady nezůstanu sama :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím děvčata, původně to vypadalo, že svatba bude v srpnu, ale asi nám to sklouzne na 3. 9 . 2010 :o) Jinak máme zatím jen předem vybrané místo na obřad, takže toho je ještě hoooodně před námi :o)
Odpovědět
Marsee, já už po šatech chodím teď. Zatím jsem byla ve třech salónech, a že by mě nějaké šaty vysloveně nadchly, to se říct nedá, takže jsem ráda, že jsem začala takhle brzo, abych s tím pak neměla stres. V březnu už si asi nějaké zamluvím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se zdá, že v září to bude sámá svatby do zelena. My si ji totiž taky vybrali :-) pejsanek: oslovila jsem fotofidelity, ale neozval se mi Kamil Jursa, ale Marie Jursová. Nevíš jak to tam mají? Fotí i ona? Někdy příští týden si snad domluvíme schůzku tak uvidíme. poppaea, mersee1: já taky myslela, že začnu se šatama až po novém roce, ale teď uvažuju, že už někam aspoň trošku mrknu. No, ale na druhou stranu, teď před Vánocema na to asi stejně nebude moc času.
Odpovědět
Profilova fotka
Týýý jo, fakt samá zelená :-) Martja: taky jsme chtěli v srpnu, ale kvůli cukroví to taky "sklouzlo" na září :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Zdrávím budoucí nevěsty :o) tak jsem teď měla schůzku s pánem ohledně hostiny. Bavili jsme se i o dekoraci. Nakoupili by mi i oni dle mých představ, ale levněji mě prý vyjde, když si dekorace nakoupím sama, vytisknu si pak nějaký obrázek nebo popíšu, jak si představuji svatební tabuli a oni už to připraví. Doporučil mi, abych si v květinářství dohodla udělání kytek na svatební tabuli přímo na místě, než dorazíme, ale už nevím, kolik se za to platí. Jinak mám počítat s 1000,- na osobu (když se bude pít i jíst :-D ), no ale tak nějak jsem to také odhadovala. Plácnem se pěkně přes kapsu... S těma šatama uvidím, ptz jak už tady bylo psáno, před Vánocema nebudu mít čásek ani pohodičku na návštěvy salónů. Začnu s tím po novém roce.
Odpovědět
Profilova fotka
hanuu: Máš ode mě zprávu v IP. marsee1: Co se týká dekorace, tak se napřed domluvím v restauraci, jestli by nevadilo, aby mi navrhla dekoraci a zrealizovala návrhářka, tak doufám, že to projde :-) Co se týká částky na osobu, tak mi taky bylo řečeno, že mám počítat 1000/osoba, tak jsem zvědavá, jak vysoká útrata pak bude. Jsem ráda, že máme celkem levný oběd, přípitek, předkrm, polívka a hlavní jídlo se vejde do 300 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky a nové nevěsty, já chtěla šaty shánět taky až po Novém roce, ale láká mě čím dal víc jít se někam mrknout. :-) Takže to asi pořeším ještě před Vánoci. pejsanek :My také počítáme 1000 na osobu, a třeba to bude i o něco méně. Oběd máme taky do 300kč, a ještě přemýšlím že nebude ani předkrm, mám strach, aby toho nebylo moc. Co máte jako předkrm? Nám nabízí kuřecí salát v broskvi. Ale moc mi to ke svíčkové nesedí.
Odpovědět
ahoj holky, tak my jsme se dnes taky domluvili na datu, budeme se pravdepodobne brat 18.9. :-D v Brne. Jinak saty mam predvybrane, budu si je kupovat, obrad chceme v divadle, hostinu v divadelnim klubu a garden party jeste resime kde. A satba bude bilo zelena.
Odpovědět
Profilova fotka
Jejda, tady to máte všechny už tak naplánované :o) To přítel si myslí, že je spousty času a já furt říkám, že už neee :o) marse, p.e.t.a.: Kdepak máte hostiny? Cena 1000/os by se mi s pitím moc líbila :o)
Odpovědět
Profilova fotka
martja_sgcz: Ahojky, my budeme mít hostinu v jedné restauraci nedaleko Mladé Boleslavi, kde mimochodem bydlíme :o) Je to moc pěkná restaurace s příjemnou obsluhou a dobrým jídlem. Chodíme tam nejčastěji, tak to byla snadná volba :)
Odpovědět
ahojky, nevěsty.... tak všichni zelené svatby mít nebudeme... já jdu do modré, jinak dnes jsem si vyzvedla to udělané puzzle z obrázku pro rodiče a bomba...je to fakt nádherně udělané... jsem nadšená :-D :-D
Odpovědět
Ahoj, tak se přidávám, po dlouhém přemýšlení a několikero přesunech máme jasno- 4.9.2010. A barva? Bordó-bílá-stříbrná...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
osn: ahojky, tak přemýšlím o bordó, ono, to pak všechno vynikne,... (ale furt bojuju :-) zelená-oranžová-bordó... martja: přesně tak, přítel si taky myslí, že je času dost, ale...to jsou ti chlapy, furt maj čas... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
p.e.t.a: My svíčkovou mít nebudeme, bude kuřecí maso s něčím (ještě nevíme :-D ) a jako překrm bychom chtěli právě kuřecí salát v broskvi. Svíčková je sice fajn, ale to by se nám chtělo za chvíli spát, takže raději něco lehčího. Ke svíčkové asi klasická šunková rolka, nic jinýho mě nenapadá :-(
Odpovědět
tak muj chlap ma naopak pocit, ze casu mame hrozne malo :-D puvodne chtel az v dubnu 2011 svatbu...ale rekl ze kdyz si to vse obeham tak teda v zari 8-) takze budu behat...jupi jou...
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: Tak to přeju příjemné zařizování. Koukám, že budeš mít svatbu ve stejný den jako já :-)
Odpovědět
pejsanek: a odkud jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
Původně z Líšně, momentálně bydlím v Soběšicích a stěhovat se budu do Jehnic :-) svatbu budeme mít ve 12 hod v kostele sv. Jakuba
Odpovědět
Profilova fotka
Vybíráte si svoje písničky na nástup nevěsty, prstýnky,......?
Odpovědět
Xxmarypetxx: Hudbu jsme zrovna před pár dny vybrali, na prstýnky bych řekla, že je ještě dost času..
Odpovědět
Profilova fotka
co se týká hudby, tam máme jasno pouze v tom, že na nástup nevěsty bude klasický svatební pochod. Jinak zatím nevíme. Prstýnky zatím ještě nevybíráme, ale už máme trošku jasno, jak budou vypadat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my zvolíme na obřad asi klasiku - svatební pochod, nad tímto jsem ještě nepřemýšlela. teď mám návrhy meníček z té naší restaurace, tak uvažujeme nad tím. Zvolíme asi ale taky klasiku, jen ji obohatíme kuřecím pro dámy :o) Viděla bych to na: aperitiv - cinzano bianco (pokud nezměníme na bohemku), předkrm - šunková rolka, banketka, polévka - hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hl. jídlo - svíčková na smetaně s hous. knedlíkama/ kuřecí plátek s broskví nebo šunkou a sýrem, to ještě nevíme přesně. Večeři chceme formou rautu a nejspíš upečeme kýtu nebo nějaké steaky. O prstýncích máme jasnou představu - kombinace bílého a žlutého zlata, pro mě nejspíš navíc kamínek :o)) Jeeee, já už se nemůžu dočkat zářííí :o))
Odpovědět
pejsanek: ja jsem taky z Lisne al euz rok a pul bydlim na Vinohradech :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky. Tak s tim jídlem se taky pořád dohadujeme, já bych chtěla nějakou minutku a Honza chce táborskou baštu. Myslim, že po polívce a knedlíkách bude každý KO :-| Předkrm sice vypadá pěkně, ale přijde mi to zbytečný, protože to všechno málo-kdo sní. Prstýnky si chceme nechat udělat se svého zlata, tak jsem se na to ptala a stačí 6 týdnů před termínem, ale už máme představu jasnou. Budeme mít kombinaci žlutého a bílého zlata, ale obráceně. Já více žoluté zl. a jen bílé zlato proužek a Honza bílé zlato a žlutý proužek. Jsem na to zvědavá...... A písničky vůbec neřešim, stejně to určitě nikdo nebude vnímat..... Nechceme ani kameramana, přijde mi to zbytečný, určitě nějaký příbuzný bude mít kameru a za org. natočení je to hromada peněz a kolikrát se na to kouknete?!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my mame jen predstavu o terminu a obradu, ale zatim nic domluveno :o/ Ale sbiram tipy na hostinu, ubytovani a salony. Zacneme s tim vic az po novem roce. Akorad tenhle vikend okoukneme (snad) mista na obrad, at aspon v necem mame jasno :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Brňandy :-) Příští pátek jdu vyzkoušet šaty do salónů tady v Brně, tak se pak ozvu, jak a kde byli či nebyli milí a ochotní atd... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sarkamacz: Na mě je to jídlo taky těžké, ale zase když si vezmu, že na svatbách, kde jsem byla i já, se jedla vlastně snad pokaždé svíčková a polívka s játrovými knedlíčky, těžko pak nebylo ani malinko :o) Naopak se juchalo až do ranních hodin :) No ale to hlavní jídlo bych určitě chtěla nakombinovat s kuřečím. purblanca: Tak jsem přemýšlela, že bych zašla taky už do salónu, ale to bych pokazila dárek pro mamku, ptz ona to ještě neví, že se budeme brát a má to dostat pod stromeček. Počkám tedy až na leden, únor... Přeji příjemný výběr šatiček a potom nám písni, co a jak :)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě napíšu :-) Jo a nevíte, má nevěsta s ženichem taky rozmarýn nebo krušpánek ? Nebo to mají jenom svatebčané ? Já myslím, že jen svatebčané, protože ženich má přece na klopě květinu...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě jenom svatebčané :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, nevěsta nemá nic, jen svou kytici :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?